Händelserik dag

Denna dag har varit otroligt låååång men helt okej. Börja me att lämna Milton på dagis kl 9.20, sen gå vidare till jobbet. Sluta kl 14.15 och mötte då upp lillebror som hämtat Milton på dagis, för han skulle följa me mig till viberga. Skulle kolla på sandaler till Milton, men fanns väldigt dåligt om de :/ Så blev ett par tygskor åt han istället :) mye fina. Efter viberga gick vi till mamma och satt där ett tag. Ringde sen till Lena och kolla va hon gjorde. Hon skulle cykla till viberga o fråga om vi skulle me. Så ja och Milton cykla till viberga me Lena :) Handla lite och sen så cykla vi hem igen. Följde me Lena hem och drack lite kaffe me henne, Milton lekte och stoja :) Sen vid sju tiden så gick vi från Lena, och skulle gå till mamma för att hämta Miltons vagn och lämna min cykel där. Och då satt mamma ensam där så fråga om ja och Milton fick stanna en stund. Så vi kolla tv me mamma och hade fredagsmys :) Gick hem vid tio tiden och då va Milton skapligt trött, så inget passa. Han grät för lilla minsta. Så nu sover han och ja sitter här och kopplar av :)

Är ledig i helgen , så hoppas på att få en liten sovmorgon imorrn bitti. Behöver de känner ja. Annars vet ja inte alls va vi ska göra. Blir att vara ute om de är fint väder :) Ska vika tvätt och lite sånt me. Har två fulla ikea säckar me rentvätt i, som ja inte orkat ta tag i. Tvätta går ann, men att vika den, usch va tråkigt haha

Längtar till på onsdag, blir att åka till stan me Effa då :) Ser ja fram emot, få umgås me henne. Va ett tag sen nu vi gjorde de.

Jobbar på måndag, har kvällsjouren så börjar kl 15 och slutar kl 12 på tisdag, sen är ja ledig ända till lördag den 29:e då ja jobbar 10-21 och samma på söndagen.

Nehe nu har ja skrivit av mig lite :) Säger godnatt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0