31.03.2009





Hallå, jaha då har de åter varit en dag :) Varit hemma hela dagen och städat och plockat lite. Mamma va här och slängde i hårfärg på mig, så nu är ja mörkbrun i skallen igen :) Va ju blond innan, men kändes inte som ja i de. Sen kom Frida hit, fixa håret på henne. Sen när vi va färdiga så tog Ida och ja en promenad me barnen och Xtra :) va trevligt, jätte skönt väder verkligen. Imorrn ska vi me ta en promenad, upp till viberga. Och sen får vi väl se va vi hittar på :)

Har ju glömt att skriva att ja va ute i lördags på kristallen me Frida, Micke och Tillis. Va trevligt som tusan :) Hade lite förfest hos Tillis. Va krasslig innan, och vart ju inte bättre utav att va ute haha

Här kommer lite bilder :)

Hej hej

 
 

30.03.2009



Usch har varit en jobbig dag, hänt massa skit :( Kunde gått jätte illa för Xtra idag. Vet inte va ja skulle ha tagit vägen om de hade gått ännu värre än va de gick. Usch har inte släppt de än. Men ja skulle viljat ha sett me egna ögon va de va som hände. Men de gjorde ja ju inte :(
Xtra har varit till arken idag och fått bada och gjort rent öronen :) Hon va jätte duktig. Så nu är hon kanon fin :) Tappa typ 2 kg päls haha så finns inte så mye kvar nu. Skönt de :) Tack arken.. De va en bra promenad vi fick du Ida :) Ända ner till centrum och tillbaka :)



Nu ikväll har ja och Milton varit hos mamma och umgåtts me dom. Tittat på tv och bara varit :) Milton va hos SIN mormor under tiden ja va iväg me Xtra :) Tack snälla mamma " mormor " för hjälpen :)

Nehe nu blir de snart sova. Ska plocka iordning lite under tiden Milton sover.
Hej hej


27.03.2009



jaha igår börja ja på viktväktarna :) Vart inget förra veckan för de kom en del i vägen. Men igår så :) Så igår kväll efter mötet me viktväktarna och invägningen så stack vi ner till pizzan och köpte fet mat. Ville ju passa på haha. Så idag är de skärpning.

Jaha ska till stan nu me Effa och Milo. Va länge sen vi hitta på något så de ska bli skoj.
Jaha ska gå ut nu och vänta på Effa.

Hej hej..

(JÄVLA SKIT VÄDER GAAH)

26.03.2009



Jaha då har en ny dag börjat åter igen. Va uppe kl 8 imorse och gav Milton mat, sen va vi vakna en stund och somna om kl 9. Både Milton och ja va dyng trötta. Sen vakna vi kl 10.20. Va skönt att få sova en stund till :) Milton sitter och tittar på barn program och ja håller på att plocka o greja. Dags för han att äta igen. Idag ska ja storstäda, damma, dammsuga, torka golv och tvätta :) Har glöd för de idag haha. Då är de bäst att passa på. Ska höra me mamma om Milton kan få komma dit en stund medans ja gör allt så man kan poppa lite musik me. Går lättare att städa då :) Längtar tills på lördag. Sandra och ja ska göra lite käk på eftermiddagen och dricka lite gott, sen blir de utgång :)
Jaha har skrivit av mig lite nu. Skriver kanske mer sen. 

 (pysslar lite me bloggen, därför den ser ut som den gör haha)
Hej hej

25.03.2009

Jaha då va de en ny dag, och de är jätte fint väder ute :) Solen skiner för fullt. Har den gjort sen vi vakna kl 7. Fast de va väldigt kallt :/ Hoppas på att de blir varmare under dagen. För idag ska ja och Ida leka :) Och barnen såklart. Vi sa att om vädret fortsätter att vara fint så ska vi ut och gå. Kanske går till viberga och handlar lite. Får se va vi bestämmer oss för :) 

Jaha igår fick min lillfis sina 3 månaders sprutor :/ Första sprutan gick bra, då vart han mest arg för att vi fick hålla fast han lite när Birgitta stack han, sen när de va dags för den sista och värsta sprutan så börja han gråta :/ Usch de va jobbigt, är inget för sprutor själv. Men som tur va så gick de över rätt så snabbt. Han vägde 7560 g och va 63 cm lång och 42 cm runt huvudet. Han växer på som bara den :) Nu ska vi inte tillbaka till BVC förns den 21 april och då ska vi prata om puréer o sånt som Milton får börja äta vid 4 månaders ålder :) Ska bli spännande.

Nehe nu ska ja vika tvätt :/ 

hej hej   


24.03.2009

Grattis Alicia på din 5 års dag :)



Idag ska Milton få sina 3 månaders sprutor. Ska vara på BVC kl 13:30. Sen efter vi varit där ska vi gå upp till Linda och dom och fira Alicia :) Ska bli trevligt. Sen ska vi väl åka hem nångång i eftermiddag. Då får vi se va vi hittar på att göra.

Hej hej


21.03.2009

Godmorgon :)
Jaha då börja en ny dag, och de ser ut som att de kommer bli fint väder ute idag :) Man får verkligen vårkänslor i hela kroppen när solen lyser och de är helt blått på himmelen :) Haft lillebror sova här inatt, mamma va iväg igår kväll och skulle inte komma hem förns kl 1 på natten, så därför sov han kvar. Milton vakna runt kl 07.30 idag, somna rätt så sent igår så därför fick man sova länge idag. Idag ska man försöka hjälpa mamma i lägenheten. Hon flyttar imorrn så ska bäras ner saker till nya lägenheten idag, sen är själva flytten me möbler imorrn. Senare ikväll ska ja väl umgås me Ida tror ja :) Hon är barnledig så får se va vi hittar på. Vi ska iallfall vara hemma hos mig, eftersom Milton är hemma.
Nu äntligen har ja beställt tid för Xtra, badning och öronrengöring på arken. De behövs kan ja lova, haha lilla skit grisen. Värt vartenda öre att få de gjort på arken, istället för att man ska få fullt me hår i mitt egna avlopp så de blir stopp och översvämmning. Blir att man tar en promenad ner till finspång me Xtra och sen en promenad hem. Blir kul, bara hoppas på fint väder me.

Nehe om man skulle ta och äta frukost nu.

Hej hej

18.03.2009

jaha då har man varit hos lillsyrran idag. Efter vi va där så tog vi en promenad ner till vallonbygden och fixa me nycklarna. På vägen hem så tog vi lite kort Frida och ja :) haha Frida fyllde i mina konturer på tatueringen och Ida tatuera sig me :) Vart skit bra. Frida gick precis hem. Hon har varit här en stund, låna datorn osv. Nehe nu ska ja väl lägga in lite bilder här så ni får nåt att titta på :) Hej hej

   

Våra tatueringa
 
Min                        Idas

Jaha de va lite uppdatering från dagen :) Nu väntar ja på att mamma ska komma och lämna matvaror åt mig. Hon har varit i stan idag och handlat, så hon va snäll och handla lite åt mig me :) Tack snälla mamma. Effa och ja ska åka till till stan den 27:e. Hoppas de blir av. Ja ja.. hej hej

Älskar dig Milton <3

18.03.2009

Gud vilket fint väder :) vakna upp idag av att solen lös in i sovrummet. Släppte ut Xtra och tog en morgon cigg me Ida. Va lika trevligt som vanligt. Sen va de dags för Milton att äta. Gud imorrn blir han 3 månader, tiden går så otroligt fort. Känns som att man inte hinner me. Kl 12 ska ja, Milton, Ida o Kevin gå hem till Frida. Ida ska tatuera sig :) Haha ska bli kul o se. Sen efter de ska vi gå ner till vallonbygden allihop, sen blir de även en promenad ner till centrum. Skönt att komma ut i de här vädret :) Nehe, har gjortm i iordning, väntar på mamma som ska komma o visa upp sig haha Hon har varit o klippt sig idag. Skulle en annan me behöva, men ska spara ut mitt hår nu till den 25 Juli då ja ska vara brudtärna :)

Idag ska vi även ringa prästen och boka datum till dop :) Ska bli kul.

Ha en bra dag för de ska vi ha :)


17.03.2009

Jaha då ska man äntligen få åka till ullared :) Den 4 Maj bär de av och gud va de ska shoppas :) Handla mye till Milton, om de nu finns nåt som man fastnar för :) Och sen blir de väl lite till en själv och till hemmet. Gud va kul de ska bli. Blir bussresa och vi som ska åka är ja, Ida, mamma, lillebror, lillasyster, Tillis, Ina, kusin Elin, moster Angelica och kusin Rebecca.



Jaha ska skriva lite om dagen me. Har varit och hälsat på MIN mamma idag. Och de va lika trevligt som vanligt. Mamma busa massor me Milton och han skratta jätte mye. Märks att han tycker om sin mormor :) Sen har vi inte gjort så mye mer idag. Varit hemma och bara tagit de lugnt. Milton va me morbror Chrille och Ina o handla förut. Nehe nu ska ja glo vidare på nätet. Chrille är hos mig för mamma är iväg och kommer hem senare.

hej svejs

17.03.2009

Graviditeten
- vilket/vilka va ditt favorit plagg? Mjukisbyxor
- vad var din/dina favorit rätter? Fet mat
- vad var din/dina favorit dryck? Vatten
- vad tyckte du inte om? Cola vart äckligt under min graviditet
- var det någon favorit rätt som ändrades? Nja de minns ja inte
- vad var du mest sugen på? Choklad
- hade du mycket halsbränna? Nae inte en enda gång
- hade du foglossning? Jo ja fick ju de i v 30, och sen va de till och från
- hade du sammandragningar?  Jo ja hade mye sammandragningar från v 23 och tills bebis va född
- mådde du illa? Nja ja mådde lite illa i början av graviditeten, men sen va de inget
- vilken sovställning var bäst? Vart att variera sidorna. Gick ju inte att sova på något annat sett
- när var din BF dag?  15 December 2008
- gick du över tiden? Jo i hela 4 låååånga dagar
- hur mycket gick du upp i vikt? 18 kg fast alla är borta :)
- hade du mycket vätska i kroppen? Haha jo ja hade ju de. Hade liksom ingen vrist utan en stor vad me en bigfoot på haha
- hur var ditt psyke? Va väldigt känslig så ja kunde tjuta för vad som helst
- hur var du i fysisk kontakt? haha, ja du
- gnällde/klagade du? Nja inte direkt, va mest emot slutet eftersom ja va så pass full av vätska så ja hade så fruktansvärt ont
- vad trodde du det var för kön? Att ja hade en liten prins i magen
- visste du vad det var för kön? Jo ja åkte till Mottagningen Storken i v 24 och kolla upp könet och de va en liten prins ja hade i magen :)
- hur låg ditt SF mått? Ja låg på mittenkurvan nästan hela tiden, men sen mot slutet öka de lite grann
- var du rädd för något? Att själva förlossningen skulle göra så ont så man inte kunde hantera smärtan
- hur ville du att din förlossning skulle se ut? Hm, att den skulle gå så smidigt som möjligt
- hur ser du på graviditeten idag? Väldigt långdragen och komplicerad

Förlossningen
- när började din förlossning? Värkarna började runt kl 05.45 den 18 dec
- hur började den? Vart kissnödig och skulle gå på toa kl 05.00 och då kom de vatten
- när åkte du/ni in till förlossningen? Vi åkte in kl 09.20
- varför? För att värkarna bara vart värre o värre
-  vem/vilka åkte du in med? Min mamma och min storasyster. Och ja är så tacksam att dom fanns där för mig och stötta mig så mye som dom gjorde. Kommer aldrig kunna tacka dom nog
- fick du/ni åka hem igen? Nae, de vart ett förlossningsrum direkt efter ja gjort undersökning
- vilket sjukhus skedde förlossningen på? Vrinnevisjukhuset i Norrköping
- hur mycket var du öppen när ni kom in? Jag var öppen 4 cm när jag kom in
- vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Hm, ja de hände en hel del. Lustgas, ta hål på fosterhinnan, epidralbedövning plus mye annat haha
- vilka/vilken var med under förlossningen? Min mamma och storasyster
- tog du nått smärtstillande? Börja me lustgas kl 11.50, sen klara ja inet smärtan mer så tog ryggmärgsbedövningen efter kl 17 nångång
- grät du? Jo imot slutet så grät ja, men de är ju pga att de vart som de vart
- vad tyckte du var jobbigast? När dom gjorde sista undersökningen på mig den 18 dec kl 23.50 och de vart beslutat att de skulle bli akut kejsarsnitt
- var du rädd för något? Att Milton inte skulle må bra, plus att ja va rädd för just själva snittet
- hur lång tid tog det? Värkarbetet höll på i 19 tim, själva operationen tog väl lite mer än 1 tim
- hur ser du på förlossningen idag? Jobbig och långdragen

Barnet

- vad blev det för kön? Pojke
- hur mycket vägde barnet? 3940 gram
- hur lång var barnet? 56 cm
- vad var huvudomfången? 34.5 cm
- hur mådde barnet? Han hade lite svårt me andningen så han fick åka ner till barn och bli undersökt och få syrgas

och resultatet blev

16.03.2009

Vill börja mitt inlägg me att svara på en kommentar ja har fått från nån som heter "Anna".

Anna om 12.03.2009:
Helt ärligt! Du måste faktiskt vara riktigt sjuk. Du använder den stackars pojken som nån docka för att du själv ska må bättre. Dessutom verkar du inte vara vuxen nog för att överhuvudtaget ha ett barn, eftersom du i nästan alla inlägg skriver att du ska till din mamma eller att du är där. Ett barn är inget man skaffar, den är en gåva som man får! Och du är faktiskt inte berättigad den gåvan!
Börjar att skriva till dig "Anna" att de skulle vara jävligt roligt och veta om ja vet vem du är. För antar att du bara har tagit ett "låtsas" namn. Va du tycker och anser om mig och om hur ja tar hand om mitt barn är dina problem som inte ens bekommer mig. Ja vet hur ja tar hand om mitt barn och han har de kanon bra. Han är mitt allt. Precis som du skriver, han är min gåva som JA har fått. Ja har nyligen flyttat, därför va vi mye hos min mamma för att min gamla lägenhet va en ända stor röra som ja inte ville utsätta mitt barn för. Hellre då att vi va hos min mamma än i allt stök. Förstår inte ens egentligen varför ja ska förklara mig för dig, men ja blir så irriterad på att andra hela tiden ska snacka skit om en annan, men ja vet ju varför. Ni är bara avundsjuka på mig o Milton plus att ni inte har några egna liv att ta hand om, därför måste ni bry er om alla andras. Nästa gång du vill någon "Anna" så tycker ja du kan säga vem du är på riktigt. Kommer ändå så få reda på de snart. Ha en bra dag, för de kommer ja och Milton ha.  

Känns skönt att ja kan spåra IP adressen. Ska bli jävligt kul att få veta vem de är som skrivit.
Har redan spårat den förra IP adressen som hade kommentarat anonymt, och kan säga så mye som att de är från Norrköping. De andra håller ja för mig själv haha. NI kommer få tillbaka kan ja lova.

___________________________________________________________________ 

Jaha dagen börja me att Milton vakna kl 7, och då fick han mat och vi satte oss framför tv:n och titta på barnprogram. Milton älskar verkligen att titta på de, han blir jätte glad. Sen har vi pussats och kramats :) Har oxå hjälpt min kusin Elin idag me att städa ur hennes gamla lägenhet. Mamma va hemma hos mig me Milton så länge. Sen kom ja hem och då hjälpte ja Ida att stryka gardiner som hon va här o hämta för en stund sen. Väntar på att ja ska få tillbaka min dammsugare som hon lånat så ja kan städa lite :) Xtra har börjat fälla nu, så behövs dammsuga varje dag nu. Håller på att tvätta me. Så skönt att ja äntligen kan tvätta hur mye ja vill. Senare efter kl 15 så kommer lillebror hit. Han ska hjälpa mig att bära upp lite saker till förrådet, så ja blir av me lite skit som ja inte behöver. Snäll lillebror ja har. Milton har ju nyligen varit sjuk. Han vart sjuk efter att vi va på gruppen förra tisdagen på BVC :( Stackarn, hade feber och vart snorig o hostig. Febern försvann efter 2 dagar, men nu är han fortfarande lite snorig och hostig. Hoppas han blir bättre snart. Ringde till sjukvårdsupplysningen när han va som dåligast och fick en massa tips som ja skulle göra me han så han vart piggare. Så imorrn blir de ingen grupp för våran del. Vill inte utsätta dom andra barnen för baskilusker. Men kanske tar en promenad iallfall. Skönt me frisk luft :) Jaha nu har ja skrivit en hel del som ni får att läsa :) 

Nöjet är helt på min sida hahahaha 

13.03.2009 - Uppdatering

Jaha nu har man gjort lite ändrigar på bloggens utseende. Får vara såhär så länge, är inte färdig. Men lillfisen är ju sjuk så hinner inte fixa allt på en gång. Får ta lite i taget :) Nehe nu ska ja söva Milton, han börjar bli lite gnällig igen. Han fick alvedon för ungefär 1 timme sen. Har väl precis börjat värka på honom. Men men, hade så bra...



hej hej

13.03.2009


Milton är fortfarande sjuk :( Inatt vid kl 2 så vakna han och va jätte ledsen, men sen somna han om och vakna igen vid kl 4 imorse. Då va han jätte varm så tog tempen på han, och då hade han 38.9 :( Stackarn, så de va bara att ge han en alvedon och näsdroppar, så åt han lite mat oxå. Sen somna han om. Så vakna han igen kl 07.15 och då tog mamma honom och gav han mat, så han somna igen kl 8 och har sovit sen dess. Nu har han ingen feber iallafall. Han är jätte sval och är inte så snorig just för tillfället, skönt de. Usch igår kväll va han jätte dålig så mamma fick ringa sjukvårsupplysningen, och dom sa att vi skulle ge han alvedon var 4:e timme och att vi skulle ge han vatten på en sked. Ja hoppas att han blir frisk snart min lillfis :) Inget kul att se han så dålig :( Igår va de verkligen jätte hemskt att se honom. Han öppna inte ens ögonen när han va vaken, och så grät han bara. Men han är piggare idag. 

Har äntligen fått min tvättmaskin och torktummlare :) Har nyss varit borta och fått de installerat så nu är de bara att sätta igång och börja tvätta :) skönt de. 

Nehe, ska ta och mysa me Milton nu, han håller på att vakna, och han lär va jätte hungrig nu :) 

Hej hej 

12.03.2009

Nu har ja ytterligare fått 3 st kort av Emma :)
Här kommer dom

Fotade av Emma Larsson http://emmasvirriga.blogg.se





Är verkligen så tacksam för att Emma tog sig tid att komma och fota min fina Milton :) Hon har fått äran att få göra våra dopkort me, något/några av korten ska användas där :) Kommer bli kanon fina, de kan ja lova. Emma är verkligen kanon duktig.
Milton är just nu hos mamma, ja har städat och grejat. Ska hem till mamma och äta mat snart. Milton har blivit förkyld stackarn :/ Han ska ju sova hos Linda och Emil imorrn, får se hur han är nu ikväll. Han är iallfall jätte pigg idag så tror nog de ska gå bra. Sandra och ja har ju bestämt att vi ska göra lite god mat och dricka lite gott hemma hos mig imorrn kväll, så hoppas de blir så. Har verkligen sett fram emot de :) Ska ringa Linda sen och höra me henne, och sen ringa Sandra. Nehe, nu ska ja knalla till mamma.
Hej hej

09.03.2009

Äntligen har ja fått några av mina efterlängtade kort på Milton som Emma va här och tog :) Kommer mer hoppas ja, men lägger ut dom ja fått så länge :)

Fotade av Emma Larsson http://emmasvirriga.blogg.se





De va dom 3 så länge.
Hej hej

08.03.2009

Jaha idag har man varit hos lillsyrran och Micke o hälsat på. Efter lite tjat på frida så gick ja me på att hon skulle få tatuera mig haha, så vart en liten fjäril. Men den är ej klar än. Ska slängas på lite färg och fyllas i en gång till. Men men, ska käka tacos hos mamma idag, mums ska bli gott. Är inte så förtjust i de, men ibland så kan ja bli sugen :)
Nehe, nu har ja skrivit lite..




Over and out

07.03.2009



Hallå :)
Vakna kl 8 idag av att lillfisen låg och prata :) Gick upp och gjorde iordning mat åt prinsen. Efter de så va de dags för barnprogram ler, så Milton satt i babysittern och titta :) Han verkligen älskar de. Ja tog en kopp kaffe och en cigg, och prata en snabbis me min älsklingsgumma Ida :) Längtar efter er massor :) Kom hem snart.
Har hunnit att göra iordning me byrån i hallen oxå. Vart bra :) Är bara Miltons rum kvar nu. Måste springa upp me saker till mitt förråd me så ja blir av me lite skit ja inte ska ha framme. Ska vika ner alla kläder me som är för små till Milton och ställa upp i förrådet. Tar ju bara plats att ha de kvar i byrån.
Idag flyttar Frida och Micke, dom ska ju ta över min gamla lägenhet på tegelbruket. Dom kommer få de super fint tror ja :) Och nu kan man ju gå och hälsa på me och ha me Milton, för dom ska avliva ena ormen idag som är väldigt arg av sig. Den tycker vi inte om haha, så nu ska dom bara ha den lilla majsormen Maja kvar :) Dyng söt :P
Xtra mår bara bra :) Hon trivs verkligen me att kunna vara ute i stort sett hela tiden :)
Ska bort till mamma och tvätta idag, har ju inte fått min tvättmaskin och torktummlare än :( Så får göra de hos mamma. Alicia och Melina ska ju sova hos mamma inatt så ska umgås me dom skit ungarna me :)
Nehe nu ska ja göra lite nytta här, ställa mig och diska kanske :/ Usch tråkigt.
Hej hej


06.03.2009



Va ett tag sen man skrev här, seriöst iallafall haha. Har ju lagt in lite bilder, men inget mer. Har ju haft fullt upp me flytten o de. Men nu börjar de äntligen se ut som ett hem :) Och idag fick ja igång min hem telefon oxå, skönt de. Den skulle egentligen flyttats över i Måndags, men idioterna sa att dom inte hade fått in någon anmälan om flytt, fast ja ringde o prata me nån snubbe i fredags :S hm märkligt.
Milton ligger och sover på soffan nu, vi gick upp kl 08:30 och då fick han mat, sen har han suttit och kollat på barnprogram :) Han är verkligen en tvfantast haha Älskar barnprogram, speciellt barnkanalen.
Ska ta och passa på o duscha nu, ska ju ner till kommunhuset kl 15 och skriva på papprena som Miltons pappa skrivit på. Sen är de färdigt, skönt de. Ska sen hem och tvätta lite hos mamma, Har inte fått min tvättmaskin och torktummlare än. Får de i början på nästa vecka :) Sköönt, längtar kan ja säga. För sen man fick barn så tvättar man i stort sätt varje dag. Iallfall ja :D
Jaha, nu har man skrivit lite. Ska hoppa in i duschen nu.

Hej hej

03.03.2009

Här kommer lite bilder på lägenheten. Dröjer lite me bilder på mitt sovrum och Miltons rum. Är inte klar där än. Tar lite tid haha. Väntar på möbler till Miltons rum.
(är lite rörigt på nån bild men de får ni ta)



vardagsrummet

Köket

Badrummet

uppdaterar lite mer ikväll sen...

Hej så länge

02.03.2009

Jaha har flyttat nu, flytta i lördags :) Stormtrivs verkligen, har börjat få iordning. Vardagsrummet är i stort sätt klart. Ska bara dammsuga och torka golv så ska ja ta kort o lägga ut :) Köket är oxå snart klart. Bara mitt sovrumt och Miltons rum som ska fixas :) Bilder på de kommer oxå inom kort :)

Jaha igår kom systeryster, barnen och Emil hem från Thailand :) Va så skönt att få krama om dom igen. Och faan va bruna dom va, helt otroligt haha. Man såg verkligen ut som en blekfis. Så idag på förmiddagen har ja haft besök av Linda, sen kom mammsen oxå. Så vi drack kaffe, och sen fixa Linda mitt vitrinskåp :) Vart kanon fint :) Tack syster <3

Jaha nu ligger Milton och sover. Ska fortsätta plocka lite och fixa här hemma :) Så kul att få göra fint.
 
nehe nu har ja skrivit lite, varit ganska dålig på de sista tiden, men har haft fullt upp kan ja lova :)

ja ja.. ha en bra dag, de ska ja ha :D


RSS 2.0