Sjuk igen...

Mille va feber fri igår men nu ikväll kom febern tillbaka :( va är detta för skit? Är han inte bättre imorrn så ringer ja sjukan. Han har sagt att han har ont i näsan stackarn :/
Petta är feberfri idag så han ska pröva på att jobba imorrn. Han har fm vecka. Bara hålla tummarna att han håller sig frisk nu.

De börjar närma sig min 25 års dag, har faktiskt ingen ångest. Iallfall inte än haha vi får väl se.

Idag har vi plockat bort julen här hemna. De ända som är kvar är att byta gardiner i Milles rum och köket, men de gör ja imorrn.

Nu ska ja kolla tv sen blir de sängen, hoppas på att Mille är bättre imorrn.

Haj haj


Foglossning?

Tror de är den skiten ja fått! Och ja vill verkligen inte ha de. Kan inte göra ett skit. När ja ska lägga i tvätt i tvättmaskin måste ja sitta på en pall för kan inte sitta på golvet eller på huk. Får även svin ont på nätterna när ja ligger för länge på en sida, så blir inte mye sömn då ja måste vända mig stup i kvarten. Ser ut som en vankande anka när ja går oxå :( Me Mille fick ja foglossningen i v 28-30 och ischias. Har även känt av den nu. Blir visst bara gnäll i detta inlägg men ja har verkligen skit ont :( o tyngre lär ja bli..


Trött idag!

Ja usch va trött ja är. Mille vakna inatt och kom in och la sig mellan Petta o mig. Sen vakna han vid tio i sex och va super varm. Petta gick o la sig i gästsängen. Gav Mille ipren och vatten, sen försökte vi somna om men de kunde inte Mille. Han va så ynklig o ja visste inte va ja skulle göra. Han sa - mamma ja är jätte sjuk. Måste åka doktorn så ja får klistermärke som ja kan sätta mitt rum.
Så otroligt söt va han när han sa de :) kl 8.10 så gav vi upp och satte oss vid tv. Ja va så otroligt trött så väckte Petta och fråga om han kunde vara vaken me Mille så ja kunde få sova en stund. Vakna kl 11 haha skönt va de iallafall.

Va till ikea idag me mamma, Frida och Adrian :) hitta en del. Alltid lika kul att åka dit.

En annan sak ja ser fram emot är ullared :) ska troligtvis åka dit i slutet av mars :)

Nehe nu bara ta de lugnt. Som sagt , as trött.

Haj haj


Pojke eller flicka?

Ja är så nyfiken :) längtar massor till könsultrat den 27:e februari. Tänkte ha en omröstning :) kommentera va ni tror ja får denna gång, kan vara kul o se va dom flesta tror :)


.--.

Varit hos Emma och Jandra en stund :) sjuklingarna va hemma o kolla film o myste. Va jätte trevligt att umgås o få träffa en kompis. Behöver göra de oftare. Man vet knappt vem som är ens vänner längre :/

Nehe, vänta på att klockan blir 16 då ska ja hämta Mamma utanför sjukan.


Hänt mye sen sist...

Ja de kan man väl säga att de gjort. Både roliga o tråkiga saker. Kan ju börja me den tråkiga så vi avslutar me de roliga :)

Ja de tråkiga är att ja blivit arbetslös. Egentligen gör de mig inte ett skit, att nån vantrivs så mye på ett jobb, ja de får man nog leta efter. Vart uppringd kl 21 en ons kväll o vart uppsagd. Ser de mest som att dom gjorde mig en tjänst. Har mest variy kvar för att man är ekonomiskt beroende, precis som alla andra. Men vi klarar oss :)

Nu till de helt fantastiska :) Vi ska få tillökning, en liten bebis :) är så fruktansvärt glad. Är i v 14+1 idag och den lilla räkan är beräknad den 9/7-12. Har varit på första ultrat o de va helt underbart att se den lille/a sprattla i magen. Ska på ett ultra till den 10/2 och de är ett vanligt rutin ultra för v 18-19. Sen har vi även bokat tid för ett könsultra på crocus i linköping den 27/2 :) är så spänd och nyfiken hihi undra va de kan va. Skulle vara jätte kul att få en flicka denna gång, men de som betyder mest är att bebisen är frisk :)

Just nu har vi sjukstuga hemma. Petta blev sjuk i måndags, så fick hämta han från jobbet igår. Idag har han 39 i feber. Mille va me varm när vi vakna så tog febern på han o han hade 38,2, så feber där me o så har han hosta och ont i ena benet :/ Så hemma från dagis idag o imorrn. Ja har faktiskt klarat mig, än så länge. Är bara täppt i näsan men de får ja väl stå ut me ett bra tag :/

Just de, en rolig sak till. Vi har sålt passaten och köpt en volvo v70 2.5T :) älskar våran bil :)

Då har ja uppdaterar :) ska fortsätta göra de o hoppas på att nån läser min blogg.

Puss o kram


RSS 2.0