Gott Nytt År

Önskar Milton , Sofie och Xtra


Musik



Så jävla underbar låt <3


Introdagen avklarad galant

Har varit jätte trevligt på jobbet idag oxå. Trivs faktiskt jätte bra. Så nu hoppas ja på att få börja jobba lite :)


Har inte hunnit me så mye mer idag faktiskt. När ja kom hem så va ju Frida här eftersom hon va barnvakt åt Milton under tiden ja jobba. Så vi satt och snacka lite.

Nu blir de sängen, är så otroligt trött.

Ska förhoppningsvis till stan imorrn och handla hem mat, har inte gjort de än denna månad så de är rätt så tomt nu :/ Ska åka me Effa och Milo, får se om hon hör av sig. Lite svårt att fråga nån annan me så kort varsel.

Ja ja, skriver mer imorrn, natt natt

Andra intro dagen på jobbet

Jaha då va de dags för andra dagen på jobbet :) Ska bli skoj. Kommer nog gå bra idag oxå. De ända ja känner lite obehag för är att gå hem själv sen kl 21. Den vägen ja går är inte så rolig att gå när de är mörkt :( Men men, har inget annat val. Får ringa och prata me lillsis när ja går haha

Nehe om man skulle laga lite lunch och sen göra sig klar, börjar ju kl 15.

Ha en bra dag alla, för de tänker ja ha :) kram

1 års dag


Ett stort Grattis till Diezel och Kella som fyller 1 år idag :) Gud va fort tiden har gått :)



(Diezel = svart & Kella = grå)


Överraskad

Fick 21 kommenterar på mitt förra inlägg om vilka som läste min blogg. Vart faktiskt överraskad över att de va så många som skrev :) Är tacksam för de, tack allihopa. Önska de vore fler som våga stå för att dom följer min blogg eller läser nångång ibland. Men men, är nöjd såhär hehe skrev ju att ja skulle fortsätta skriva blogg om de vart över 15 st kommentarer och de vart de ju :)


Idag har ja haft min första intro dag på mitt jobb :) Börja kl 10 och sluta kl 14.15. Har varit jätte trevligt, dom ja jobba me va underbara, så hoppas på att få träffa dom snart igen :) Den ja jobba me tills ja sluta är faktiskt en jätte gammal barndomsvän som ja lekte me när ja va liten hehe vi umgick väldigt mye me hennes familj. Så de va kul att få se henne, men de tråkiga va att ja inte kom på vem hon va förns nu ikväll haha men men så kan de va.

Milton har trackat mormor idag när ja va iväg haha nevars, de har gått bra :) Han sken upp som en sol när ja kom till mamma och mötes av han innanför dörren precis :) Älskar honom så otroligt mye, är så tacksam över att han är just min son <3

Har inte gjort så mye mer idag faktiskt, bara slappat och tagit de lugnt. Är svin trött, sov jätte dåligt natten som va. Milton fick för sig att vakna vid 2 tiden och va vaken i över en timme. Och grät om vartannat. Pröva allt men inget dög åt han. Men sen somna han om :)

Börjar bli hungrig :/ Inget bra att äta nu, men måste nog. Annars kan ja inte sova.

Har bestämt va mitt nyårslöfte ska bli iallfall, och de är att ja ska banta, och de ska rasa kilo. För nu måste ja göra något alltså. Trivs inte alls me mig själv :/ Usch säger ja.

Va har ni för nyårslöften?

nehe äta nån smörgås och sen sova, godnatt på er



Milton älskar att åka pulka, mammas prins <3


Nu blir de en repris

Nu vill ja åter igen veta vilka som läser min blogg. Så skriv vilka ni är :) Och kom igen nu, när ni ändå så är här och tittar så kan ni tusan skriva vem ni är ;)
Snälla skriv för och efternamn så ja vet vilka ni är

Blir ingen mer uppdatering om de inte blir över 15 läsare som kommenterat, så de så haha


Ännu en pysselkväll me lillebror

Har suttit me lillebror ikväll igen och gjort lite pärlarmband :) Varit jätte trevligt att ha han här :) Han gick hem för ungefär 15 min sen. Ja har precis duschat. Vet i tusan va ja ska göra nu, är inte speciellt trött. Borde egentligen lägga mig och vända tillbaka på dygnet. Går inte att sova såhär länge nu som ja och Milton gjort i två dagar hehe Men han somna ju vid sju ikväll så förhoppningsvis så blir de som de "brukar" imorrn :)

Imorrn ska ja till viberga och handla lite, sen vet ja inte alls va ja ska göra, får se :)

Vill göra om bloggen men ska ta lite nya bilder först på både mig och Milton :) Ska se om lillsyrran vill ta några :)

Nehe nu ska ja glo lite på nätet hehe Kram på er


Va händer på nyår ?


Pysselkväll me lillebror

Har suttit me lillebror nu ikväll hemma hos mig och gjort pärlarmband :) Vi är sååå duktiga haha Tycker de är jätte kul faktiskt att sitta och pyssla såhär på kvällarna. Blir så tyst när Milton sover :/ Så skönt att fördriva tiden me något :)

Här kommer bilder på de ja och lillebror har gjort ikväll :)



 


Nu blir de sängen, godnatt på er :) God fortsättning 

 

 


Julhandla

Jaha idag va ja iväg och skrev på mitt anställningsavtal :) Och ringde och bestämde vilka dagar ja ska gå intro, så de blir fm den 28:e kl 10-14.15, sen em den 29.e kl 15-21 :) Så spännande och de ska bli så roligt :)

Sen va ja uppe på dunderbackens kontor och skrev på mitt nya kontrakt, och felanmälde mitt avlopp i badrummet, kan varken tvätta eller duscha knappt förns de blir översvämning :( Har försökt att göra rent men tror de sitter långt ner för de hjälpte inget. Så ja hoppas dom kommer snart och fixar de, helst innan jul :)

Varit på centrum me Milton och lillsyrran me, utfört lite ärenden. Tog en mosbricka och en pomme på grillen oxå :P Va tvungen att springa in på apoteket och köpa nässpray och tandkräm åt Milton, sen köpte ja frimärken på ica så ja kan posta lite brev :)

Sen har vi varit hos mamma i stort sätt hela dagen, Frida och ja käka grillad kyckling och potatis sallad, mumms :P Sen har vi kollat på sex and the city och grejat. Milton sover hos mormor inatt, eftersom ja, Effa och lillsyrran ska till stan tidigt imorrn bitti och julhandla de sista :) Ska bli skoj att springa omkring bland allt folk hehe
Vi vill komma iväg tidigt.

Nehe nu ska ja ta och lägga mig för att orka upp imorrn :) Godnatt på er

Mer bilder från 1 års dag

Tryck på bilderna
    

 

Dags för sång och tårta :)

     


Min stora kille :)



Här kommer lite bilder från dagen :) Kommer fler bilder imorrn som lillsyrran tog me sin kamera

tryck på bilderna för att dom ska bli större



 
 




1 års dag



Grattis mammas prins på din 1 års dag :)
Ja hoppas att din dag kommer bli en kanon dag me många fina presenter och gott fika :)
Mamma älskar dig <3


WOHOO

Har vunnit en tävling till :) Ett present kort på 100 kr till www.egetrum.se :) Så otroligt kul :D

Kolla in själva

http://www.carolina1979.se/?p=2218


Nya naglar + ny frisyr :)

På måndag kommer Ester igen och fixar om naglarna :) Ska göra dom lite julfina tänkte ja, får se hur ja vill ha dom hehe Sen ska ja sätta i lös hår så Ester ska klippa mig efter så de passar in :) Måste bara färga håret för har ju sån fin utväxt haha Va bara de ja ville för tillfället haha

Förkylning

De va en förkylning som troligtvis gjorde att Milton hade feber igår, för imorse när han vakna så va han sig själv igen, och feberfri. Man kunde inte tro att han va dålig igår :) De ända va att han va snorig. Så gjorde sällskap me kusin Elin igen och Wendela såklart :) Elin stanna me ett tag på dagis till dom hade fruktstund :) Idag åt även Milton frukt hehe igår hade han inte tid, för då va han tvungen att leka me allt, han kunde ju missa nåt haha.

Idag åt Milton mat på dagis me, gick väl sådär. Men han åt lite iallfall :) Sen har han sovit en stund me på dagis, innan maten, men va en liten flicka som väckte han :/ Hoppas han sover bättre på dagis imorrn :)

Ska snart göra lite mat här, blir pastagratäng me bacon :P Sen ska ja städa och greja. Lika bra att börja inför kalaset på lördag :)

Hej hej 

Lillfisen är sjuk :(

Vakna vid kl fyra imorse att Milton grät och va jätte ledsen, gick in till han och bädda om han, och då kände ja att han va kokhet :/ Tog upp han och tog tempen och de visa sig att han hade 39.1 i feber :( Gav han ipren och en falska välling så somna han om. Hade ställt klockan på sju eftersom vi skulle upp och gå på dagis. Men visste ju inte hur de skulle bli. Vakna av att Milton prata i sängen kvart i sju, så gick upp och hämta han. Och då va han hur pigg som helst. Märktes inte ens att han hade haft feber. Så tänkte att vi skulle gå till dagis iallfall, för vi skulle ju bara va där 9-11 idag. Så gav han välling och sen gjorde vi oss iordning. Mötte upp min kusin Elin och mitt kusinbarn Wendela (Wendela och Milton går på samma avdelning). Pulsa i snön mot dagis. När vi kom fram så vart ja jätte väl bemött av alla fröknar och Milton gick emot barnen och börja leka me dom direkt hehe han sket fullständigt i mig, så de va jätte skönt. Satt och drack kaffe me fröknarna medans Milton lekte me barnen. Vid halv elva så klädde vi på oss och gick hem. Milton va jätte trött då, och de förstår ja ju eftersom han vakna kvart i sju. Han somna i vagnen direkt när ja la ner han. Gick hem till mamma en sväng och hälsa på.

När Milton vakna så va han hängig igen :( Och va ledsen. Och då va han jätte varm igen :(
Han orka inget.

Åkte hem till min syster och fira henne, Emil hämta oss för att ja skulle slippa ta ut Milton i vagnen. Milton va väl lite piggare när han hämta oss, men somna i bilen. Vid fem tiden så vart han jätte hängig igen och bara grät, så tog febern och den låg på 39.4 då :( Usch, då fick han alvedon istället. Efter en halvtimme 40 minuter så vart han lite piggare och fick i sig en kaka och saft. Nu ikväll har han väl me varit lite piggare, kommer i perioder. Får se hur natten blir. Ja hoppas på att de bara är feber idag och inte imorrn. För då kan han gå på dagis på fredag, hoppas ja på iallafall :)

Godnatt på er


.

Tack för dom orden, de värmde verkligen!


En bra dag

Dagen börja me att Milton sov ända till halv tio idag, utan att vakna något tidigare på morgonen. Så va ordentligt utvilad hehe Gick upp och styrde lite. Duscha och gjorde mig iordning och klädde på Milton me. Gick till mamma vid halv tolv tiden och fira henne. Va där till halv tre då ja gick till jobbet för att hälsa på :D Va jätte nervös innan, men de gick jätte bra :) Vi prata och så. Så ja hoppas chefen ringer imorrn så vi kan bestäma när ja ska gå intro. Ser fram emot att få börja jobba, komma ut och få träffa andra människor :)

Gick tillbaka till mamma efter ja varit där, så va hemma vid kvart i fem. Vid halv sex kom Linda me familj me och fira mamma. Så satt där och umgicks me alla. Gick hem vid sju tiden för då va Milton kanon trött. Han sov bara en tjugo minutare på förmiddagen. Så la honom på en gång när vi kom hem me en flaska välling och han somna medesamma. Så nu sitter ja här och glor.

Tänkte titta på paradise hotel från igår på tv6 play, missa de igår för ja gick och la mig vid tio.

Nehe nu ska ja fixa lite kvällsmat åt mig själv, sen blir de tidigt isäng, för ska upp tidigt imorrn, Milton ska ju börja inskolningen på dagis. Så vi ska vara där kl 9-11 :) Ska bli så roligt. Längtar som tusan hehe

Hej hej

Va är de för en dag?

Va är de för en dag?
Va är de för en dag?
Nej de är ingen vanligt dag
För de är mammas födelsedag
HURRA HURRA HURRA :D


Grattis mamma på din födelsedag, hoppas dagen blir bra :)
Vi älskar dig



Får man aldrig vara lycklig?

Jaha, så länge varade min lycka. Ja är helt förtvivlad :S Ja vet inte va ja ska göra. Varför kan inte du bara acceptera va ja vill och va ja mår bäst av ? Ja orkar inte mer nu, vi klarar oss själva. Milton och ja vill inte ha eran hjälp.
Klart slut


Min tid har kommit

Va på jobbinterjuv kl 10 idag, och fick börja me att fylla i ett papper me personuppgifter och sen en massa frågor. Skrev så gott ja kunde hehe Hon läste igenom de, berätta lite om brukaren, så sa hon att ja redan hade behövts i helgen? och ja tänkte va sa hon nu? Hon fortsatte prata och så. Sen helt plötsligt så säger hon:
- Lön vill du oxå ha förstår ja?
och ja svara:
- hehe ja de skulle ju vara kul om man fick de.
Så berätta hon va ja skulle tjäna och så. Så ja fick jobbet som timvikarie :) Är kanon glad. Ska dit imorrn på mitt första besök, och presentera mig och så. Sen får vi se vilken dag ja ska gå intro. Kan inte beskriva glädjen som ja känner nu alltså. Min otur har nog vänt till tur nu känns de som. Lite iallfall hehe Är nervös inför morgondagen men de ska nog gå bra :)

Har varit och fixat lite me min hemlis idag me :) Blir nog kanon de där.

Varit hemma hos Effa och Milo me så barnen fick leka lite, åt lunch hos Effa oxå.

Nu sitter ja hemma och Milton sover. Ska plocka iordning och sen städa på Miltons rum när han vaknat. Behövs nu. Är en massa påsar me kläder som ja sorterat som ska upp till förrådet. Så ska ja fixa nån mat åt oss me sen.

Va allt för mig nu :) Hej hej

Snö :)

Gud va mysigt de är ute me snö nu :) Hoppas på att de kommer mer så de blir en riktig jul :)

Idag på fm så laga ja lite mat först och diska och greja här hemma, sen klädde ja på Milton och mig och gick ut i snön :) Gick bort till kusin Elin och fråga om dom ville komma ut me oss, ringde oxå till mamma och lillebror och fråga om dom ville komma ut, och alla kom ut till oss :) Gick bort till pulka backen så barnen fick åka pulka. Milton tyckte att de va kanon kul :) Men behövs mer snö om de ska gå bättre att åka. Ja provade Filips snowracer en gång i backen haha faan de va roligt fast de inte gick så fort :)

Sen efter att vi varit ute ett tag så följde vi me in till Elin och tog en fika :) Va trevligt. Efter ett tag så klädde vi på oss igen och gick bort till min granne, dörr i dörr, Kusin Pernilla me familj och tog en fika me dom :) Va trevligt de me. Va kvar ända till kvart i nio. Så vart sent för Milton ikväll, men de gör inget. Han har lekt och de me alla barn och varit hel nöjd :D

Är inte så speciellt trött ikväll, va väl för att vi sov så länge imorse hehe Men måste egentligen lägga mig skapligt eftersom ja ska upp tidigt och gå på möte kl 10. Milton ska vara hos Elin så länge. Tar väl en kopp kaffe där efter mötet :) Är faan lite nervös, men bara att vara mig själv :D

Nehe ska fortsätta glo runt lite :) Hej på er

Tredje Advent

Gud va fort tiden går, helt otroligt. Sex dagar kvar tills Milton fyller ett, elva dagar kvar till julafton :) Snart är december slut. Lite snö har vi fått me :) Hoppas de får stanna och de kommer mer :) Så ja kan gå ut me Milton och åka pulka :)

Usch börjar bli lite nervös faktiskt hihi, de är ju imorrn ja ska på möte om jobbet :) Men de ska väl gå bra hehe är ju bara att vara sig själv och så.

Nehe nu är de dags för lunch, blir nog korvstroganoff och ris. Hej hej

Värdelöst

Faan mitt liv är helt jävla värdelöst och hopplöst. Är så tacksam över att ja har min fina underbara son. Utan honom skulle ja aldrig ha suttit här idag.

Älskar dig Milton Lagerbäck <3 Nu och föralltid
Vi slår allt tillsammans



Fredagskväll

Spenderades hos mammsen :) Ville inte sitta ensam hemma och uggla. Så Milton va vaken extra länge idag men de gör inget, de är ju fredag hehe. Åt varma mackor och kolla på idol, och ja måste tillägga att fel person vann i år. Calle är en värdig vinnare. De är han som utvecklats mest, Erik har låtit exakt likadant hela tiden. Så irriterande *suck* Men ja ja, sånt är livet. Ska iallfall köpa Calles skiva om de kommer nån :)

Imorrn vet ja inte alls va vi ska göra. Blir väl att vara hemma och ta de lugnt. Finns inte så mye mer att göra i denna håla *suck* Får se va dagen har att erbjuda :) Måste iallfall städa men blääää va tråkigt. Får ingen respons av min inneboende heller, fast vi gjort upp scheema. Tycker de är ja som gör mest här hemma, men ja ja.

Nästa vecka på onsdag så börjar inskolningen på dagis för Milton :) Ser fram emot de, få se Miltons reaktion :) Sen fortsätter inskolningen tors och fre :) Sen är de den 21:e me som de är inskolning. Sen är de jullov o så. Sen har vi fått den 7:e och 8:e januari, sen ska han börja den 11:e januari är de sagt. Hoppas på att de ska gå bra, tror ja ju att de gör :) Milton älskar andra barn och leka me dom :)

Längtar till måndag me, då ja ska på möte om de jobb ja sökt som timvik personlig ass :) Vill verkligen ha ett jobb, komma ut och göra något, träffa andra människor :) Börjar ju komvux nu den 11 januari me. Ska fixa upp betyget lite. Har ju en dröm som ja så gärna vill få att gå i uppfyllelse :)


Ja just de, har en hemlis på gång. Får se hur de blir. Återkommer om de hihihi ;)

Natt natt



God Jul & Gott Nytt År


En av Miltons favvisar



Nu ska jag förtälja dig
Om en modig liten tjej
Hon är riktigt speciell
Ofta tuff men alltid snäll

Nalle-Maja
När dom andra blir skraja
Ler hon och skrattar bara
Ingen kan vara
Tuff som den tjejen kan

Om nån skulle vara dum
Emot Teddy eller Brum
Retas, fast dom inte vill
Säger Nalle-Maja till

Åh, Nalle-Maja
När dom andra blir skraja
Ler hon och skrattar bara
Ingen kan vara
Tuff som den tjejen kan

Hon blir nästan aldrig arg
Men ta det lugnt, du Zeke varg
För om du luras och bedrar
Är hon visst lika tuff som far

Nalle-Maja
När dom andra blir skraja
Ler hon och skrattar bara
Ingen kan vara
Tuff som den tjejen kan

Nalle-Maja
När dom andra blir skraja
Ler hon och skrattar bara
Ingen kan vara
Tuff som den tjejen kan

Burre busar och står i
Men då säger hon ''Låt bli!''
Du får lugna dig!
En sån skinn-på-näsan-grej!
Våga säga ''nej''
Står upp mitt i allt ståhej
Vilken tjej

(Hon är Nalle-Maja)
(När dom andra blir) skraja
Ler hon och skrattar bara
Ingen kan vara
Tuff som den tjejen kan

Nalle-Maja
När dom andra bli skraja
Ler hon och skrattar bara
Ingen kan vara
Tuff som den tjejen kan

(Ooohh, ooohh)
Wouh, åh Nalle-Maja
(Ooohh, ooohh)
När dom andra bli skraja
Ingen kan vara
Tuff som den tjejen kan


.

särbehandling på högsta nivå


Försvunnen ur mitt liv

Är så fruktansvärt besviken på dig så de finns inga ord som kan beskriva hur ja känner.
Ja visste att de skulle bli såhär förr eller senare.
Du är lika med zero för mig nu.
Orkar inte lägga någon energi på något ja inte får nån respons på.
Klart slut......


Hm!

I förra inlägget mena ja inte att peka ut en viss person, utan de är många som gör sånt som att klanka ner på folk fast dom egentligen säger att dom inte bryr sig. Ja har själv blivit utsatt för såna elaka kommentarer, och ja menar bara de, att ja förstår inte att de ska vara så svårt att låta en människa vara ifred, som oxå ber om de ??


Ni får ta åt er av de ja skrev om ni vill eller inte, men som sagt va inte utpekat till någon speciell person......


Äntligen :)

Idag på em så ringde mobilen, och de va ett mobil nummer ja inte kände igen. De va äntligen hon angående jobbet ja sökt som timvikarie :) Vart super glad, så på måndag ska ja på möte me henne kl 10. Ja hoppas verkligen att de ska gå bättre denna gång. Va tydligen en till som är intresserad av jobbet. Men bara hoppas på de bästa :)



Förstår inte hur en del folk kan vara så elaka, och klanka ner på folk ? Är man inte intresserad av en människas liv så låt då bli att kommentera för faan. Ja blir så irriterad på såna små patetiska människor som inte har något bättre för sig.



De va allt från mig just nu.....

Ullared

Va i ullared igår :) Hitta en hel del faktiskt, va jätte kul. Va jag, bästa vän Effa, systeryster och mammsen. Va rätt så mye folk fast har varit me om värre :( Såg oxå filip & fredrik från kanal 5 haha och så såg ja även Morgan från tv serien ullared haha skit häftigt. Resan hem va ja svin trött, och hade ont i varje kroppsdel, usch. Bilen va fullproppad me as många påsar haha

Somna som en stock igår, inte så konstigt. Milton vakna första gången vid fem imorse, då fick han välling och somna om. Sen vakna han vid nio så då gick vi upp :) Har hållt på o tvättat hela dagen, har dammsugit me. Ska fortsätta lite imorrn me städandet.

Är svin trött ikväll oxå :/ Frida har tagit hit sina kläder idag me så ska väl se om ja ska hjälpa henne att lägga in de i garderoben eller om vi tar de imorrn.

Nehe nu blir de tv:n, andra avenyn snart :)

Kraaaam

Tävling



Tävla HÄR du med!


Plockar, plockar och åter plockar

Känns inte som att ja gör något annat hemma :/ Men ändå så ligger de en massa saker överallt, som inte ska ligga där dom ligger :( Skyller inte på Milton, utan de är ja själv som går runt och lägger en massa skitsaker överallt :S Fattar inte suck.

Va till ikea idag då me pappa :) Va jätte trevligt. Han köpte en födelsepresent till Milton, sen fick ja en tak lampa till vardagsrummet, en sån där ris lampa (en stor boll). Vart jätte fint :) Fick oxå såna där skydd som man har på hörn som på tex bordskanter och så :) Jätte bra. Pappa och ja åt på ikea me, blev köttbullar så klart :P Mummmms hihi

Sen när vi kom hem från ikea så gick ja hem till mamma direkt efter att ja lämnat in alla saker hos mig. Milton va hos mormor under tiden vi va iväg. Pappas bil är ju inte den allra bästa direkt :S Linda och barnen va hos mamma me :) Va jätte kul att träffa dom <3 mosters prinsessor :)

Ja sen har vi inte gjort så mye mer. Ska fortsätta att PLOCKA undan här hemma nu, åker ju till ullared imorrn natt så de är skönt om de är iordning när man kommer hem me alla nya saker :)

Nehe plikten kallar haha :) Hej hej

Linköping

Blir att gå upp tidigt imorrn och åka till linköping me pappsen <3 Han ville ha hjälp me att köpa present och julklapp till Milton :) Sen när vi kommer hem så ska pappa hjälpa lillsyrran me att köra grejer hem till mig, hon ska nämligen flytta hem till mig :) Är en massa strul nu så är bäst så.

Calle till final i idol wohoooo :) Heja Calle han måste verkligen vinna.


Milton hade otur tidigare ikväll :( Han snubbla och föll rakt på min sängram, och slog i rätt över näsan och kinden så han börja blöda näsblod och fick en reva på kinden så han börja blöda :( Usch va ledsen han vart min prins. Gjorde så ont i mig, men de gjorde ondare nog på honom :( Stackars. Han fick hoppa i badet efter att de hände, så då vart han glad igen. Sluta blöda nästan på en gång. Han fick vara vaken lite längre ikväll för att ja ville ha lite koll på han. Men han vart sitt rätta ja rätt så snabbt igen efter att han fick bada hehe Full me en massa bus hehe

Nehe nu blir de sängen :)


Jo föresten, dåligt me kommentarer tycker ja grrrr ;)

natt natt


Lite bilder från Miltons promenad

Klicka på bilderna för större format :)




   
  

Min fina underbara son som ja älskar över allt annat <3


Sin första promenad

Idag har vi varit ute ett tag :) Klädde på Milton och sen gick vi ut :) Lillasyster och lillebror va oxå me. Släppte ner Milton på marken så han skulle gå för första gången. Han va så duktig, gick omkring och tyckte att allt va jätte kul. Han fick en bula i pannan på köpet oxå, sen slog han i näsan en gång :/ Stackars prinsen. Men glad vart han igen och fortsatte gå omkring hehe Lillsyrran tog en massa bra bilder på han, så funderar på att göra en ny header av dom bilderna :)

Har tagit julkort på Milton idag oxå :)

Nu sover min lillfis :) Imorrn blir de att gå ut igen så han får gå lite :)

Här är två bilder ja tog :)




Dålig kvalité me min mobil :/


Godmorgon

Idag fick ja sovmorgon minsann :) Milton sov ända till halv nio imorse. Inget som brukar hända direkt, inte ofta iallfall. Då brukar han alltid vakna vid en halv sex första gången och få välling och sen somna om. Fast de vart ju väldigt sent igår för han så kan ju vara därför.

Idag kommer lillsyrran och ska fota julkort på Milton :)

Nu ska ja ta lillfisen, han luktar illa, sen är de frukost som gäller :)

Hej hej

Träningsvärk

Usch vilken träningsvärk ja har, träningsvärk är bara förnamnet. Har ett jäääätte fint blåmärke på insidan av låret me. Fick en svin hård boll där förut men sånt man får tåla haha Va iallfall jätte kul att träna me lillebror o hans lag :) Får se om ja tränar imorrn, för känns som att ja håller på att bli sjuk. Har frossa, huvudvärk och värk i näsan :( Inget kul.


Ullared på måndag då :) Guud så ja har längtat hehe Är så förbannat roligt där.

Nehe nu ska ja fixa klart bloggdesignen och sen sova :) Natt natt

1 års kontroll på BVC

Idag har Milton varit på 1 års kontroll :) Han skulle egentligen skjutit upp ett års sprutorna till januari, för att ta andra dosen av svinvaccinet idag. Men de har tydligen blivit ändrat, så nu ger dom andra dosen v 2 och 3 tis, ons och tors. Så han fick sina sprutor idag iallfall. Första sprutan gick bra, men sen den andra gick inget vidare :/ Usch va ledsen min prins blev :( De gör så ont i mig att se han så ledsen, och när man vet att de gör ont me. Ja nu är de över iallfall. Läkarbesökt gick iallfall bra, han växer så bra så :) Får jätte mye beröm, känns jätte bra. Kul att höra liksom, man blir en extra glad mamma på något sätt haha Fick även höra av doktorn att Milton va jätte duktig som redan lärt sig gå vid 10 månaders ålder, för pojkar brukar oftast va sen me de. Så de va oxå jätte kul att höra :) Då vart man nästen lite stolt hehe

1 års kontroll
Vikt:
10680 g
Längd: 75 cm
Huvudomf: 47,5 cm


Bara 14 dagar kvar tills inskolningen på dagis börjar :) Ska bli roligt och spännande både för Milton och mig hehe


Nu är de bara 17 dagar kvar till min prins fyller 1 år :) och ja förstår inte en sak, hans andra hälft har inte hört av sig en enda gång, eller jo de där förbannade brevet som va så jävla löjligt och patetiskt. Men ja menar, en annan skulle ju vilja veta hur de är me ens son, hur han utvecklas och såna saker, vilja träffa honom, sitt egna kött och blod. Men en del är visst inte riktigt pantade i huvudet. Tror att dom aldrig någonsin kommer träffa Milton, och dom gör ett stort misstag. Mina dörrar har varit öppna hela tiden, men när ja fick brevet så stängdes dom. Milton får själv välja när han blir så pass gammal. Kommer visa honom brevet och en bild på sin pappa, för de är viktigt att tala om va han har för identitet, och berätta hur allt gick till och hur allt va. Så får han som sagt själv avgöra. De är mitt beslut som ja kommer stå fast vid.
De är inte ja som går miste om något så underbart och vackert, utan de är NI.



Jag har en sån underbar och vacker son, och han är bara min <3 mammas prins


Rosa blogg design hihi

Jaha nu har ja ändrat lite själv på blogg designen, får vara sådär så länge, orkar inte mer ikväll,
fortsätta imorrn :) 
Så den är alltså INTE klar än ;) 

Natt natt


Innebandyträning

Jaha då har ja varit på träningen ikväll, de gick väl bra för att vara första gången ja tränar seriöst. Har ju tränat me en massa mammor förut en dag i veckan då lillsyrran spela i flickor-90. Va väldigt länge sen. Orka väldigt mye oxå, trodde inte ja skulle klara mer än 10 min typ haha. Men de gick väl bra haha

Imorrn ska ja förmodligen småträna lite me min lillebror o hans lag, pappa o lillsyrran är ju tränare så de ska ju inte vara några problem. Sen på torsdag är de träning på allvar igen hehe träning me damlaget :) ser ja fram emot.

Nu ska ja sätta mig i soffan och bara ta de lugnt, sen blir de sängen. Kanske ska göra om bloggen lite :) Får se om ja har någon ork till att sitta me de hehe

Hej hej

Naglar :)

Här kommer bild på mina naglar som dom ser ut nu :) Inte så bra bilder hehe


är jätte torr om händerna och speciellt nagelbanden :(


Inskolning på dagis

Idag har dom äntligen ringt från dagis så ja har fått tider för inskolning på dagis för Milton :) Han ska börja redan den 16:e december :) Sen är de några dagar till i december, sen några i början av januari, sen ska han börja helt den 12:e januari, den dagen ja börjar skolan. Ja slår vad om att Milton kommer att stormtrivas :) Han älskar att leka och speciellt me andra barn :) Så de ser vi fram emot :)

Nu är de bara 18 dagar kvar till lillfisens 1 års dag :) Gud va fort de går, hinner ju inte me haha och så är de bara 23 dagar kvar till julafton :)

Blir att baka någon dag nu, så de finns färdig till kalaset. Ska bli skoj hehe

Nehe nu ska ja hoppa in i duschen medans Milton sover, sen blir de lunch :)

Hej hej


RSS 2.0