Bilder









Bilder tagna av Frida Andersson http://imdoublenature.webblogg.se


Prinsens otursdag

Ja usch vilken otur min lillfis har haft idag :/ Börja me att ja såg att han hade en liten liten bula på vänstra sidan om pannan som han gjort hos Frida och Marcus, sprungit rakt in i fönsterbläcket. Men han hade typ inte reagerat, Milton brukar tåla de mesta :) Hämta Milton efter jobbet idag, gick bort till mamma. Har varit ute i stort sett hela dagen i de härliga vädret :) Fast vi vila i 2 timmar, och de va behövligt för oss båda hehe Sen gick vi ut igen. Tog oss en promenad till netto me Frida och Marcus me. Sen när vi gick hem så stanna vi hos mamma, ja tog en kopp kaffe och Milton lekte för fulla muggar :) Mamma och lillebror höll på att fixa me deras uteplats. Min moster Tina va där och kusin Elin och grannen Mari. Milton gick över mammas staket som hon har runt uteplatsen, va kan de va ca 20 cm högt. Och så snubblar han så han ramlar ner me huvudet först och träffar en groda mamma har står me en prinskorna. Så ena tagen på kronen gjorde ett hack i Miltons panna på högra sidan och de rann blod :( Han vart jätte ledsen lillfisen och ja vart jätte rädd :( Men satte dit ett plåster och sen va de bra igen. Sen har han gått o små ramlat och varit jätte snubblig. Sen nu ikväll när vi gick hem från mamma så skulle han springa nästan hela tiden, och peppar peppar så gick de bra. Men sen när han väl börja gå så snubbla han framlänges och skrapa upp på vänstra sidan på pannan :( och då vart han så ledsen igen, så de här va ingen tur dag för honom.

Men nu sover han och ja ska sätta mig och kolla på greys anatomy. Börja kolla igår men va så dålig kvalitet :( Så har fixat nytt nu :D Får se om lillsyrran kommer in o kollar me mig kanske.

Imorrn vet ja inte va vi ska göra. Greja ute tror ja. Får se va vi hittar på :)

Natt natt

Morrn morrn

Då va man vaken och påklädd, har inte fått i mig nån frukost än :( Har lite svårt att äta såhär tidigt. Men vi får se om ja får i mig nån macka. Ska även ta mig en kopp kaffe och en cigg snart.

Ser ut som att bli fint väder idag me :) De gillar vi haha Så de blir att vara ute så mye som de går idag :)
Har ett nytt projekt som ja ska klura på, de gäller min uteplats. De kommer nog bli kanon bra :)

Saknar min prins nu :) Men slutar ju kl 12, och timmarna brukar gå fort tills dess. Då ska ja cykla järnet hem haha

Nästa gång så jobbar ja på torsdag dag, börjar kl 10-14.15, och så jobbar ja på lördag den 1 maj kl 10-21.

Nehe de va allt för mig just nu.

Hej hej


Vill bara tillägga

Att ja älskar Milton över allt annat på denna jord <3 Han är verkligen mitt allt.


Du kommer alltid att finnas närmast mitt hjärta min fina prins <3


Ny design

Och ja är super nöjd :) Tack så mye Petra ( http://breathingyou.blogg.se/ )

Sitter på jobbet just nu, jobbar kvällsjour. Så ja börja kl 15 i em och går av kl 12 imorrn fm. Då ska ja hem till min lillfis och busa <3 Är de fint väder så ska vi vara ute och leka. Vill åka och köpa mer blommor till uteplatsen :) Och så skulle ja vilja ha balkonglådor på framsidan :)

Är svin trött, men får inte sova än. Men inte lång tid kvar nu, 1,5 timme.

Skulle ha tittat på greys anatomy på datorn, säsong 1 då ja inte har sett de från början. Men de va så jävla dålig kvalite så de gick ju inte att titta på :( bilden försvann om annat. Så blir att glo på dumburken haha Ska snart bädda iordning sängen me och förbereda inför morgondagen.

Va inte så många av mina läsare som kunde skriva en kommentar me vilka dom är som läser. 9 stycken har kommenterat :/ Ynkligt av alla läsare ja har. Men de finns ju oxå dom som läser som ALDRIG skulle kunna stå för de. Men ja ja, skiter ja i.

Nehe nu ska ja fixa lite, och sen äta en kvällsmacka.
Natt natt


Mitt vardagsrum


Vilka är ni ?

Tänkte kolla nu vilka de är som läser min blogg :) Igen, fast va ett tag sen ja fråga så nu är de dags igen.
Nyfiken hehehehe


Frisk! Vad är de?

Nu är Milton sjuk, IGEN. När ska han få bli frisk, när ska den förbannade hostan och förkylningen försvinna ? Nu måste han inhaleras två gånger om dagen igen, eller airomiren får ja använda fler gånger men pulmicorten får ja bara använda 2 gånger, eller högst 3 gånger vid behov. Men ska ringa barn på måndag och fråga hur ja ska göra, om ja ska börja inhalera pulmicorten 3 gånger per dag istället för 2 gånger. Usch de är så synd om min prins :( Han hostar och hostar, näsan rinner hela tiden. Pröva att öppna altandörren me så han skulle få frisk luft ett tag, men de hjälper inte heller :S Vet snart inte va ja ska ta mig till, de blir knappt ingen sömn om nätterna pga hostan. Ligger på helspänn, har blivit rädd sen han fick sådär att han sluta andas för att han hosta så mye. Så när han hostar såhär så kan ja inte sova som ja ska. De tar på en :(

Annars har ja inte alls gjort så mye idag. Jobba kl 10-14.15, satt under den tiden på sjukan här i finspång. Tiden gick lite sakta idag, men de va okej iallfall :) Sen har ja bara varit hemma. Gick och hämta min cykel hos min moster, sen gick ja och lillebror och hämta Milton på dagis. Sen gick vi hem till mamma. Ja satte dit cykelbarnstolen på cykeln sen så tog vi ett litet cykel varv ja och Milton :D Han tyckte de va jätte skoj. Men vart bara runt husen, för de börja regna :(

Sen har vi varit hemma och myst bara.

Ska snart gå och sova. Ska upp tidigt imorrn, åka till stan me pappa och Milton. Handla hem mat och sånt. De behövs nu. Måste köpa hundmat me, den är snart slut. Men de måste ja köpa på arken.

Ledsen för att ja inte lägga ut så mye bilder i mina inlägg, men har inte så mye bilder på denna dator. Alla mina bilder ligger på Tillis externa, så måste låna hem den nån dag så ja kan föra över mina bilder och sånt :D

Imorrn blir de grillning :P Gött... Godnatt

Kanske på tiden

Va ett tag sen ja skrev men som sagt, ibland räcker inte tiden till och då får man låta bli.

Jaha dagen börja me att ja gick upp halv åtta, ställde mig i duschen. Klädde på mig och sen väckte ja Milton. Gav han välling och så klädde ja sen på honom. Gick till dagis kl 9. Sen hem för att ta bussen halv tio ner till finspång. Men klockan va inte så mye efter att ja kom från dagis så gick upp till Lena och tog en kaffe och en cigg, han och prata lite skit me :) Gick alltså sen till bussen och åkte ner på finspång. Gick upp till pressbyrån och fyllde på mitt busskort, sen gick ja på mötet ja skulle på. Och de gick jätte bra. Efter sen gick ja ett varv in på ica och glodde, träffa Linda Dahlberg så vi prata lite me varandra :) Åkte sen me bussen kl 11.10 hem till dunder.

De första ja gjorde när ja kom hem va att sätta igång musik och sen tog ja disken, plocka iordning i köket me :) Damma lite osv. Skulle behöva tvätta fönstrena me, men de orka ja inte idag. Får ta de nån dag när de är finare väder.

Hämta Milton kl 14 på dagis. När vi kom hem fixa ja lite käk, sen kom mamma, lillsyrran och lillebror på besök. Gick sen en promenad me dom upp till viberga. Tog bussen därifrån hem. Stoppa Milton o badet när vi kom hem. Sen efter att han badat färdigt va de sovdags. Själv så har ja bara suttit här och tagit de lugnt. Blir väl sängen snart, upp och lämna Milton på dagis till kl 9, sen ska ja ta bussen halv tio upp till sjukan. Ska jobba dag, kl 10-14.15 och då kommer pappa och hämtar mig så ska vi fixa lite ärenden. På lördag ska ja, Milton och pappa åka till stan. Handla hem lite käk och sånt :) Sen blir de nog grilla på kvällen om vädret tillåter :)

Nehe nu har ja skrivit lite, hoppas de finns något intressant att läsa :D

Natt natt


Älskade prins

Idag vid fyra tiden kom äntligen min älskade fisunge hem <3 Saknat honom som attan hehe

Innan idag så har ja inte gjort så mye, va en sväng hos Lena och tog en kopp kaffe, sen fick ja hjälpa till min syster Linda på Alicias barnkalas :) Va många barn haha

Har myst lite me Milton nu, men han va så trött så la han precis. Väntar nu på att han ska somna ordentligt så ja kan gå ut på uteplatsen och fixa lite. Ska sopas och krattas. Slänga lite skit me som ligger där ute.

Ska fixa mig något att äta me, börjar bli hungrig. Har bara blivit två mackor på hela dagen :( Inte bra...
Men har inte blivit hungrig, förns nu..

Nehe, ska ta och fixa tvätten...

Tid!

Vart tog tiden vägen? Vem är ja? Varför är ja ensam? Ska det alltid vara såhär? Vart tog alla vägen? Förändras allt efter att man får barn? Är det meningen att man inte ska ha några vänner kvar efter man fått barn?

Många frågor på en gång, men ja har så många frågor i huvudet.

Varför har allt förändrats ? Ja självklart fattar väl ja me att tiden går och man blir äldre. Man får jobb, bildar famil osv. Men som sagt, tiden går, man blir inte yngre. Man måste ta vara på tiden som man har, man vet aldrig när den tar slut. Ja är så lycklig, ja har de finaste som finns, min son Milton <3 Han är min glöd här i livet. Han får mig att fungera. Utan honom hade ja inte varit någon alls idag. Vill helst inte tänka tillbaks hur allt va innan han kom till. Men förutom min älskade son och min underbara familj så har ja INGEN. Ja vet att ja inte är så bra på att höra av mig, men har varit väldigt mye just nu. Ja vet, ingen ursäkt. Men ja undrar bara vart alla håller hus ? Dom ja trodde va mina allra närmsta vänner, hade ja fel om. Ja vet nu vilka som är mina riktiga vänner, dom som ställer upp för mig fast vi även inte ses så ofta. Men ja vet vilka ja kan höra av mig till när ja är ledsen, mår dåligt eller bara behöver prata me någon. En sak som ja är säker på är iallfall att ja tänker absolut inte krypa efter nån iallfall, skulle aldrig falla mig in. Är slut på de. Har ställt upp så många gånger på vissa personer, men va faan får man tillbaka ? En massa nonchalant bara, ja finns inte längre. Ja har alltid varit en sån person som alltid skyddat mina vänner, även fast ja fått skiten för en hel de, så har ja även skyddat mina vänner. Om någon varit elak mot min kompis så har ja stått där och fått tagit skiten för de ja gjort för att skydda. Visst ja behövde inte göra de, men ja va sån. Ja tålde inte att se mina vänner fara illa. De värsta ja visste, och är fortfarande. Ja brydde mig inte om att de va ja som fick skiten i slutändan, bara mina vänner mådde bra.

Men idag har ja lärt mig av de, man får INGET tillbaka.

Nae usch, bara en massa tråkigheter att läsa för er, men ja är tvungen att få skriva av mig de ja känner.

En härlig dag

Jajamen, denna dag har varit otroligt bra :) Milton börja dagis kl 7 och ja hämta han kl 14.15. Då gjorde vi sällskap me kusin Elin och Wendela. Satte oss vid lilla lekparken här på dunder och fika och barnen lekte och greja :) Sen kom mamma ut, sen kom Frida och Marcus me. Och till sist kom Chrille :) Vi hade de jätte trevligt.. Gick sen hem till mamma för att få lite mat hos dom :) Hjälpte Frida lite me papper me som ska lämnas in i skolan. Sen har vi varit ute igen, Milton har lekt för fullt :) Han tycker de är så roligt att vara ute. Blir jätte ledsen varje gång man ska gå in :/ Lilla prinsen hihi Sen så bestämde vi alla att vi skulle gå en promenad. Så ja, Milton, Frida, Marcus, Chrille och hundarna gick en timmes promenad :) Va jätte skönt. Är lite frusen nu. De är tredje kvällen nu ja går en timmes promenad :) Känns bra nu när snön är borta så man kan gå ordentligt, och att de inte är så blött.

Kom hem vid halv åtta, gjorde iordning Milton för sängen och gav han välling. Han somna jätte fort. Chrille va hos mig en stund så vi åt lite kvällsmat och kolla sen på vampire daires :) Nu sitter ja här och halvglor lite på tv. Ska lägga mig i sängen och fixa me mitt nya album ja köpte i ullared. Sätta in en massa kort ja har.

Imorrn är de dags för dagis och skola igen, sen åker Milton bort över helgen och ja ska jobba kvällsjour imorrn, kl 15-12 på lördag fm. Sen på lördag kväll ska vi grilla om vädret tillåter de :P Gött gött.

Ja annars mår ja väl sådär, mye att tänka på nu. Men sökt två jobb idag så håller tummarna för att de ska ge något bra utav de. Annars får vi se va ja ska göra, pappa sa till mig att de löser sig alltid. Men vi får se.

Va på möte o onsdags :) Va kanon bra, jätte trevlig person ja prata me. Nu ska vi få iordning på den här skiten, nu ska ja ha de skriftligt, antingen eller!!!!!

Nehe nu har ja skrivit lite grann, hoppas de är intressant att läsa..

Godnatt




Ja du anonym

Måste bara svara på denna kommentar ja fick från någon anonym :S

Kommentaren va:

Anonym om Boring:
fattar inte hur me kan åka till ullared o handla massa och sedan köpa en ny dator, när man inte vet hur man ska klara sig ekonomiskt! TÄNK TILL.



SVAR:

Nu va de så att hela sommaren va klar och färdig me jobb. Så därför har ja unnat mig en ny dator och att åka till ullared.. Ansåg att ja hade råd me detta. Om ja hade vetat att de skulle bli såhär, att ja helt plötsligt inte fick alla veckor jobb som ja vart lovad hade ja aldrig köpt ny dator och inte åkt till ullared. Nu är allt gjort, inget ja kan ändra på... Tycker oxå de är så jävla fegt att kommentera anonymt :S Ni kan lika gärna hålla er borta från min blogg..



HAHAHAHA VILKET SKÄMT ! JA VET VEM DE ÄR SOM KOMMENTERAT

Lyckan vara inte länge

Ja va så otroligt glad, hela sommaren va löst me jobb. Hade fått sommarjobb där ja är vikarie v 25 tom v 32, så ja va överlycklig. Men idag försvann lyckan :( Fick reda på att ja bara får fyra veckor :( Dom två sista veckorna i juni och sen dom två första veckorna i juli :( De ger ju inte allt för mye pengar, så nu är fråga hur faan ja ska klara av att försörja oss :S Usch ja vill inte behöva gå och oroa mig över de här me pengar igen. Nu när de äntligen går bra för mig.. Usch aldrig får man vara lycklig :(

Ja ja, får se vart man hamnar i sommar då :(

Dålig uppdatering

Jo ja vet :( Har varit väldigt dålig på att uppdatera bloggen, ÄVEN om ja har ny dator haha Men tiden har inte räckt till och så känns de som att ja inte har något att skriva om direkt.. Men ja får väl börja skriva lite smått igen :)

I måndags åkte vi till ullared me bussresa :) Hitta en hel del, hade kunnat köpt hur mye som helst, men pengarna måste räcka tills man får nya så får åka igen om ett tag.. Shopping galen som ja är hehe

Idag har ja varit på möte på morgonen, de gick bra.. Känns skönt att äntligen ha börjat prata om de som tynger mig.. De blir nog kanoners de där hehe

Sitter i skolan nu, har engelska kl 13, men fick reda på att vi ska jobba me bokrecensionen och dom grejerna har ja inte här utan hemma.. Sen kl 15 har ja matte prov.. Ska se om ja kanske kan få göra de tidigare så ja kommer hem tidigare.. Jobbigt att vänta till kl 15 :(

Sen när ja kommer hem ska ja plocka iordning lite och sen ska ja hämta Milton på dagis :) min älskade lillfis <3

Nehe, om man skulle leta reda på min matte lärare så ja kan fråga om provet..

Hej hej

Ny dator :)

Äntligen har ja fått hem min nya dator :) Gick inte att laga min gamla så blev att köpa en ny :)

Så nu kanske ja blir lite mer "online" både här och fb..

Längtar till måndag, då är de dags för Ullred :D

Min lilla kanin

Idag har Milton lite påskmaskerad på dagis, så de blev att klä ut han till en liten kanin haha Så söt me den lilla svansen, eller snarare bollen som sitter fast i byxan där bak haha men inga öron vart de. Milton gick inte me på att ha på sig dom.. Bilder kommer senare

Lämna Milton på dagis kl 7 imorse, sen tog ja bussen till skolan. De regna så hade ingen stor lust att gå direkt. Börja me samhällskunskap kl 8 - 10, sen tog ja bussen hem igen, va den ända lektionen idag :) Skönt de.. Så nu är de äntligen PÅSKLOV :) Eller ska jobba mina arbetspass i helgen först. Jobbar fre kl 14.15-21, Lör kl 10-21 och sen Sön kl 10-21. Så ja blir inte hemma så mye i helgen ser ja :/ Men sen som sagt har ja hela veckan på mig att umgås me min lillfis. Ska jobba Tis kl 14.15-21 och sen Tors kl 10-14.15 så ska se om Milton kan vara på dagis på torsdagen iallfall. Så de inte blir så långt uppehåll för han från dagis. Han är ju fortfarande väldigt mammig när ja lämnar han :/ Visst känns de bra att han hellre vill vara me mig, men samtidigt är de jätte jobbigt att se honom ledsen när han ska vara kvar på dagis och ja måste till skolan/jobbet. Men de börjar bli bättre så de känns skönt.

Måndagen efter påsklovet så är de äntligen dags för Ullared :D De har ja sett fram emot nu AS länge.. Är som ett litet barn på julafton haha De ska bli riktigt kul.. Ja och Effa ska gå lös me shoppingen där nere haha

Nu sitter ja hemma hos mammsen, tog en kopp kaffe här nu efter skolan, och lånar datorn. Min som sagt är trasig och de blir nog inte att laga den :/ Måste ha en ny hårddisk till den. Så blir att köpa ny dator istället :)

Jaha nu har ja skrivit några rader.. Kan ju inte uppdatera så ofta just nu.. Blir när ja har tillgång till en dator, och har tiden för de..

Glad påsk till er alla


RSS 2.0