Min älskade prins <3

Nu ikväll innan sovdags för Milton, så stod ja och diska. Vänder mig mot Milton som står vid balkongdörren och håller sig mot dörren. Återgår till diskandet en liten stund och kollar sedan tillbaka på Milton igen, och då står han själv, mot mig :) Och ja berömmer honom hur duktig han är osv. Och då tittar han på mig och går fyra steg :D Gud ja vart helt till mig, höll på att börja gråta. Va tvungen att ringa till min mamma och berätta :) Hon vart oxå jätte glad. Så imorrn ska vi gå träna , Milton och ja :) Min lilla prins börjar bli stor <3



Äntligen

Idag fick ja syn på att Miltons ena framtand syns :) Vart super glad. De har inte spruckit upp än men de gör nog de när som helst :) Haha äntligen säger ja.

Varit på promenad me Carro och hundarna idag :) Va trevligt, och hundarna gick jätte bra ihop. Släppte dom lösa och dom lekta kanon bra alla tre :) Milton somna på vägen hem och Caspian och ja är helt slut haha la in Milton i hans säng när vi kom in, och ja ställde mig i duschen, och Caspian gick och la sig. Så nu lär han va helt slö hela dagen hehe

Idag kommer äntligen min älskling hem från södertälje :) Han ringde förut och sa att han snart va i norrköping. Han kommer hit sen, han skulle hem och duscha o sånt först. Längtar <3

Nehe nu ska ja fixa mitt hår :)

Hej hej




Mitt nya projekt :) inte klart än


Bushundar :)

Caspian och Börni leker :)















(Caspian mörk och Börni ljus)



Snygg stil Caspian har eller inte haha :)


10 månader sen. . .

Idag är de 10 månader sen Milton föddes :) Gud va fort tiden går, helt otroligt. Han växer och blir större för var dag som går :) Lär sig nya saker hela tiden. Slår vad om att han går snart. Han står mye själv, och har tagit ett steg flera gånger :) Han har till och me ställt sig upp själv flera gånger, han är så duktig min prins <3

Idag har Laila och Lucas varit förbi en stund och hälsat på :) Sen tog vi bussen ner till centrum, sprang in på apoteket och fixa lite, sen hade vi bestämt att vi skulle gotta till de lite genom att äta på grillen :P Och de va mums, va evigheter sen. Vi satt och prata om allt och inget. Va jätte trevligt. Sa till Lucas att han skulle komma en annan dag igen och leka me Milton, och de svara han ja på hihi så söt kille :)

Varit hos mamma en stund nu på eftermiddagen, kom hem halv åtta. Så vart sent i säng för Milton, men va gör de om de händer nångång. Själv så har ja legat i soffan och glott på tv. Snart dags för sängen.

Imorrn ska ja först gå till viberga och handla lite, sen vid kvart i fyra ska ja följa me mina gullungar Alicia och Melina till stallet när dom ska rida, hjälpa dom lite. Linda jobbar så Emil behöver hjälp haha De ska bli roligt. Milton ska vara hos mormor så länge :) och de kommer han tycka är skoj. Ska försöka hinna städa lite imorrn me, ser ut som satan tycker ja, har inte mått så bra på senaste så har inte haft nån ork till de.

Pappa ringde förut ikväll, och Xtra mår bra och de går bra me pappas hund Kella. Dom har rykt ihop en gång, men de va förväntat. Xtra måste få sätta Kella på plats så dom gör upp. Skulle dom inte ge sig så blir de ju värre. Då får vi se hur vi ska lösa problemet.

Nehe nu har ja skrivit lite, så ska slänga mig i sängen nu :)

Natt natt



Mina två älskade <3


Svar på frågestunden

Ja har inte gett några svar än pga att ja skulle vänta och se så folk fick tid på sig att ställa en fråga. Men nu har de gått en bra tid, så tänkte svara nu.


Fråga 1.
Postat av:
Vad heter Miltons pappa? O var finns han? (Inte för att du inte verkar klarade det själv)


Hej anonym! Vill inte namnge Miltons pappa här pga att han inte vill vara inblandad i Miltons liv. Och pga att ja kan bli anmäld.

Fråga 2.
Postat av: Stina
Vad vill du bli när du blir stor? ;)

Hej Stina! haha ja du, va ja vill bli, de har ja inte bestämt mig för än. Får se va som händer och sker :)

Fråga 3.
Postat av: anna eklund nilsson
Hur kommer det sig att du inte heter Andersson längre? =)

Hej Anna! Ja bytte efternamn till Lagerbäck för att ja helt enkelt ville byta :) Så tog min farmors flicknamn :)

Fråga 4.
Postat av:
hur kommer det sig att du är ensamstående, har du varit de genom hela graviditeten och allt eller försvann pappan när milton kom? har milton ingen kontakt med sin pappa pch farmor och farfar osv?

Hej anonym! Ja och Miltons pappa har aldrig varit tillsammans, utan vi har hållt på fram och tillbaka i över 4 års tid. Sen vart ja gravid och ja tog beslutet själv att behålla Milton, tvinga inte Miltons pappa till något, utan sa bara att han fick bestämma själv hur han ville göra. Och de har han gjort, han har valt att INTE ta del av Miltons liv och pga det så har han alltså ingen farmor och farfar heller, han har ingen från pappans sida.


Fråga 5.
Postat av: frida
Visste att dom där frågorna skulle komma om miltons pappa ;) haa, i alla fall. ja har en fråga som gäller dig och sin är lite oseriös. :)
hur många tattoos har du :) ångrara du någon?
/lillsys <3

Hej sis! Ja har 6 st tattoos, och den ja känner lite ånger om är mina stjärnor på armen, skulle hittat på nåt annat. Men nu sitter dom där och de kommer bli fint de oxå när de blir klart :)


Fråga 6.
Postat av: Johanna
Vad skulle Milton ha hetat om han blev en flicka? :)

Hej Johanna! Milton skulle ha hetat Hilma eller Olivia om han vart en flicka :)


Fråga 7.
Postat av: Suz
Jag hade inte tänkt fråga något men så kom jag på en sak jag undrat rent generellt hur ensamstående mammor med hund lyckas finna ork? Jag tycker att det är svårt att hinna med hund och barn trots att jag har en sambo. Klart man gör det för hund är mitt största intresse men ibland känns det svinjobbigt när Da vinci uppför sig som en riktig buse.
Även lite nyfiken på hur gammal din hund är och hur du brukar aktivera henne :-)

Hej Suz! Ja visst har de funnits dom stunder som ja bara känner att ja inte orkar me nåt, men ja måste, för ja älskar Milton och ja älskar min hund Xtra. Vi går 2 långisar om dagen, sen bor ja så bra me uteplats så hon får vara mye ute där oxå. Xtra är en utehund så hon älskar bara att ligga där ute och ta de lugnt. Hon är ju 7 år nu, så hon orkar inte lika mye längre. Så hon nöjer sig så som vi har de :) Brukar aktivera henne me att ja släpper henne och kastar boll eller pinne. Sen brukar ja gömma godisar inomhus i lägenheten så hon får leta. De gillar hon :)


Fråga 8.
Postat av: Emma
Drömresa?
Favoritfilm?
Favoritmusik?
Favoritfärg?

Bästa barndomsminne?
Bästa vuxenminne (förutom Milton)?

Hej Emma!
Drömresan är att få åka till australien :) Se alla coola djur som koaler och kängrur + värmen såklart :)
Favorit film finns de många men en speciell är Walk the line
Favorit musik blir svårt , för ja är allätare inom musiken, men ett band som ligger mig varmt om hjärtat är kent <3
Favorit färg är turkos :)
Bästa barndomsminne är när ja fick åka på ridläger i valdermarsvik, hästtokig som ja är :) Fick tjata ett tag men sen fick ja åka :)
Bästa vuxenminne är nog när Elin fråga mig om ja ville vara brudtärna på hennes o Andreas bröllop :) De va stort för mig :D


Fråga 9.
Postat av: F
vad ska du göra sen? alltså men jobb? jobbade du innan milton kom med något ? isf vad ?

Hej F! Ja studerade på komvux innan Milton kom, så ja hade inget jobb. Ska fortsätta studera på komvux nu i januari när Milton börjar dagis.


Fråga 10.
Postat av: Emma Ö
Har du kvar alla dina gamla vänner som du hade innan Milton kom ?

Hej Emma!
Jo ja har väl kontakt me alla mina vänner som ja hade innan Milton, men vi är väldigt dåliga på att umgås me varandra :( De är lite tråkigt tycker ja, men de är sånt man får bättra :)



Ja måste hålla me Emma om att de va en himla bra tipsare som har kommenterat haha våga stå för dina tips för tusan haha så töntigt.

Men där har ni era svar, hoppas ni blir nöjda. Undrar ni något mer så fortsätt fråga på :) Så svarar ja så gott ja kan. Hej hej



Frågestund :)

Tänkte härma lillsyrran me att ha en frågestund :)
Ni får fråga absolut va ni vill, och ni får vara anonyma. Svarar på allt. Helst vill ja ju att ni ska stå för vilka ni är men de finns ju som sagt dom som inte vågar haha men men, som sagt svarar på allt.

Så fråga på nu om ni undrar över något som ni vill veta :)

Puss o kram



. . . . . .

Inte trodde ja att allt kunde ta slut så snabbt? Vet inte hur ja ska klara mig utan dig, att varje dag leva utan dig. Älskar dig så mycket. Tur att ja har Milton, mammas prins. Skulle inte klara mig utan honom. Han får mig att fortsätta vara glad och kämpa vidare i vardagen :) Milton du är underbar, ja älskar dig <3

Natten har varit hemskt. Lite sömn, skulle till komvux idag, men ja pallar inte. Får bli nästa vecka. Ska me Ida ner till centrum sen iallfall, Börni ska få klorna klippta. Sen ska ja hem och städa, sätta tankarna i annat.

Får se va ja mer gör.

Hej hej



mammas fina prins <3


. . . . . . . . . . .

It´s over now


Ärlighet?

Ja tror de finns dom som inte är ärliga och vill erkänna att dom läser min blogg. Ja har en massa läsare och de är bara 12 st som har kunnat skriva att dom läser :S Ja är tacksam för svaren ja fått iallfall :) alltid kul att få veta vilka ni är så ja kan följa era bloggar me, om ni nu skriver blogg haha

Kom igen nu och visa lite stake och skriv om ni följer min blogg ;)


Dagen har varit jätte bra, fast Milton har varit väldigt trött och tvär nu på kvällen. Fast inte konstigt, ingen sovstund på förmiddagen, va ju och hälsa på Laila och Lucas idag :) Va kanon trevligt, Laila bjöd på lunch och de tyckte verkligen Milton om :) De vart spaghetti och köttfärsås, alla barns favorit kan ja tänkte mig :) Sen snacka vi lite skit om allt möjligt, sen gick vi ut me Caspian och kasta lite pinne me han. Vid två tiden gick vi ner till centrum och handla lite, sen åkte ja hem me tio över tre bussen. När ja kom hem till dunderbacken så gick ja till mamma, fika lite me dom :) Sen börja Milton bli tvär sur så gick hem vid fem tiden. Kl sex fick Milton lägga sig, han fick bada innan. Han gjorde allt för att jävlas me mig. Hällde ut Xtras vatten skål TVÅ gånger, så va rena rama pölen i köket :( Så de va bara att torka och åter torka. Ja vet inte hur många gånger ja har sagt ajaj när han är framme vid vatten skålen, då härmar han mig och säger ajajaj haha så söt min prins <3

Ja har tittat på tv sen halv sju, först vart de unga mödrar, sen halv åtta hos mig, bonde söker fru, och sist men inte minst utan BÄST, Greys Anatomy :) Så underbart bra :)

Jaha de vart en liten uppdatering :)

Nehe godnatt på er


Jag älskar dig Milton, du är mitt allt <3


Va skoj :)

Har fått mer läsare :) Har stigit rejält. Blev jätte glad när ja såg de. Skulle vara kul att veta vilka som läser. Har ju ett antal läsare så kommentera nu och säg vilka ni är :) Är jätte nyfiken.

Nu blir de sängen, natt natt



Milton skjutsar Kevin på hans cykel :) Så söta dom är


Våga tala om...

Varför måste jag vara stark, när jag helst
vill falla ihop
gråta som ett barn - högt och besinnigslöst

Varför måste jag pressa fram ett leende,
när allt är grått och tungt
när det inte finns något att skratta åt

Varför vågar jag inte låtsas om
det lilla knytet inom mig
som gallskriker

Jag ser mig själv som en annan person
ett stort hjul
som rullar utför backen
men lämnar mig kvar
Jag vill att någon skall hejda det
så att jag kan hoppa på
eller hoppa av om jag vill

En vänlig röst i det grå:
Hur är det?

Jag tvekar bara en sekund
innan det självklara svaret:
Bara fint, själv då?


. . . . . . .

Satt och kolla runt lite på olika bloggar så hitta ja den här bloggen http://finspongsskvaller.blogg.se/ gå in och kolla hehe och länka den så andra me kan läsa :) Så jävla roligt


Jag mår bra!

Samma fråga varje dag
oftast samma svar
utan att tänka efter
så är svaret redan där

När man får frågan
och vill svara tvärtom, än vad man ska
Så håller man tyst om det
och svarar som vanligt

Frågan är hur mår du?
Du vill ibland säga
Jag mår skit
men svaret blir ändå oftast -
Jag mår bra!


Oj oj oj

Mina läsare har försvunnit :/ Förstår varför, är ju inte så jätte duktig på att skriva här, sen så kanske ja inte skriver direkt så intressanta saker. Men ja skriver ju om va som händer i mitt och Miltons liv, och va ja har för tankar och känslor. Så kan ju inte hitta på en massa för att läsarna ska gilla de :S Känns ju rätt så meningslöst.

 

Jaha idag blir älskling opererad :) Han har precis åkt in på operation. Är nervös men de ska väl gå bra :) Why not liksom? Tänker på han iallfall. Får sysselsätta mig me städning och sånt här hemma, så tiden går fortare. Annars lär ja gå o taket hehe

Va händer mer idag då? Ja de blir lugnt. Kanske går en sväng sen om vädret håller i sig, så de inte börjar regna och de. Hörde att de skulle bli storm idag, men får se va som händer.

Blir att ta lite nya kort på Milton idag me :) Va länge sen nu ja tog me digitalkameran och la in på datorn. Så nya bilder kommer idag :) Bara hoppas på att Milton är på fotohumör haha

Haha har varit tidig me en sak iallfall, fixat 7 julklappar redan :) Passar på i tid haha

Titta på idol igår, o fy faan.. Hur kunde dom ha kvar Eddie och rösta ut Jon? Och hur kunde juryn ge Eddie och Camilla ett varsit wildcard? Ja ja, får se om Camilla gör bort sig något mer, och får se om Eddie sjunger bättre nästa gång. För igår va han ju helt jävla värdelös. Är glad över att mina favvo är kvar :) HEJA MARIETTE OCH CALLE :D

Va tyckte ni om fredagskvalet i idol? Kommentera gärna :)

Hej hej


RSS 2.0