♥ Du & Jag Älskling ♥




♥ 2 helt otroligt underbara månader me dig älsklingen, älskar dig för evigt ♥


17 November 2010

Dagarna flyter på, tycker faktiskt att dagarna går så otroligt fort mot va dom har gjort förut. Snart fyller lillfisen 2 år, sen är de jul och nyår. Sen börjars de ett nytt år me nya utmaningar hihi har lite planer att göra nästa år, men de är sånt som ja inte tänker skriva om nu. De kommer , de kommer ;)

Mitt liv är helt perfekt just nu, har inget att klaga över. Har en underbar son och en underbar pojkvän som ja älskar så fruktansvärt mye, och dom älskar mig ♥ Fattar inte att ja kan vara såhär lycklig. Förut hade ja som en skyddsbubbla om mig, ja ville inte ha in någon inpå mitt liv. Men sen dök Peter upp och nu vill ja aldrig släppa honom. Han får mig att må så bra, få känna mig älskad. De betyder så enomt mye. Den där skyddsbubblan är nu borta och ja hoppas den håller sig borta föralltid :)

Stormtrivs i nya lägenheten :) men önska ja kunde få iordning på allt, men ska ju till ullared den 29 nov så ska köpa nya grejer till lägenheten så de kan bli klar nångång. Behöver nya gardiner och lite sånt. Så bilder kommer så småningom :)

Ja va gör ja mer om dagarna, ja tar hand om min familj hihi, jobbar och tar hand om hemmet :) Ja verkligen stormtrivs hihi

Nehe Emma kommer om en stund på en fika :) Va kanon länge sen vi sågs så de ska bli trevligt att få prata av sig lite me henne :) Sen ska ja fortsätta tömma gammla lägenheten. Imorrn ska de köras till tippen de som ska kastas. Skönt att bli av me de.

Ska försöka bli bättre på att blogga :) försöka iallfall hihi Haj haj


Kärlek



Ja har hittat mitt livs kärlek,

Älskar dig Peter Daun ♥


13 November 2010

Oj oj, va visst ett tag sen ja skrev här. Har haft lite mye att göra nu på sistonde. Mye me flytt och renovering, sen jobba, ta hand om Mille och hemmet. Men ska försöka ge mig på ett inlägg nu.

Sitter på jobbet, börja kl 10 och slutar kl 21 ikväll. Jobba igår me 14.15-21 :) Skönt att få jobba nu när de inte är lika ofta längre.

Milton åkte till sin morfar igår me Frida och Chrille. Dom sov där inatt, så Mille kommer hem ikväll. Så då blir de att fixa han direkt för sängen och sen sovdags för oss båda. Får se om Petta kommer och sover oxå, han jobbar daghelg så han ska ju upp tidigt, så förstår om han är trötter idag när han gick upp tjugo i fem :/ Imorrn är ja ledig iallfall, så då blir de mys me Milton och så ska ja diska, dammsuga och torka golv. Bädda ren sängen me. Försöka få upp mina tavellister så ja kan ställa ditt mina fotografier, sen få upp lite tavlor. Är så tomt på väggarna hehe. Sen ska Emma komma på en fika me :) Ska bli trevligt, länge sen vi sågs nu. Få prata av oss lite hihi

Nästa vecka jobbar ja bara måndag dag och fredag dag så ska försöka fixa klar den gammla lägenheten så ja inte har den o tänka på mer. Usch blir jobbigt bara ja skrev de nu :/ Men bara ta tag i skiten. Är en del som ska slängas på tippen me. Petta skulle hjälpa mig me de :)

Usch börjar få ont i huvudet, så fryser ja o svettas om vartannat :( Får inte bli sjuk nu bara, fast kan vara för att ja är lite trötter. Sov illa inatt :( as jobbigt.

På måndag är de 2 v kvar tills vi drar till Ullared :) Ja, älsklingen, Chris o Joel, kul ska de bli hihi

Nehe nu har ja uppdaterat lite.

Haj haj

New Me


Hej då blondie, Hej brunett :)

Flytt närmar sig

Jajemen :) Imorrn flyttar ja och Mille till nya lägenheten. Älskligen har gjort ett sånt bra jobb, de är så fint :) Kommer trivas så bra :) Har bärt dit lite grejer idag redan hihi kunde inte vänta. Men själva flytten blir ju imorrn som sagt. Jobbar först dag imorrn, 10-14.15 och Mille ska till dagis. Sen ska Mille vara hos Chrille under tiden vi flyttar allt. Sen på fredag jobbar ja me dag så blir att fortsätta i lägenheten och greja me att packa upp allt på fredag em och hela helgen då ja är ledig :) Älsklingen jobbar tre 12 tim natt i helgen :( mindre kul *suck* Men jobba måste han.

Den 28:e åker ja, älsklingen, Chris och Joel till Erik o hans tjej. För vi ska åka till ullared den 29:e :) Men vi ska åka dagen innan så får vi sova hos Erik. Dom har bara 11-12 mil till ullared :) Åhh längtar som tusan hihi Ska bli så kul. Köpa en hel del nytt till lägenheten :) Så blir de att handla julklappar me hihi

Nehe nu sitter ja och Mille och väntar på älsklingen, han är i lägenheten fortfarande. Håller på me vardagsrummet. Mille ska sova snart, upp till dagis imorrn. Sen blir de en massa mys me bejbi ♥


RSS 2.0