Betty Boop


Hjälp mig!

Ja vill så gärna, snälla låt de ske ett mirakel. Inte för min skull, utan för prinsens skull.


Det är du och jag mot världen älsklingen min <3


Midsommar

Imorrn är de midsommar :) Blir att äta mat me familj och släkt kl 13.30, sen ska vi ta de lite lugnt och smälta maten. Sen ska vi leka lekar och spela bränboll, de är nått vi alltid för varje år :) Sen mot kvällen ska vi grilla och umgås. Sen på lördag jobbar ja jouren så börjar kl 15 och slutar kl 12 på söndag.

Jaha om man ska gå och lägga sig då, en lååång dag imorrn. Är trött som tusan faktiskt.

natt natt på er och ha en trevlig midsommar imorrn :)





Min älskade skrutt <3


Bort me lösen

Ja usch va tråkigt de va och ha lösen på sin blogg :/ Har ju inga läsare knappt nu. Så nu öppna ja upp bloggen för alla igen, så får vi se när nästa "anonyma" kommentar kommer haha

Kom hem ifrån Ludvika i söndags :/ Ville verkligen vara kvar, men verkligheten börja ju idag. Vi har haft de kanon bra där uppe. Va så otroligt skönt att få träffa Ida och Kevin igen, kände mig hel för en gångs skull. Och nu när ja är hemma så känner ja mig halv :/ En konstig känsla i kroppen, men ja hoppas de blir bättre v 30 så Ida och Kevin kommer hit :) Och Ida ska stanna i 3 v :D

Har jobbat dag idag, börja kl 10 och sluta kl 14.15. Hämta Milton på dagis direkt efter jobbet. Mamma möte upp mig utanför så hon höll Betty medans ja gick in på dagis och hämta prins. Följde sen me mamma hem och drack kaffe och snacka skit. Sen bjöd hon oss på mat :P De tackar vi för. Sen vart de mer kaffe drickande och vi satt ute bra länge :) Sköööönt.

Idag kom Xtra hem igen :) Min älskade vän, har varit så tomt utan henne. Hon har bott hos Laila och Martin under tiden ja va i Ludvika då ja inte kunde ta me henne. Hon går ju inte ihop me nästan nån hund :/ De är jätte tråkigt, så de va bara Betty som va me oss till Ludvika.

Snart midsommar, på fredag redan. Gud va fort tiden går. Blir att äta mat me familj plus släkt och vänner. Sen blir de lek och sen grilla på kvällen :P mums. Sen jobbar ja jouren på lördag.

Jaha nu då, Milton sover och har gjort ett tag. Hundarna fick kvällsmat för ett tag sen och har varit ute och gjort ifrån sig. Ja har tagit hand om disken, och de va på tiden haha usch hatar att diska. Imorrn jobbar ja dag igen och Milton ska till dagis. När vi kommer hem så blir de städa och tvätta. Måste tvätta fönster i köket och damma. Har köpt nya gardiner som ja vill sätta upp, men blir inte innan ja putsat fönstren :)

Oj nu har ja skrivit lite, blir lite bilder me :) Heej heej

    

   

(klicka på bilderna för större format)


Dalarna

Sitter på jobbet, har jouren så slutar kl 12 imorrn, fast ska gå en halvtimme tidigare så ja hinner me allt ja ska göra innan de är dags att åka mot örebro kl 13. Ska hinna äta lunch och sen ska ja duscha och göra mig iordning. Sen går tåget mot ludvika kl 15.47 och vi kommer vara framme kl 17.28 :) Längtar som attan nu hehe Ska bli så kul att få träffa Ida, Kevin o alla andra där uppe igen. Va as länge sen nu :/ Sen åker vi hem på söndag så blir några dagar iallfall ifrån finspång :)

Ne nu orkar ja inte skriva mer...


Sjukling

Då har Milton gått och blivit sjuk :( Ja va dålig tis, ons och ja känner mig fortfarande lite småhängig. Vet inte om de är vädret som har me de o göra. Milton har feber och är snorig och hostig. Så fick inhalera honom ikväll. Va ett bra tag sen ja va tvungen till de. Men han va tungandad och rosslig så va behövligt.

Har fått tillökning i våran familj :) Skaffat en valp på 9 vid namn Betty Boop. En amstaff me ytterst lite rottis i. Kanon trevlig liten krabat, och de funkar hur bra som helst me Xtra. Dom leker och har jätte kul tillsammans. Milton är överlycklig över att ha fått en egen hund hehe Dom två leker me jätte bra.

Den 17 juni är de äntligen dags för att åka till Ida och Kevin :) Längtar som satan. Hoppas dagarna går fort nu. Ska bli så skönt att få kommer iväg några dagar. Bort från verkligheten hehe Ska bli kul o se hur dom har de där uppe i Ludvika :) Så vi stannar till den 20 juni, då är de åter till verkligheten igen haha.

Snacka om tråkigt att ha lösen på bloggen då :( Att gå från 68 läsare till 11 stycken är tråkigt. Men vill ju inte ha dom där anonyma idioterna som kommenterar en massa bullshit. Ja menar dom kallar min barnslig, men va är dom inte själva då som inte vågar stå för vem dom är ? :S Ja säger då de.

Nehe om man skulle ta o slänga sig i soffan o bara koppla av lite. Sova snart. Jobba imorrn, har jouren så börjar kl 15 och slutar kl 8 på måndag. Ska sluta kl 12 egentligen men måste gå tidigare så ja hinner hem och duscha och de. För kl 10.45 ska Milton till sjukan. Har fått tid för att kolla förkylningsastman.

Godnatt på er




Lösen

Jaha nu har ja skaffat lösen, så ni som fått de än så länge hoppas ja de stannar hos. Är så trött på alla som ska hålla på att kommentera o sen inte kunna stå för vem den är :( Men men, nu blir de ändring på de hoppas ja.

Nehe nu blir de sova, jobbar hela helgen

Natti natti

Hatar mitt liv

Ja gör verkligen de, Milton är de ända som får mig att fungera och känna mig älskad. Är så trött på all jävla skit ja ska behöva få ta hela tiden. Ja är verkligen den där förbannade hackkycklingen i våran familj. Har ingen av mina föräldrar kvar heller :(


Tänker ta mig en funderare om att flytta härifrån, ifrån finspång. Orkar inte bo här längre.


Sen ska ja sätta lösen på min blogg me. Är så trött på att de är personer som läser min blogg som egentligen inte vill veta av oss.

Så om ni fortfarande vill läsa min blogg så säg till så mailar ja lösen...

Vilket skämt!

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!

Är så frustrerad, men ja ska klara detta. Inget ska få trycka ner mig på botten igen.


Älskar MIN underbara son Milton <3 Han är de finaste i världen


Jobb och Sonata Artica

Sitter på jobbet, inte långt kvar tills ja får sova. Fick precis spotify på dator :D Tack Kenny. Så nu sitter ja här och lyssnar på Sonata :) Så j*vla bra. Många minnen ger de iallfall haha Ibland är de så man längtar tillbaka, men sen när man tänker efter så har ja de kanon bra idag :)

Denna dag har gått så otroligt fort. Börja me att ja vakna väldigt sent, vakna kl 9.20 och då sov Milton fortfarande. Och kl 10 skulle ja va på dagis för samtal. Så de va bara att gå upp och hoppa in i duschen. Ringde mamma me så hon kom och passa Milton medans ja va på samtalet. De gick kanon, och Milton sköter sig på dagis haha de är ju tur de :) Sen va ja och Milton borta hos Ullis, Thess och Cliff. Men Milton va så trött så vi va inte där så länge. Gick sen hem och så la ja Milton. Efter en stund så börja ja me maten. Väckte sen Milton så vi käka. Börja sen packa åt han och Frida kom och hämta han. Sen packa ja till mig och cykla till jobbet. Och nu sitter ja här, väntar på att få sova.

Imorrn ska ja på möte kl 13, ska bli skönt att få prata lite. Sen efter de ska ja hem och göra mat. Sen hämta Milton på dagis kl 15.

Ledig onsdag sen jobbar ja dag på torsdag.

De va lite från mig. natt natt

Trevlig Lördag

Gårdagen spenderades me Carro, Robin, Eve och Rickard. Vi grilla och drack lite gött :) Vi hade kanon trevligt. Sen kom Effa me en sväng. Vid tolv slaget bestämde ja, Carro o Effa för att gå en sväng ner till torget och kolla läget. Så vi gick in på kanonfesten då de va fri entré. Lyssna på några band och så. Va väl sådär, är glad för att ja inte betala 200 kr för att gå på de där.

Sov till kl 12 idag, då vakna ja av att min mobil ringde. Så gick upp, tog en dusch och gick bort till mamma och min älskade prins <3 Har varit där hela dagen, vi käka pizza och grejer. Haft jätte trevligt hos mamma oxå. Mormor o morfar kom dit me och tog en kaffe, och sen va dom kvar och käka pizza me oss :)

Imorrn är de dags för jobb igen. Börjar kl 15 och slutar kl 12 på tisdag. Milton ska vara hos lillsyrran och Marcus och på tisdag ska han till dagis. Imorrn kl 10 ska ja på mitt första samtal på dagis :) ska bli intressant.

Ikväll så tog ja Milton i vagnen och Xtra i kopplet och gick ut o gick. Lillebror följde oxå me :)

Nehe nu ska ja lägga mig, natt natti

ja ni. . . .

När ja skrev och fråga vilka som läser mig blogg så är de bara 14 st som svarat och ja har haft 59 läsare ? Hm hur kommer de sig att de ska vara så svårt att skriva en kommentar och sitt namn ? Vågar ni inte erkänna att ni följer min blogg, eller att ni är inne lite då o då ? Så ynkligt tycker ja faktiskt... 


Jaha dagen börja tidigt idag, kl 7 va ja upp. Milton sov fortfarande när klockan ringde så gick upp och tog en dusch. Sen så fixa ja iordning välling till Milton, o gick sen in i sovrummet och väckte han. Han kom in till mig inatt, så sovit dåligt. Han är ju direkt inte still när han sover :/ Sen klädde vi på oss och gick sen bort till lokalen där fastighetsägarn bjöd på frukost. Så mötte upp mamma och Lena där. Sen kom min kusin Elin, Andreas och Wendela, sen va de ju fler oxå. Kl 9.20 lämna ja Milton på dagis och så gick ja vidare till jobbet. Har suttit ute rätt så mye idag när ja jobba så känner nu hur de hettar på mina axlar. Bara ja slipper att bränna mig, för de gör så jäkla ont. 

Sluta jobbet kl 14.15 och gick direkt o hämta Milton. Gick förbi mamma och hon va ute så vi stanna där. Mamma klippte Milton idag me, och han vart super fin :) Kort kommer, men inte ikväll. Får ta imorrn på han, om han går me på de hehe Så idag har ja i stort sätt varit ute hela dagen :) Kanon skönt, fast vart lite kyligt emot kvällen :/ 

Milton sover nu, och ja ska me gå och lägga mig snart. Imorrn blir de att ta några öl me Carro. Vet i tusan vilka vi blir men sånt som märks haha. Trevligt ska de bli iallfall. Milton ska äntligen få sova hos sin mormor. Han vart så ledsen förut när vi gick därifrån :( Lilla plutten.. 

Snart är de den 17 juni. Då åker vi till Ida och Kevin, äntligen <3 Mamma och Chrille ska oxå följa me då :) Ska bli så otroligt skönt att få kommer bort ifrån finspång i några dagar, och självklart helt underbart att få träffa Ida och Kevin igen :) Och alla andra där uppe. Hoppas tiden går fortare nu :) Sen v 30 kommer Ida och Kevin till oss, Wohoooo :D

Natt natt på er


Nytt projekt

Har ett nytt projekt på gång :) Förhoppningsvis kommer ja igång me de i slutet av juni. Ser fram emot de, ska bli kul att börja göra något :) Så nu är de bara att vänta hihi Nyfikna nu eller ? ja då kan ni vara de haha ;)

Dagen har varit bra. Börja jobba kl 10 och sluta kl 14.15. Cykla hem och lämna cykeln, sen gick ja till dagis och hämta Milton :) Min lilla prins, han vart så glad när ja kom :) När vi gick hem gick vi förbi min kusin Elin. Dom satt ute så stanna och tog en kopp kaffe. Gick sen hem och laga mat så vi käka. Sen kom Lena förbi så vi drack kaffe och käka glass som hon hade me sig :) Trevligt va de. Sen bestämde vi oss för att gå ut och gå. Så satte Milton i vagnen och tog på Xtra kopplet så gick vi. Gick längs gron, nya grusvägen dom gjort, sen gick vi så vi kom bakom nya KL industri och ut vid vägen där dom bygger nya hus, som vallonbygden har :) Va en rolig runda att gå. Så imorrn blir de samma promenad me Lena :) Lillsyrran kanske ska gå me oxå, får se.

Imorrn vid halv nio ska ja och Milton gå bort i lokalen här på dunderbacken och käka frukost som fastigheten bjuder på :) Trevligt, så ska möta upp Lena utanför halv nio. Sen kl 9.20 börjar Milton dagis, och ja ska till jobbet. Jobbar dag imorrn me :) Sen är ja ledig hela helgen, skönt. Blir att storstäda i helgen. Behövs nu, blir skitigt direkt när man går ut och in från uteplatsen :/ Men men, så är de.

Nehe nu är de snart dags för sängen. Natt natt


Härmas lite :)

Tänkte kolla vilka som läser min blogg, har mellan 50-60 läsare om dagen, och de är inte alls så många som brukar skriva en kommentar. Så nu tycker ja ni lämnar en kommentar om vilka ni är :) Nyfiken i en strut är ja haha och var vänlig och skriv efternamn me om ni inte har blogg.


Slut på ledighet

Jahopp idag är de dags för jobb igen. Börjar kl 14.15-21 idag, sen jobbar ja dag tors och fre 10-14.15. Sen är ja ledig i helgen :) Skönt, mysa me Milton och vi ska vara ute mye om vädret tillåter de :) Jaha idag så vakna Milton och ja vid 9 men vi gick inte upp förns halv tio, kanon skönt att ligga o dra sig lite :) Så nu är vi uppe och ska snart äta frukost, sen ska ja hoppa in i duschen.

Milton ska vara hos Frida idag medans ja jobbar, sen ska han troligtvis sova där. Imorrn ska Milton till dagis, på fredag me :) Då blir han glad, men odräglig haha Han är oftast så sur när han kommer hem ifrån dagis :/ Men men, så är de.

Nu frukostdags :P

Ha en bra dag alla :)


Foto: Frida Andersson http://imdoublenature.webblogg.se


Smörgåstårta

Har ja varit sugen på i flera dagar, och nu har ja bestämt mig för att göra en egen. Första gången me haha Alltid mamma som gjort förut, hon gör bäst :) Men gör efter hennes nu så tror nog den kommer smaka likadant :P Har varit ute me Milton, Xtra, Frida och Diezel me en stund. Hundarna fick springa och busa lite så nu är dom helt slut. Ska snart lägga Milton me, ska bara koka ägg först så dom är klara.

Ny bloggdesign

Tack så jätte mye http://alicesmamma.blogg.se/ för den jätte fina bloggdesignen du gjort åt mig och Milton :)


Återkommer me ett senare inlägg, håller på me sen middag/kvällsmat.


RSS 2.0