Härliga dag

Denna dag börja inte bra :( Hade inget att behöva gå upp till idag, utan ja och Milton kunde sova hur länge vi ville. Men självklart är de nån som ringer på min hemtelefon kl 8.30, me skyddat nummer. Milton låg fortfarande och sov, och självklart så vakna han av telefonen och ville inte somna om. Fy satan va förbannad ja blev. Så nu har ja satt min hem telefon på ljudlös och mobilen på ljudlös, för imorrn ska vi sova så länge vi kan. Ska på möte kl 13 men annars har vi inget.

Ringde min kusin Elin och fråga om hon ville ha kaffe, för ja hade satt igång åt mig själv, men sluta me att ja fick ta me mig mitt kaffe i termosen så drack vi kaffet hos Elin istället haha Men lika trevligt för de. Sen vid två tiden så gick ja och Milton bort till Ullis och Thess för att kolla om dom va hemma. Och de va dom :) Vi bestämde oss för att ta en promenad upp till viberga och handla. Köpte me oss "skräpmat" hem från jourlivs, men de va super gott. Sen köpte vi fika me :) Vart proppmätt haha Vi kolla film me medans vi åt, men va lite svårt att koncentrera sig för Milton sprang runt över allt och busa me Cliff haha gullisar :) Gick hem vid halv sju tiden. Stanna vid Elin och sa hej, för mamma satt där me.

Milton va trälig att somna ikväll, så fick lägga mig hos han och de tog ca 1,5 timme för han att somna :( de som brukar ta 10-15 min bara. Men han va så otroligt övertrött, så antagligen va de därför han krångla så mye. Han krångla omkring och visste inte riktigt hur han skulle ligga. Men till slut så.

Har precis varit ute och vattnat mina blommor :) Dom på balkongräcket me, så fint ja har de :D
Nu ska ja ta och krypa ner oxå, är så jädrans trött.. Godnatt

Morsdag

Idag har ja haft min andra morsdag :) Fick ett jätte fint armband av Milton när han kom hem från Angelica och Janiz, sen så fick ja en jätte fin hängblomma man ska ha ute, Älskar dig Milton, du är mitt allt <3


Idiotjävel

Fick höra idag att de finns en viss idiot i finspång som tycker att min son är ful! Va är de han försöker me ? Att göra mig ledsen kanske. Men han kommer inte lyckas, för JA VET att min son INTE är ful, han är världens finaste.


Alltid ska man missa allt

Idag va ni ca 2 meter ifrån Milton. Att ja inte va där, att ja alltid ska missa när de är något. Undra hur ja skulle ha betett mig? Allt är så fruktansvärt jobbigt. Sitter och väntar dag ut och dag in på att vi ska få något gensvar, men inget än så länge. Lär nog inte göra de heller :( Men då har ja försökt, ytterligare en gång. Men sen blir de ingen mer gång, mina dörrar stängs.

Shopping :)

japp imorrn är de äntligen dags för att åka till stan och shoppa lite :) Och sen storhandla hem mat såklart. Ska åka till jula me och köpa mig en grästrimmer så ja kan fixa min uteplats. Dom har ju en billig så tänkte köpa den, de duger åt mig :D Har inte sån stor yta som ska klippas direkt. De är Effa, ja o mammsen som ska åka. Vi ska till maxi me och glo, sen tänkte vi käka där :P Så god thai buffé där, mumma.

Nehe nu ska ja fixa mig för sängen, är snor trött. Lite uppdatering vart de iallfall :D Natt natt 

Jobbelijobb

Sitter på jobbet, och de regnar ute :/ Ja vill verkligen inte att de ska regna imorrn, för ska cykla ner till ica först imorrn efter jobbet sen cykla hem, så vill inte bli dyngsur. Men men, de är bara att hålla tummarna att de slutar regna tills imorrn. Kl 14.45 ska Milton till sjukan, kolla upp öronen efter att han hade öroninflamation. Blir att ta bussen dit och hem. Sen vet ja inte vad vi ska göra. Är ledig ända till på lördag. Milton ska till dagis imorrn, han går 9-14. Frida lämnar han eftersom han sover där nu när ja jobbar natten, sen hämtar ja honom.

Denna dag har gått rätt så fort tycker ja. Kom till jobbet halv tre. Sen har de bara gått undan. Är ett tag kvar tills ja får gå och sova. Men men, är inte så trött så de ska nog gå bra. Har ju wallander -arvet att titta på om ja skulle bli rastlös.

På onsdag ska ja, Effa och mamma åka till stan :) ska bli så kul, har sett fram emot de länge nu.

Jaha ja, de va väl allt ja kom på att skriva nu. Puss på er <3

De här med....

Det här me rubrik är oftast svårt, att skriva en bra rubrik. Tycker ja skriver samma rubrik hela tiden haha

Milton sover och ja sitter här och glor. Tog lite tid att lägga prinsen ikväll, han kom upp ett antal gånger så ja fick lägga in han i sängen igen. Frida har varit här en stund ikväll, ja fick för mig att baka kladdkaka, men vart inget gott. Har blivit kräsen när de gäller kladdkaka tror ja, har köpt färdig i affären då när vi käkat de. Och de är mye godare än att baka själv. Så de va sista gången ja baka kladdkaka. Tänkte baka bullar i veckan och sen tosca kaka, har fått någon baknojja haha brukar inte tycka om att baka. Men ibland så :)

Är trötter så blir nog tidigt isäng ikväll. Jobbar ju imorrn och då får ja ju inte lägga mig förns kl 00 och så måste ja va uppe vid kl 8. Så då är de lika bra att få sova ordentligt ikväll så man orkar hålla sig vaken imorrn kväll. Blir att ta me sig datorn. Kolla film o så. Sen på tisdag är de dags för att betala räkningar, alltid lika kul, eller inte haha. Måste posta ett paket på tisdag me, efter ja slutat jobbet.

Nehe om man skulle ta och fixa sig för sängen, Natt natt


Det underbaraste som finns <3


Blåsiga dag

Ja usch vilken dag :/ Inget kul att vakna när de är sånt här väder. Man har lust att ligga i sängen hela dagen och invänta de fina vädret. Men de går inte, eller Milton vill inte sova hela dagen hahaha Inte ja heller iofs. Så blev att städa lite här hemma. Har storstädat mitt sovrum och bäddat rent. Så nu är de fint där inne :) Har vikt tvätt me som ja ska lägga in i byråerna. Ska nog storstäda mitt vardagsrum me, behövs. Leksaker ööööverallt kan ja lova. Milton leker me sina saker överallt haha lilleplutt :)

Va över till mamma en snabbis me, skulle slänga sopor så gick dit och tog en kopp kaffe, så Milton fick komma ut och få lite luft me. Men som sagt går inte att vara ute i denna blåst :/ Blåser lite kallt me. Inget skönt alls. Vart har värmen tagit vägen?

Imorrn är de dags för jobb igen, börjar kl 15 och slutar på tisdag kl 12. Sen är ja ledig ända till lördag :) På onsdag blir de stan me Effa och mamma :) Ser ja fram emot. Ska handla hem mat och sånt, de behövs nu. Skulle vilja åka till IKEA me och köpa mig en ny byrå, en större. Hatar att ha mina kläder i klädkammaren :( Men vi får se hur de blir.

Nehe nu ska ja greja lite här hemma igen.. Heej heej

Händelserik dag

Denna dag har varit otroligt låååång men helt okej. Börja me att lämna Milton på dagis kl 9.20, sen gå vidare till jobbet. Sluta kl 14.15 och mötte då upp lillebror som hämtat Milton på dagis, för han skulle följa me mig till viberga. Skulle kolla på sandaler till Milton, men fanns väldigt dåligt om de :/ Så blev ett par tygskor åt han istället :) mye fina. Efter viberga gick vi till mamma och satt där ett tag. Ringde sen till Lena och kolla va hon gjorde. Hon skulle cykla till viberga o fråga om vi skulle me. Så ja och Milton cykla till viberga me Lena :) Handla lite och sen så cykla vi hem igen. Följde me Lena hem och drack lite kaffe me henne, Milton lekte och stoja :) Sen vid sju tiden så gick vi från Lena, och skulle gå till mamma för att hämta Miltons vagn och lämna min cykel där. Och då satt mamma ensam där så fråga om ja och Milton fick stanna en stund. Så vi kolla tv me mamma och hade fredagsmys :) Gick hem vid tio tiden och då va Milton skapligt trött, så inget passa. Han grät för lilla minsta. Så nu sover han och ja sitter här och kopplar av :)

Är ledig i helgen , så hoppas på att få en liten sovmorgon imorrn bitti. Behöver de känner ja. Annars vet ja inte alls va vi ska göra. Blir att vara ute om de är fint väder :) Ska vika tvätt och lite sånt me. Har två fulla ikea säckar me rentvätt i, som ja inte orkat ta tag i. Tvätta går ann, men att vika den, usch va tråkigt haha

Längtar till på onsdag, blir att åka till stan me Effa då :) Ser ja fram emot, få umgås me henne. Va ett tag sen nu vi gjorde de.

Jobbar på måndag, har kvällsjouren så börjar kl 15 och slutar kl 12 på tisdag, sen är ja ledig ända till lördag den 29:e då ja jobbar 10-21 och samma på söndagen.

Nehe nu har ja skrivit av mig lite :) Säger godnatt...


trööööööött

Ja usch, såhär trött som ja är nu har ja inte varit på as länge. Vet inte vad det beror på :S Imorrn jobbar ja dag igen så börjar kl 10-14.15 och Milton går på dagis 9.20-14.20. Då ska vi hem och bara ta de lugnt. I helgen är ja ledig :) Så då ska ja försöka få sova lite längre på morgonen :) Då kan ju Milton me sova längre.

Ikväll är han jätte tråkigt :/ Vill inte sova. Ropar på mig och kommer upp titt som tätt. Men bara bära in han i sängen igen utan att säga ett ord. Haha har glott lite för mye på supernanny tror ja :)

Blir att lägga sig själv snart, orkar knappt hålla ögonen öppna :( Så blir inget långt inlägg här inte.

Så nu säger ja godnatt

Milton Lagerbäck

Idag blir min älskade prins 17 månader <3
Grattis mammas hjärta



Work work work

ja de blir nog sängen när som helst, jobbar ju dag imorrn och på fredag, ledig lör o sön sen jobbar ja kvällsjour på måndag, sen ledig till fre nästa vecka. Väntar på att torktumlarn ska bli klar så ja kan stoppa in nästa tvätt. Sen sääääängen :) Skönt, lär somna som en stock.

Imorrn efter jobbet ska ja hämta Milton först på dagis, sen gå och handla lite. Sen hoppas ja på att Linda o barnen kommer och tar en fika :) Länge sen ja träffa dom nu..

Nehe nu har ja bloggat två gånger idag haha nu får de räcka :) natt natt


Undersköterska

Va på komvux för ett tag sen och sökte in till omvårdnadsprogramet till hösten, helt på distans. Vill bli undersköterska, till att börja me då min största önskan är att bli barnmorska på förlossningen. Skulle fått svar om utbildningen i måndags, den 17 maj om vi kom in eller inte. Maila syv igår och fråga då ja inte hört något. Men då hade dom inte hunnit klar i måndags men att rektorn satt nu och bestämde hur de skulle bli. Så ja får ett mail så fort dom vet något. Ja hoppas hoppas hoppas att ja kommer in :)

Dagarna går kanon fort tycker ja :S Helt otroligt, snart juni för tusan. Vart tar tiden vägen haha Ja är hemma me min son, ja jobbar o umgås me familjen. Vännerna träffar ja sällan :( De är så tråkigt att de blivit så. Men ja vet iallfall vilka som är mina riktiga vänner :)

Fick mitt lönebesked idag, och ja vart underbart chockad :) Hade räknat med att få mindre än va ja fick , så nu behöver ja ju inte ha dåligt samvete för kläderna ja har beställt haha :D

Milton står här vid vardagsrumsbordet, käkar kex. Ja väntar på att lillasyster och Marcus ska komma hit. Vi ska beställa pizza och käka ikväll :P Gött gött. Sen blir de att lägga Milton, upp tidigt imorrn. Ja jobbar dag och Milton ska till dagis. Jobbar dag på fredag me, så blir dagis för Milton då oxå :) Blir roligt för han.

Nehe nu kom Frida, dags för att avsluta här.. Hej hej 


Nya kläder och trädgårdsarbete

Idag kl 8 gick ja, Milton, mamma och lillsyrran till viberga och handla lite. Sen gick vi vidare till ica för att ja skulle ta ut två paket. De ena va kläder till Milton och sen va de lite grejer till mig :) Kommer bli fin fina :) Bilder på våra nya inköp kommer nedan.

Igår va de kanon bra väder, så fixa äntligen i min trädgård igår. Hade ju ett stort jordhål me en massa ogräs i som ja skulle ta bort, lägga ny jord och sen så gräs. Och igår så passa ja på :) Så nu är de bara att vänta in lite regn så de blir blött ordentligt så gräset börjar växa :) Kommer lite före bilder och efter bilder nedan.

Idag ska ja jobba kvällsjour så börjar kl 15 och går av imorrn kl 12, sen ska ja och Milton förmodligen umgås me Effa och Milo :) Ska bli kul. Nehe fixa lite me packningen ja ska ha me mig, så de är klart till sen.

Hej hej



Min lillfis <3


Nya grejer är alltid kul :)
    

Mitt trädgårdsprojekt :)
Före



Trädgårdsprojekt :)
Efter


Usch

Hatar alkohol, de förstör så jävla mye. Att vissa människor inte kan inse de :(


Lägger ner

Bloggandet ett tag, känns inte som att de är nån som läser. Får aldrig några kommentarer längre typ. Tappat gnistan. Får se när de kommer tillbaka. Hej då

Rödrumpa = Fler tänder ?

Dagen börja me att Milton vakna, gick upp och satte igång sin stereo och radion sattes igång. Vakna till av de och hörde honom sitta o leka på rummet. Låg och blunda i sängen och drog mig lite, hörde att lillfisen kom in i mitt sovrum. Ja låg me ryggen till dörröppningen så hörde att han stod bakom mig. Vände mig om sakta och kika upp och där stär min älskade prins me världens leende :D Då börjar verkligen dagen perfekt. Kände att de lukta baj om han så vart att stiga upp och byta. Han va lite irriterad i rumpan, men inget som han märkte av. Så vi käka frukost och klädde på oss. Sen vid kl 10.30 så sov Milton middag innan lunchen. Ja passa på att duscha då, och fixa lunch. Blev spaghetti och köttfärssås :P Miltons favvo hehe Sen vakna prinsen precis när maten va färdig så vi satte oss och käka. Sen fixa ja de sista innan ja skulle åka till jobbet. Då hörde ja att Milton stod och klämde i ett hörn hehe Så då va de bara att byta på han innan ja skulle gå över till Frida och lämna han. Då va de löst och han va fortfarande lite irriterad men inget han märkte av när ja torka o så.

Gick sen över me han till Frida och cykla sedan iväg till jobbet. Och de har gått bra på jobbet idag, skönt att denna vecka har kommit igång. Förra veckan hade ja bara ett pass. Nu blir de lite mer framöver :)

Vid kl 20 så ringde Frida och sa att Milton va ill röd i rumpan plus på de manliga partiet och att han hade ont när hon torka. Men ja kom på varför han fått så. Eftersom han vart snorig i lördags igen och lös i magen så är de såklart tänder på gång igen :) Samma syptomer som han fått förut när tandsingarna kommit. Så ja hoppas på att de är de. För han är pigg och kry annars, förutom diarren och förkylningen.

Kom hem kl 21.10, prata lite me mamma och lillebror, och Milton såklart. Mamma och lillebror gick hem och ja la Milton. Gjorde lite kvällsmat till mig. Milton va lite trälig me att vilja sova ikväll så fick sitta vid han tills han somna.

Ja just de, ja hade ju en god nyhet som ja inte berättat. Och de är att ja fått en fast tjänst på mitt jobb tom 1/9-10 :) Känns helt underbart.

Nehe godnatt


Tävling



                          Jag tävlar om ett valfritt plagg ifrån NovaStar på Alicesmammas blogg.
                                                      Tävlingen sponsras av Baboonbarn.
                                                                     Tävla HÄR du med!



Cykel tur och kalas

Idag har jag, Milton och lillebror cyklat till lotorp för att fira min kusin Pontus som fyller 18 år. Gick jätte bra att cykla faktiskt. Trodde de skulle vara as jobbigt, me den dåliga konditionen ja har haha Va ett trevligt kalas :) Va där i ca 2 tim sen cykla vi hem igen. Gick lättare att cykla hem faktiskt hihi Fast på vägen hem så tappa Milton först tutten, sen efter en stund så tappa han snutten utan att ja märkte de :/ Men de är tur att man har några stycken :) Så nu är vi hemma, Milton leker här för fullt hihi ska se om han vill bada och de brukar han inte tacka nej till. Så ska ja passa på att bädda rent i sängen medans han badar. Sen är de dags för att ge alla dessa mediciner igen :/ Blir att ringa barn imorrn, för så dålig han är i andningen nu har han aldrig varit sen han fick förkylningsastman. Blir inte mye sömn om nätterna nu, så idag har ja varit helt död. Så frisk luft förut gjorde nytta för både mig och Milton hihi

Nehe nu har ja skrivit några rader, ska kolla me Milton om han vill bada, och JA de ville han haha Så hej hej

Soliga dag

Vilken underbar dag :) Kanon fint väder ju, men tyvärr så blåste de lite kallt imellan åt. Men idag har vi varit ute HELA dagen, skönt skönt. Fast Milton va på dagis imorse, börja kl 9 och så hade ja ett möte här hemma kl 10.20 till 11.20, sen hämta ja prinsen på dagis kl 12. Sen gick vi hem och ja fixa käk och Milton fick sova middag. Fråga honom om han ville lägga sig i sin nya säng och sova en stund, så han sprang in på sitt rum och hoppa upp i sängen och la sig me tutten och snutten :) Så ja sa åt han att han fick sova så gott en stund, sen stängde ja igen dörren. Hörde att han gnällde till lite, men sen vart de tyst och han somna galant :) Lena kom på en kaffe och vi prata lite skit , som vanligt hehe Sen precis när Lena skulle gå så vakna Milton, så fixa lite mellis åt han sen gick vi ut.

Skulle gå bort till mamma och lillebror, men dom va inte hemma, så gick till kusin Elin, Andreas, Wendela och Filip. Så vi satte oss på deras uteplats och snacka lite. Milton lekte och sprang omkring :) Han älskar verkligen att vara ute. Efter ett tag så kom mamma och lillebror hem. Så gick över dit en sväng. Milton käka lite mat där, sen gick vi ut igen och satte oss vid Elin. Fortsatte att prata och greja :) Efter ett tag så kom Lena förbi och så kom mamma ut. Vi drack kaffe och snacka skit :) Sen vid halv åtta så gick ja och Milton hemåt.

Gjorde iordning Milton för sängen, satte på pyjamas och fixa välling. Sen gick vi in på hans rum och han kröp upp i sängen och la sig. Gav vällingflaskan, pussa honom godnatt och gick ut från rummet. Hörde att han ropa på mig så gick in och hämta flaskan, fixa iordning me täcket o de, pussa om han igen och sa godnatt. När ja gick ut så vart han lite gnällig, men putta igen dörren och satte mig i soffan. Hörde att han stod vid dörren och ropa på mig. Gick till hans rum, och sa åt han att de va dags att sova, så ja la han i sängen igen och sa godnatt och gick ut. De tog väl en halv minut så va de tyst på rummet och han sov hihi :) min duktiga prins <3
Får se hur natten går, men tror de går bra :)

Nehe nu ska ja se på tv och fixa mig nån kvällsmat.
Natt natt

Stressad dag

Oj oj oj, denna dag har varit såååå lång, men jätte trevligt. Fast fick sån tråkig huvudvärk förut på em som inte har gett sig än :( Men tror de är för stressen, börjar bli lite bättre iallafall :)

Dagen börja me att ja, Milton, Effa, Milo och lillsyrran åkte vid 11 till linköping. Skulle jobba några timmar så vi åkte mot linköpings sjukhus. Va as svårt att hitta rätt haha men till sist va vi framme. Efter att ja va klar på sjukan så åkte vi till Ikea och gick i affärerna. Köpte ett linne och två par leggings :) Super nöjd, kul att ha något nytt på fredag när ja ska på sexparty :)
Sen gick vi över till mc donalds och käka, sen åkte vi hem. Så va hemma efter kl 18 nångång. Åkte även ner till Ica och hämta ut min nya boxer till tv:n så nu funkar kanalerna igen :) Tack och lov haha

Har även städat hemma, lillasyster hjälpte mig. Har även tvättat och vikt tvätt, väntar på en maskin nu som ja ska vika och sen lägga in en ny tvätt i torktummlarn. Sen ska ja sova. Upp tidigt imorrn, Milton börjar dagis kl 9 sen kl 10.20 har ja möte hemma hos mig, sen hämta Milton igen kl 12. Sen blir de att bara ta de lugnt. Ska troligtvis träffa Carro på kvällen så vi ska släppa hundarna :)

Nehe natt natt på er


Mammas prins <3


Utedag med grillat

Börja me att Milton vakna idag vid halv 9. Vi gick upp och käka frukost, sen börja ja prata me min kusin Elin på msn och vi bestämde att vi skulle komma bort till dom och ta en kopp kaffe. Så har varit där hela dagen. Gick till viberga vid 12 tiden, handla lite. Vi bestämde att vi skulle grilla :) Så vi gjorde potatisgratäng, grilla kött och gjorde sen en jätte god sallad me feta ost i :D mumma...

Sen har vi bara tagit de lugnt. Milton har varit igång hela dagen, så han va skapligt trött nu ikväll. Så fick underhålla honom så han inte somna för tidigt. Så han gick hoppa lite studsmatta, sen fick han bada. Sen vid kvart i sju så la ja honom och han somna som en stock :) haha

Jobb, möte och sexparty

Haha ja denna vecka kändes till en början som en lugn vecka. Men de tog slut ganska snabbt hihi På onsdag blir de jobb, ska åka till linköping och vara där några timmar. Effa ska köra mig, snällt de. Får se om Frida följer me oxå så Effa har sällskap :) Sen på torsdag har ja möte me Lena, som ja träffar och pratar me från familjeteamet. Efter de ska de fixas me lite saker hihi hemligt hemligt;) Sen på fredag är de äntligen dags för SEXPARTY :D
Väntat länge nu på att få gå på de. Så himla roligt, Milton ska till Angelica och Janiz och sova över :) De blir roligt för han. Sen på lördag kommer Sandra och Ludde hem till oss efter att Milton kommit hem. Så då blir de att umgås me dom :)

Systeryster Linda ringde förut, och fråga om ja hade tänkt byta säng till Milton snart. Och den tanken har ja ju haft, men sen har ja inte gjort något utav tanken. Melina ska byta säng så dom sa att ja fick ta den Melina har. Och de tackar ja ju inte nej till :) den är jätte fin. Så får se vilken dag vi ska testa me en vanlig säng åt herrn :)
Lär väl bli ett herrans spring på lillfisen på kvällarna när de är natt natt haha Men de ska bli kul o se hur han reagerar på den nya sängen.

Usch börjar bli trött efter denna dag, börja me att Milton vakna kl 8, och de va bara att gå upp. Så vi käka frukost och sen duscha ja. Ringde sen Lena och sa att vi va klara. Mötte upp henne och gick sen till jobbet. Fixa me schema och grejer. Åkte sen me bussen ner till byn och fixa me apoteket, sen upp till viberga och handla en bal toapapper till jobbet. Går åt när vi är så många haha :) Sen kasta vi sopor innan vi gick hem. Sen har vi varit ute i stort sätt hela tiden :) Skönt..

Nu har Effa och ja bestämt att den 7 Juli åker vi och barnen till Kolmården :D de ska bli kanon skoj

Nehe om man skulle göra sig iordning för sängen. En ny dag imorrn me. Måste ringa till dagis och prata me dom hur de blir för Milton nu, och hur han ska gå där. Ja vi får se. Natt natt på er


Mamma älskar dig <3


Happines

Ja är nog den lyckligaste på denna jord just nu


Du vet att du har barn när.....

Chansen att trampa på en legobit är större än att bli bjuden på fest.
Dammsugarpåsen blir full oftare än du.
Du kan hälla upp exakt 200 ml vatten i en flaska med förbunda ögon.
Du börjar svänga dig med ord som 'galonisar', 'mellis' och 'öppnis'.
Du börjar tycka att en stund ensam med dammsugaren känns som en form av behaglig mental terapi istället för ett nödvändigt ont.
En vanlig och nödvändig renlighetsdusch (ensam) känns som att gå på värsta lyx-spa.
Du har bara tid att göra hälften av det du tänkt.
Du använder ditt eget saliv till att tvätta ditt barn i ansiktet.
När du inte för ditt liv kan fatta hur folk utan barn kan ha tidsbrist!
Står lika svarslös varje gång du får frågan om vad du gjort i helgen...
Du ringer upp en kompis kl 9 på lördagsmorgonen och förvånas över att dom
låg o sov ännu, det e ju mitt på dagen ju...
Du blir irriterad om nån ringer efter klockan 21 på kvällen, man ringer väl inte folk nästan mitt i natten...
När man slutar använda handväska och har ett fack i skötväskan för sina saker...
När man ringer oftare till sjukvårdsupplysningen än till släkten.
När du tycker 4 minuter bajsning på toan är egen-tid...

Tyckte den va klockren så kopiera den från Lailas blogg :)


RSS 2.0