Semester, eller inte...

Jo semester skulle ja haft den här veckan, alltså v 26, sen har ja v 27 och v 30. Men tagit mye extra pass på jobbet så har inte alls varit mye ledig. Jobba ju tom dubbelt i måndags. Nästa vecka blir de me att jobba extra, skönt me lite extra pengar :) Men sen v 30 så blir de bara 2 jobb pass, så då får ja passa på att njuta av ledighet men mina älskade :) 

Den 12 juli åker vi till skara me Linda, Emil och barnen, sen ska lillebror me oxå :) Ska bli trevligt, Milton kommer bli helt galen där nere hehe Blir roligt för han. Vi åker hem den 14 juli så blir två nätter i lägenhet vid camlingen vi boka.

Annars ska vi inte göra så mye mer i sommar. Åka till kålmorden ska vi göra iallfall :) De är något ja verkligen vill, och ja älskar verkligen kålmorden. Tror Milton me kommer gilla de :) djurälskare som vi är. Men de blir någon dag i augusti då Petta har semester :) Hoppas på att Frida, Marcus o Adrian följer me, även mamma, chrille, Linda me familj oxå. Får se hur de blir me de.

Idag har de inte hänt så mye. Som sagt jobbar extra idag, 8-12 så min klocka ringde 6.20 imorse. Va skapligt trött då ja sov jätte illa. Hade så ont i magen och mådde lite halv illa. Eller de gjorde ont typ neråt livmodern/äggstockarna. Jobbigt som faan va de. Sen vakna Mille två gången, första gången vid 1, sen andra vid 2. Så de störde ju me min sömn. Men de va bara att gå upp imorse, ta en dusch. Sen klä iordning mig o Milton. Dagis för honom och jobb för mig. Hämta sen Milton på dagis efter jobbet. Gick till mamma direkt då Petta låg hemma och sov. Gick hem vid halv tre då Petta gått upp. Mille och ja vila en stund och sov ända till 17.20 hihi åkte sen till viberga och handla. Åt mat när vi kom hem, sen gick vi över till mamma och drack kaffe. Sen va de dags för Petta att åka till jobbet igen. Sista natten nu, sen åker han till nässjö imorrn, sen gbg på fredag. Kommer hem på måndag.

Imorrn är ja ledig, Mille ska egentligen till dagis men får se om han får vara hemma me mig, då han ska dit på fredag. Då är de äntligen dags för katterna att steliriseras :)

Nehe nu har ja skrivit en hel del, skulle kunna fortsätta hur mye som helst haha.
Sov gott me er,

Puss o kram


En nykläckt Milton <3


Börjar om från början...

Bytte ju till bloggplatsen för ett tag sen, men gillar inte den sidan så fortsätter skriva här från och me idag, i hopp om att blogg.se ska skärpa till sig och inte dumma sig.

Sitter här i soffan, helt ensam. Syndar me lite choklad och cola :/ Mille sover och Petta jobbar natt. Så får sova ensam inatt :(

jaha jobba jour igår så börja kl 15 och sluta idag kl 12, så skulle min semester börja. Men nu är de så att ja har börjat tagit extra pass på jobbet så jobba extra idag så börja kl 15 igen och sluta kl 21, sen jobbar ja extra imorrn 14.15-21 , ons 8-12 och lördag 10-14. Skönt me extra timmar nu när de är sommar och så :) Samma sak nästa vecka har ja me semester men kommer jobba en del då me, så har ja v 30 me, men då jobbar ja bara 2 dagar :) Så då får ja lite ledigt.

Har ju flyttat nu me :) Stormtrivs i våran lägenhet. Är så skönt me egen tvättstuga, 2 badrum me både dusch och badkar, stoooort sovrum och en stooor uteplats :) Lite hus känsla över de hela.

Alla katt ungar har flyttat nu me :) skönt kan ja lova, va så trött på dom nu mot slutet. Förstör så mye, plus att vi fick ha 3 kattlådor som stank skit :/ Inget ja rekommenderar att ha 9 katter samtidigt, usch. Men nu har vi tre kvar, mamma Wips, storasyster Leia och lillebror Bagheera :) bilder kommer. På Fredag (1/7) ska Wips och Leia till veterinären för stelerisering, vaccination och id-märkning. Sen är de bara att vänta på att de läks så kan dom gå ut sen :) skööönt. Sen måste vi vänta på att Bagheera blir minst 6 månader så ska han till veterinären me.

På torsdag åker Petta till göteborg me några till grabbar. Dom ska se Iron Maiden på lördagen och sen the big four på söndagen, fuuuusk. Då är ja och Mille solo ett par dagar. Får se om Petta kommer hem på måndag eller tisdag.

Nehe nu blir de sängen, är svin trött, sov as dåligt på jobbet inatt.

Inga anonyma kommentarer tack!


Puss o kram



RSS 2.0