to you my love ....







Lär mig tro på kärlek,
lär mig lita på känslor.
Få mig att älska
såsom jag en gång kunnat.
Älska mig och var ärlig
så att jag ännu en gång
kan känna tillit och trygghet,
så stanna hos mig en stund.
Eller För Alltid!


Någon frivillig ?



Någon som vill göra om min bloggdesign ? Vet hur ja vill ha de, men vet bara inte hur ja ska göra själv.



Bloggtorka

Oj de har visst varit lite bloggtorka :/ Men har haft så mye annat att tänka på nu så har helt enkelt inte blivit av haha.

Men de ända ja hinner uppdatera er alla me just nu är att ja är så himla lycklig :D Går inte att beskriva hihi

Natt natt

Work work work

Sitter på jobbet o har gjort sen kl 15, slutar imorrn kl 12. Sitter o halvglor på filmen som är på 3:an o sen sitter o pratar me underbara människor på msn hihi Imorrn ska ja hämta Mille på dagis kl 14, sen gå till Carro för att hämta lilla Betty. Sen vet ja inte alls va vi ska göra. Ta de lugnt bara. Denna dag har varit lugn me, inte hunnit göra så mye. Blir att städa vardagsrummet imorrn IGEN för att Mille tar ut typ alla sina leksaker dit o leker hehe

Känns som att denna vecka kommer gå så fruktansvärt långsam. Bara för att ja längtar så mye, längtar något enormt faktiskt hihi Åhh de pirrar i hela kroppen haha Va länge sen man kände såhär, sån härlig känsla så de finns inte. Ja hoppas allt blir perfekt :)

Nehe fortsätta prata, haj haj

Om man skulle . . .

ge sig på att skriva ett ordentligt inlägg :)

Allt är bara bra me mig och Milton, eller Milton haltar fortfarande :( Får hoppas att de ger me sig snart så han börjar gå normalt. Har fart fram och tillbaka till sjukan i stan. Men går de inte över till i slutet av nästa vecka ska vi åka in igen så ska foten röntgas om. Läkaren skulle ringa mig nu i veckan. Men ja hoppas verkligen att de ska gå över av sig själv. har varit hemma pga vab ons, tors o fre men imorrn äre jobb igen. Jobbar jour då så börjar kl 15 och slutar kl 12 på måndag.  Sen har ja jour på onsdag till torsdag me, o sen ett dag pass på fredag. Sen äre feeeeeest på fredag kväll :) Lillsyrrans 20 års fest i falla folkets hus :D Riktigt skoj kommer de blir. Längtar som tusan, inte bara för festen utan för att ja ska ................ hihi nu är ni nyfikna va ? :P

Nehe nu har ja uppdaterat lite..

Haj haj

Min bara min :)











Min bara min hihihi


. . .Tankar. . .



Ja vill ja vill ja vill, men ja vet inte om ja vågar :( Är så rädd för att inte duga, att inte räcka till :( Har blivit sårad så många gånger, och de har förstört mig, min tillit. Ja vill inte må såhär längre. Ja vill vara glad, lycklig, känna mig älskad. Va ska ja göra ? Ja vet att man ska duga som man är, annars kan de lika gärna va. Men ja kan ändå så inte sluta att tänka på om de blir en besvikelse :( Faan va ska ja ta mig till ? Ja hatar mig själv för att ja inte bara kan acceptera den ja är. Nån gång ska ja väl göra de.


. . . .




Du är så otroligt underbar, du har fått mig att inse att alla inte är likadana ! Tack


RSS 2.0