Jobb, möte och sexparty

Haha ja denna vecka kändes till en början som en lugn vecka. Men de tog slut ganska snabbt hihi På onsdag blir de jobb, ska åka till linköping och vara där några timmar. Effa ska köra mig, snällt de. Får se om Frida följer me oxå så Effa har sällskap :) Sen på torsdag har ja möte me Lena, som ja träffar och pratar me från familjeteamet. Efter de ska de fixas me lite saker hihi hemligt hemligt;) Sen på fredag är de äntligen dags för SEXPARTY :D
Väntat länge nu på att få gå på de. Så himla roligt, Milton ska till Angelica och Janiz och sova över :) De blir roligt för han. Sen på lördag kommer Sandra och Ludde hem till oss efter att Milton kommit hem. Så då blir de att umgås me dom :)

Systeryster Linda ringde förut, och fråga om ja hade tänkt byta säng till Milton snart. Och den tanken har ja ju haft, men sen har ja inte gjort något utav tanken. Melina ska byta säng så dom sa att ja fick ta den Melina har. Och de tackar ja ju inte nej till :) den är jätte fin. Så får se vilken dag vi ska testa me en vanlig säng åt herrn :)
Lär väl bli ett herrans spring på lillfisen på kvällarna när de är natt natt haha Men de ska bli kul o se hur han reagerar på den nya sängen.

Usch börjar bli trött efter denna dag, börja me att Milton vakna kl 8, och de va bara att gå upp. Så vi käka frukost och sen duscha ja. Ringde sen Lena och sa att vi va klara. Mötte upp henne och gick sen till jobbet. Fixa me schema och grejer. Åkte sen me bussen ner till byn och fixa me apoteket, sen upp till viberga och handla en bal toapapper till jobbet. Går åt när vi är så många haha :) Sen kasta vi sopor innan vi gick hem. Sen har vi varit ute i stort sätt hela tiden :) Skönt..

Nu har Effa och ja bestämt att den 7 Juli åker vi och barnen till Kolmården :D de ska bli kanon skoj

Nehe om man skulle göra sig iordning för sängen. En ny dag imorrn me. Måste ringa till dagis och prata me dom hur de blir för Milton nu, och hur han ska gå där. Ja vi får se. Natt natt på er


Mamma älskar dig <3


Kommentarer
Postat av: Sandra

Vill me åka till kolmården i sommar :)

2010-05-04 @ 00:17:30
URL: http://luddelitosmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0