Svar till den fege

Svar till anonym:

Frida har ingen maskin kvar så därför kunde hon inte göra den. De är hennes ex som har maskinen som hon har lånat då och då. Därför gick ja till en annan för att få den klar på en gång. De är hon som har påbörjat den, och ja har även andra tatueringar hon har gjort. Vart ja tatuerar mig är väl även mitt val ? Eller hur ?

hahaha herregud...

Nyfiken





Ja är nyfiken på dig, vill nog träffa dig!


Koifisk


When the children cry



Verkligen älskar denna låt <3


Halte Milton

Milton har haltat i 4 dagar nu :/ Igår så ringde ja sjukan så vi fick komma, till finspång alltså kl 18.30. Men tiden håller dom ju aldrig så sena va dom ju me att ropa upp oss. När vi väl kom in så kände läkaren lite på foten men Milton skrek rätt ut. Han kände att hälen va svullen, hård och varm. Men han ville ringa in till barn i stan för att rådfråga va han skulle ge för smärtlindring till Mille. Så vi fick sätta oss i väntrummet igen. Sen efter ett tag ropa han in mig igen o berätta att ja skulle få en remiss me Milton in till stan till barnmottagningen, men dagen efter, som idag alltså. Så skulle vara på sjukan mellan kl 10-11. Va inne halv elva och fick vänta o vänta. Dom tog ett stick i fingret på Mille, o han vart jätte ledsen :( Och blödde jätte mye. Sen fick vi vänta igen :( Efter ett tag så kommer läkaren och undersöker Milton i väntrummet :O ja ja, men hon gick iväg och rådfrågade andra läkare. Så vi fick en remiss till akuten för att undersöka där. Och väl där gick de undan, kors i taket. Miltons fot vart undersökt sen fick vi en remiss till röntgen. Men läkaren på akuten sa att hon trodde och va nästan säker på att Milton blivit biten av någon instekt, typ geting eller något. Och så sa hon att vi skulle upp till röntgen, röntga vänta svar och sen åka hem. Men väl efter att bilderna va tagna så kommer dom ut me en remiss till akuten igen. Och då vart ja orolig :S Börja tänka på gips och grejer :( När vi väl kommer ner till akuten så kommer läkaren vi hade på akuten. Hon frågar va vi gjorde där. Då sa ja att vi fick en remiss hit, men de va fel. Röntgen bilderna va fina och ingen fraktur på foten eller något. Så då fick vi åka hem. Så nu är de en ipren kur han ska ha ett tag för att lindra smärtan i foten. Men går de inte över på några dagar så kommer ja kontakta dom igen. Ja menar dom missa ju en fraktur på min handled en gång på röntgen :S ja ja. Hoppas verkligen att han blir bättre snart. Tycker så synd om han när han går :( Syns att han har ont. Går på utsidan av foten :(

Ja annars så har vi bara varit på kalas hos min lillebror och haft de trevligt. Ja va hemma och vila en timme och då va Milton kvar hos mormor o morbror :)

Såhär långt. . .

Har vi kommit me min koi fisk :) Men lite till ska på sen är den färdig :) Längtar hehe






Snart så. . .

Äntligen på gång :)


Fan fan fan. . .
















Fast jag inte sett dig på så länge Tänker jag på dig ibland Det var nånting som fastnat på mig nåt som aldrig helt försvann Fanfanfan det skulle varit du Fanfanfan det skulle varit du Fick jag spela om partiet Fick jag chansen en gång till Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv Fanfanfan det skulle varit du Fanfanfan det skulle varit du Alla klockor, körer Alla himlens orglar skulle varit för oss Alla trummor och trumpeter Alla sagor, alla under Allt på en och samma gång Fanfanfan det skulle varit du Fast det var så kort romans var det nåt jag borde ha förstått Såna chanser kommer en gång bara Aldrig att dom kommer två Fanfanfan det skulle varit du Fanfanfan det skulle varit du









Dåligt, ja vet!

Har inte uppdaterat på ett tag, ja vet.. Skäms skäms haha Nevars men har inte haft tiden till de bara eller haft ork. Men livet rullar på som vanligt. Tar han om Milton, jobbar, städar och står i :) Igår jobba ja fm först, sen hoppa ja på kl 16 igen och har jobbat jouren. Så sitter på jobbet nu och slutar kl 12.

Va man ska göra denna dag vet ja inte. Ska nog städa, diska osv hemma. Behövs nu när ja har jobbat och inte hunnit me allt riktigt.

Jaha lite uppdatering iallfall. Blir mer ikväll :)

Ha en bra dag nu kräääääääm

you must show the way






what have we become
just look what we have done
all that we destroid
you must build again


We build up again



Tänker jätte mycket på dig, ja hoppas du mår bättre snart. Ja finns här för dig, och de vet du. Saknar dig!


På jobbet

Nu sitter ja på jobbet, börja kl 10 imorse och slutar kl 21 ikväll. Då kommer Effa och hämtar mig så får vi se va vi ska hitta på att göra :) Milton är hos Angelica och Janiz och kommer hem på söndag. Längtar efter prinsen, men eftersom ja jobbar hela helgen så träffar ja inte honom så mye iallfall. Jobbar imorrn me fast då börjar ja kl 13 istället för kl 10, och sen slutar ja kl 21. Så när ja kommer hem från jobbet imorrn så ska ja pussa och krama min lillfis <3 .

Igår jobba ja kl 14.15-21, va i stan me jobbet igår och shoppa på Maxi :) Va jätte kul. Hitta ett par skor åt mig och ett par till Milton. Sen fick han ett par jeans och sen tre långärmade tröjor :) De kommer han bli fin i hehe. Ska in till stan me Effa på onsdag me :) Då ska vi kolla in hageby hade vi tänkt. Ingen av oss har varit där än, på de nya köpcentret. Ska bli intressant och se hur de är där :)

Sen resten av veckan är de jobb och lite ledigt me :)

Nehe nu ska ja återgå till jobbet. Kanske uppdaterar lite mer sen om tiden finns.

Haj haj


Häftigt!




Asså ja måste bara fråga en sak.
Ja har över 80 läsare, och nu undrar ja
VILKA ÄR NI ALLA HAHAHA ?



(tryck på bilden)


Mer jobb

Vart erbjuden att jobba extra på mitt jobb imorrn mellan kl 15-21 och de tackar ja inte nej till. Eftersom ja missa en hel del förra veckan på jobbet då ja va sjuk så har ja lite att ta igen :) Så kolla me Chrille om han kunde tänka sig att ställa upp och vara barnvakt så ja kunde jobba, och de kunde han :) Tack så mye älskade lillebror <3

Jahaa nu sitter ja iallfall på jobbet. Denna dag har gått fruktansvärt fort, vart tar tiden vägen egentligen ? Tycker alla dagar i sig går kanon fort. Men iallfall, slutar kl 12 imorrn, sen ska ja hämta Milton på dagis kl 14, sen måste ja cykla till jobbet igen kl 14.30, men Milton får vara vaken tills ja kommer hem straxt efter kl 21 så vi kan mysa och ta igen tiden vi har missat idag och imorrn <3 Min älskade skrutt unge :) Saknar honom så mye, ännu mer nu när ja skriver om han... Men imorrn ska ja pussa på honom den lilla stunden ja träffar han hihihi

Jaha va ska ja skriva mer då ? Hm!!! Kommer inte på något just nu, men kanske blir ett inlägg till senare :)

Haj haj



Är han inte underbar? <3


Personalmöte + jobb

Jaha då va personalmötet avklarat, sitter hemma nu och ska fixa ihop grejerna ja ska ha me mig till jobbet. Sen halv tre så tar ja cykeln mot jobbet :) Och så slutar ja imorrn kl 12 då ja ska cykla hem fort som faan för att invänta att klockan ska bli två så ja kan hämta min prins på dagis :) Usch lämna han redan halv tio idag på dagis och så får ja inte träffa han förns imorrn :( Men ja jobbar ju så har inget val. Måste ju kunna försörja oss. Och så har han de kanon bra hos sin mormor, där han ska vara idag och få sova där tills imorrn. Sen är ja iallfall ledig till fredag då ja börjar jobba kl 14.15-21, sen jobbar ja lördag och söndag 10-21 :/ Dom jobbigaste passen. Eftersom ja inte kommer vara hemma så mye under helgen så bestämde vi att Milton ska passa på att åka till Angelica och Janiz. Eftersom ja ändå så inte kommer träffa honom så mye :/

Jaha om man skulle sätta igång me packningen så man är färdig. Ja visst faan mat då ? haha eh blir att köpa något. Orka laga mat nu när de bara är till mig :)

ja ja allt för mig, peace and out <3

Jävla tid!










Om man ändå så kunde vrida tillbaka tiden. . . .


Helgen snart över

Ja, imorrn är de söndag och sen kommer måndag som betyder en ny vecka me jobb och dagis.

Jaha denna dag har vi inte gjort allt för mye ja och Milton :) Skönt de hehe Va till mamma en sväng på fm och bara va. Sen va ja iväg me lille Betty och träffa Niclas och Evis vid dunder dagiset. Betty fick busa me sin mamma :) De va uppskattat haha

Sen gick Milton och ja hem. Har städat hallen, sorterat bort skor som inte Milton kan ha längre och så tog ja bort såna skor som ja inte använder. Så nu är de ordning och reda :) Hängde även undan alla vinter jackor, eftersom dom används ju inte nu iallfall. Imorrn ska ja trimma gräsmattan och städa ute på min lilla tomt :) haha ska även städa min balkong. Sen måste ja tvätta och vika tvätt :/ Usch va tråkigt. Vill börja me tapetseringen imorrn me, ska se om ja kan få nån att hjälpa mig, o de blir värre de SUCK.

Nu ikväll kom mamma på en kopp kaffe. Sen sövde hon Milton medans ja gick ut på en promenad me Betty. Vi mötte upp Maija och Shila och släppte dom vid storängen. De tyckte Betty va jätte kul. Så nu är hon trötter.

Ja börjar me bli trött. Så ska passa på att lägga mig tidigt så ja hinner me allt imorrn som ja ska göra :)

Ja de va lite från mig..

natt natt



Ja och min själsfrände <3


Nya tattoon :)



Sooooo much pain hahaha


Nu får de faan va nog!

Ja trodde att man hade en blogg för att skriva ner sitt tänkande och så, men tydligen så får man inte skriva nåt me sina känslor eller tänkande överhuvudtaget ? :S De blir ja irriterad över. De är ingen som tvingar ER läsare att läsa bloggen om ni stör er på de man skriver. Blir så arg alltså, de är då faan inte meningen att man ska behöva sätta lösen på sin blogg för att de finns nån enstaka som stör sig på va man skriver och sen ska anmäla de oxå. Fy faan va löjligt. Så länge man inte nämner namn i sin blogg så tycker ja då inte att de gör något.

Ni bloggare där ute, fortsätt skriv va ni vill. Eller visst ska väl gå till en viss gräns. Men de finns INGEN som kan tvinga er att ta bort något inlägg eller hota er me de ena eller de andra om ni inte gör si eller så.

You Rock :D


. . . . . . . .

So will you ever love me again, only time will tell
I'm in a hurry, cause they're waiting down in hell


Ledig

Längtar till fredag :) Är ledig då plus lördag och söndag. Så då blir de att slipa kanterna på väggen och sen försöka få upp tapeterna :) Vill få iordning på mitt hem nån gång så man kanske börjar trivas igen :) Vill få min diskmaskin inkopplad me :/ Vet inte hur länge den har stått på plats o bara väntat på mig, att börja använda den haha Hoppas Johan hjälper mig me att fixa de där haha

Jobbade ju jouren igår tills idag, sluta kl 12. Sover dåligt på jobbet så är trött ikväll. Ska försöka lägga mig skapligt :) Jobbar dag imorrn, börjar kl 10 och slutar kl 14.15. Milton ska till dagis imorrn igen :) Han va där första dagen idag efter sommarlov. Han har blivit stor kille nu :) Sov middag och somna på en madrass istället för spjälsängen :) Min stora kille <3

Annars idag har de väl inte hänt allt för mye. Va och spela bingo förut haha as kul :) vann tre gånger. De är mamma som håller i de här uppe på dunder :)

Nehe de va allt för mig ikväll :)

Imorrn ska ja tatuera mig :)

Natt natt


Riva tapet

Lillebror och ja har rivit ner fondvägen som va i mitt vardagsrum :) Vart genast mye ljusare.. Kommer bli så fint me den nya fondvägen :) Måste bara hitta nån som kan hjälpa mig först haha Men de ordnar sig..

Här kommer före och efter bild :)









Klart :) Nu ska bara nya tapeten upp :)


50 Läsare

och inte en ända kommentar ? :S lustigt.. Måste ju vara nån av dom 50 läsarna som undrar något haha Men nej nej, skit samma.

Har en trotsig unge som inte vill sova. Så blir väl att han får sova i min säng inatt. Ska nog ta mig en knäcke och sen ta me Milton in i sängen och sova. Upp tidigt imorrn, ja jobbar dag. Så börjar kl 10 och slutar kl 14.15. På onsdag börjar Milton dagis igen efter att ha haft låångt sommar lov därifrån :) Tror han behöver de faktiskt. Leka me andra barn och så.

Nehe ta den där knäcken nu då :) Natt natt


Something

I don't wanna say i'm sorry
Cause I know there's nothing wrong
Don't be afraid there's no need to worry
Cause my feelings for you are still strong
Hold me in your arms
And never let me go
Hold me in your arms
Cause I need you so
I can see it in your eyes there is something
Something you wanna tell me
I can see it in your eyes there is something
that you hide for me




HURT

I hurt myself today
To see if I still feel


Ute på vandring

Har nyligen varit på en promenad till statiol me Ida, Betty och Börni. Handla lite gött, eller Ida gjorde de medans ja stod utanför och höll hundarna. Sen gick vi en annan väg hem så vi va ute i lite över en timme, skönt att gå :) Fia va hemma hos barnen under tiden eftersom dom sover.
Så nu sitter vi alla tre här i soffan och glor på tv, eller ja halvglor haha.
Imorrn nalkas jobb igen, börjar kl 14.15-21, Milton åker till Angelica o Janiz imorrn vid halv två sen kommer han hem på onsdag em. Ja jobbar dag på tisdag 10-14.15 sen är ja ledig till fredag då ja jobbar dag igen, sen har ja jouren på lördag.

Jaha lite uppdatering vart de iallfall. Snart dags för sängen :)


Saknar min älskade vän <3


Who said!

Let my heart go, Or let this heart be still..........


Kanonkväll me Kalle Baah

Hade en jätte kul kväll i fredags me mina tjejor :) Va ja, Ida, Effa och Lillasyster. Åkte till min andra syster Linda och förfesta där. Va jätte trevligt. Åkte ner till kastrullen vid 22.30 tiden, och de va en massa folk, och regna gjorde de me :/ Men in kom vi och de va jätte kul.

RSS 2.0