Stressad dag

Oj oj oj, denna dag har varit såååå lång, men jätte trevligt. Fast fick sån tråkig huvudvärk förut på em som inte har gett sig än :( Men tror de är för stressen, börjar bli lite bättre iallafall :)

Dagen börja me att ja, Milton, Effa, Milo och lillsyrran åkte vid 11 till linköping. Skulle jobba några timmar så vi åkte mot linköpings sjukhus. Va as svårt att hitta rätt haha men till sist va vi framme. Efter att ja va klar på sjukan så åkte vi till Ikea och gick i affärerna. Köpte ett linne och två par leggings :) Super nöjd, kul att ha något nytt på fredag när ja ska på sexparty :)
Sen gick vi över till mc donalds och käka, sen åkte vi hem. Så va hemma efter kl 18 nångång. Åkte även ner till Ica och hämta ut min nya boxer till tv:n så nu funkar kanalerna igen :) Tack och lov haha

Har även städat hemma, lillasyster hjälpte mig. Har även tvättat och vikt tvätt, väntar på en maskin nu som ja ska vika och sen lägga in en ny tvätt i torktummlarn. Sen ska ja sova. Upp tidigt imorrn, Milton börjar dagis kl 9 sen kl 10.20 har ja möte hemma hos mig, sen hämta Milton igen kl 12. Sen blir de att bara ta de lugnt. Ska troligtvis träffa Carro på kvällen så vi ska släppa hundarna :)

Nehe natt natt på er


Mammas prins <3


Kommentarer
Postat av: Sandra

Gullunge!

2010-05-06 @ 00:35:30
URL: http://luddelitosmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0