Tappat gnistan

Ja de har ja gjort, totalt.. Hatar mig själv för detta, men bara att bita ihop och försöka fortsätta.. Önska ja fick jobba mer istället och man kunde klara sig på bara de.. Men icke sa nicke..

Milton sover nu, och ja tänkte ta mig en dusch.. Sen blire att glo tv eller en film.. Har några filmer på datorn ja inte har tittat på än.. Kolla bröllopsfotografen igår kväll, trodde faktiskt den skulle vara bättre än va den va..
Men den dög väl..

Träffa Ullis, Chrille och lilla Thess idag en snabbis :) Va trevligt.. Prata lite skit bara... Dom ska ju flytta hit så då hoppas ja på att vi ska börja umgås igen som vi gjorde förut.. Så tråkigt när man tappar kontakten sådär..

Ska se om ja får tag på Effa, se om ja kan få åka me henne imorrn när ja slutat jobbet, hon slutar nämligen kl 21 oxå.. Annars så går ja hem och ber lillebror möta mig me Xtra :)

Sitter och tittat på hästhoppning på tv, fy faan va ja saknar stallet, hästarna, doften av hästskit haha nevars men ja vill verkligen börja rida igen.. Får se när man kan börja få tid över till de igen, och pengar till de me.. För de kostar ju en del.. Annars kanske de finns nån pålle man kanske kan få rida nångång ibland :) De är sånt som märks då..

Nu ska ja hoppa in i duschen..


Milton busar me Diezel


Så nöjd

Nu har ja äntligen fått min bloggdesign :) Är super nöjd verkligen, tack Petra.

Har tagit hand om disken och ska snart börja göra lunch. Milton sover just nu, men tänkte iallfall ha maten klar tills han vakna. Men frågan är va ja ska göra idag :S Blir nog spaghetti och köttfärsås. Resten av dagen blir de att städa och så måste ja plugga. Imorrn är de dags för skola och dagis igen. Nu va ledigheten slut.
Imorrn ska ja jobba mellan kl 14.15-21 :) Och jobba 5,6,7:e oxå. Är så skönt att ja får jobba lite, komma ut och få göra något man tycker om :)

Nehe, dags att återvända till köket hehe


Ny bloggdesign

Äntligen ska ja få en ny bloggdesign :) Petra ska fixa åt mig (http://breathingyou.blogg.se)
Ser verkligen fram emot att få en ny design så de blir roligare att skriva blogg..

Har lagt Milton precis nu, själv så ska ja se melodifestivalen och käka chips och dricka cola :)

Sen får ja se va ja göra, blir väl att sitta framför datorn och glo..

Men men, uppdaterar mer imorrn.. Hej hej

Sååå trött

Va så jäkla trött på min bloggdesign så bytte helt och hållet haha :) Har mailat en tjej nu som är jätte duktig på att göra bloggdesigner, för vill inte tjata på Malin nu när hon är uppe i flytt och grejer. Så får se hur de blir, om ja får nån ny bloggdesign eller inte haha :)

Nu ska ja stryka gardiner..

Hej hej

Fredag

Har varit en rätt så bra dag idag iallfall, fast dålig sömn inatt :/ Men mamma va snäll och kom hit imorse och hämta Milton så ja fick sova. Och de behövde ja om man säger så. Gick till mamma när ja vakna och har varit där hela dagen me Milton. Vart lite fredagsmat ikväll me :P Potatisgratäng, kött och sallad. Kanon gott :) Vi kom hem vid tio ungefär. Gav Milton sin inhalator och sen välling. Så somna han på direkten. Förstår ja de hehe han har inte heller sovit så mye idag plus att han va vaken nästan hela natten :( Lillefisen.. Men men så är de ibland...

Städa står de på schemat imorrn, så ska ja sätta upp mina nya gardiner ja köpt till vardagsrummet :) Kommer bli jätte fint.. Kommer väl kort sen om ja orkar hihi

Nehe nu blir de att glo runt lite på fb.. Sen sova.. Natt natt

Ingen ny bloggdesign

Verkar inte som ja får nån ny bloggdesign :( Har längtat så länge nu, velat få mer sprut på att skriva och lägga in mer bilder.. Men som bloggen ser ut nu så vill ja inte skriva, har ingen ork till att lägga ner nån energi.. Men men... Ja vill ju inte tjata på Malin, dom håller ju på me flytt o allt nu..

Så finns de nån frivillig som är riktigt duktig på blogg design som skulle vilja göra min?

Ja önska ja kunde själv, hm faan :( Men blir de ingen ändring på blogg designen så blire inget mer skriva.. För kommer inte vilja göra de så som de ser ut..

Natt natt

Fullt ös medvetslös

Ja de kan man ju kalla denna dag haha Börja me att ja jobba kl 8 - 12, gick bra som vanligt :) Sen vid kl 12 kom Effa och hämta mig. Hon har haft Milton idag medans ja jobba, och de hade me gått jätte bra. Vi åkte hem till dunder och lämna av Milton till min lillebror. Åkte sen ner till arken för ja va tvungen att köpa hundmat. Sen upp till dunder igen, och där mötte vi upp Sandra och hennes pappa. Lasta in min soffa och fotöljer i släpet. Åkte sen upp till tegvägen och bärde upp soffan och de till Sandra. Sen gick vi in i nästa hus för att bära ner min nya soffa ifrån Robin. Sen hem till dunder igen och lasta ut den hemma hos mig. Och nu ikväll så har ja och Chrille satt ihop den, och de vart kanon bra och fint här hemma :) Nu sitter ja här och är helt jävla slut. Imorrn blir de att bara ta de lugnt. Orkar inte göra något.

Milton är mycket bättre nu :) Skönt de, haha han har verkligen blivit sig själv igen. Men inget kul att ge han alla mediciner och skit :( Han blir sååå ledsen. Gör ont i mitt hjärta att se att han inte vill, men ja vet ju att han måste för att bli bra. Min älskade fisunge ;)

Nehe nu ska ja ta mig ett glas cola och en smörgås, de är ja värd :)

Hej på er

Pencellin och luftrörsvidgande

Igår kväll på jobbet så messa mamma mig om att Milton fått feber, men att hon gett han alvedon.. Och då hade han blivit mye piggare.. Men sen när ja kom hem från jobbet halv tio så satt Milton i mammas knä och sov.. Han va helt utslagen :/ Men han vakna till när han hörde mig.. Så vart han pigg igen, men han va jätte varm.. Mamma och lillebror gick hem.. Vid elva tiden va Milton fortfarande vaken, och kokhet :S Så tog tempen på han. Den gick upp till 40 grader.. Ringde sjukvårdsupplysningen men hon va så jävla nonchalant och tyckte att ja skulle avvakta tills idag, men skulle de bli värre så skulle ja ringa igen.. Vart så irriterad.. Gav Milton mer alvedon och sen en flaska välling.. Så somna vi.. Kl 8 imorse ringde mamma till sjukan åt mig, för tycker inte om att prata me dom, för som sagt, tycker att dom flesta är så tjuriga och spydiga.. Fick iallfall en tid på sjukan kl 10.. Så ja, Milton, mamma och Effa åkte dit.. De visa sig att Milton har öroninflamation på ena örat :( Stackars liten, inte underligt att han varit så dålig.. Men nu har han ju fått medicin och luftrörsvidgande så nu ska de väl bli bättre :)

Imorrn ska ja jobba fyra timmar, kl 8 - 12.. Hoppas på att få jobba på fredag me :) De skulle ja få reda på imorrn.. Sen ska ja hem till Milton och mysa me han.. Ska försöka städa lite här hemma oxå.. Är dags för de nu igen hehe..

Har nyss sett på tv, halv åtta hos mig.. Finns inget mer att titta på nu, så får se va ja gör.. Om ja går och lägger mig kanske om ett tag, eftersom ja ska upp tidigt imorrn..

Hej hej

Jobba idag :)

Ska äntligen få jobba idag :) Så ja börjar kl 14.15 och slutar kl 21.. Blir så glad varje gång ja ska få jobba, trivs verkligen kanon bra.. Milton ska vara hos mormor och morbror medans ja är iväg.. Då blir han glad :)

Imorrn på förmiddagen ska ja iväg, och sen vid två tiden ska ja och Milton gå till Sandra och Theo :) Ska bli jätte kul att få träffa dig, va ju evigheter sen.. De är inte klokt egentligen haha.. Ska bli kul o se hur barnen leker och så...

Nehe nu har Milton somnat, han sover lunch nu.. Så ska passa på att duscha nu.. Sen när han vaknar så är de dags att laga nån lunch :)

4 timmars sömn. .

Natten va jätte jobbig :( Börja me att Milton börja hosta vid kl 1 inatt.. Och då hade ja inte somnat än för mådde så konstigt :( Milton vakna och va ledsen, så tog in han hos mig efter ja prövat ge nappen och så.. Men han ville inte somna om varken i sin säng eller hos mig, så vi la oss i soffan och kolla på tv.. Så klockan 04 imorse så va ja trött som tusan så gjorde välling och la Milton jämter mig.. Han drack upp vällingen och somna sen.. Men han har sovit så oroligt så har inte fått så mye sömn :( Och kl 8 så vakna han och tyckte att vi skulle gå upp :S Ja va så trött, och ja fattar inte hur han har orkat me dagen me bara 30 min sömn under dagen??

Ringde BVC och rådfråga om Milton va ja skulle göra me hans förkylning och hosta, och hon sa åt mig att ringa barnmottagningen först och se om dom hade nån tid över åt oss, annars fick ja ringa sjukan här i finspång.. Men barn hade ju ingen tid så de va ju kört :/ Hon sa åt mig att ringa sjukan så skulle dom skicka remiss till barn om de behövdes.. Så gick hem till mamma och hon ringde sjukan åt mig så Milton fick en tid kvart i två.. Åkte upp till sjukan och läkaren Milton fick va jätte bra.. Han tror de är förkylningsastma Milton har fått så vi fick gå in på apoteket och köpa en medicin som Milton fick.. Den ska han inhaliera in me en inhalator (stavning).. Har visar honom den idag och lekt lite me han så han ser att den inte är farlig.. Men sen när de väl va dags så fick han panik :( Usch va hemskt att behöva hålla fast han för att han skulle andas in de där.. Men ja hoppas de blir bättre, ja vet ju min systerdotter har ju me förkylningsastma och har tagit den där sen hon va liten, och hon vart jätte duktig :D

Va hos mamma en sväng på em, sen så gick vi hem och så la ja Milton kvart över sex.. Han va trött och somna på en gång.. Ja är me svin trött, vet i fasen om ja ska sova snart.. Vet inte om ja orkar se spårlöst som börjar kl 21.. Får se..

Jobba imorrn så då måste ja vara utvilad ordentligt, vill inte gå och gäspa på jobbet :/ Ser fram emot att få gå till jobbet imorrn :) Stormtrivs där, har 14.30-21 pass imorrn...

Nehe nu ska ja glo vidare på tv.. Hej hej


Bra info

Hitta bra info om man ska köpa eller hyra en bilbarnstol...


Fråga:
Livslängd på bilbarnstol
Hur länge kan man använda en bilbarnstol innan den blir för gammal?
Svar:
Man brukar beräkna att en bilbarnstol har en livslängd på ungefär 10 år. Det bör dock inte vara äldre än ca 5 år då det tas i bruk av ett nytt barn.

För ett babyskydd är livslängden något kortare, mellan 5 och 7 år.

När bilbarnstolen åldras finns risk för att materialet blir sprött och kanske inte kan garantera samma säkerhet vid en eventuell krock.

Om bilbarnstolen varit med om en olycka ska det kasseras direkt, oavsett skick.

Älskade Milton

Idag kom äntligen min älskade lillfis hem :) Känns så skönt att få känna en saknad och få längta efter honom. (Tyck va ni vill, så är de iallfall) Älskar Milton över allt annat på denna jord..

Vid tolv idag kom Tillis hem till mig, höll på me lite mat då.. Så käka de och sen gick vi bort till Lena.. Drack kaffe och prata lite skit :) Va jätte trevligt.. Sen vid halv fyra så kom ju Milton hem :) Så gick hem från Lena och mötte upp dom vid parkeringen.. Sen gick vi hem till oss.. Gav Milton mellis och Tillis fixa mitt armband som ja fick av lillsyrran i julklapp.. De är Tillis som gjort de, och de va för kort i längden så va tvungen att få längre band.. Så nu sitter de perfekt :) Sen när vi va färdiga me allt så skulle Tillis åka hem och ja och Milton gick till Lena igen, för hon undra om ja kunde hjälpa henne att klippa klorna på hennes marsvin och självklart kunde ja de.. Så vi gick dit igen.. Drack mer kaffe och snacka mer skit :) haha Milton lekte me hennes barn, och de gick bra.. Fast Milton va lite trötter.. Sen klippte ja även klorna på deras kisseunge :) Gick hem vid sex tiden.. Milton fick bada när vi kom hem, sen fick han välling och sen sova.. Så nu sover han och ja sitter här och glor..

Måste ringa BVC imorrn och höra va ja ska göra me Miltons hosta.. Den vill aldrig ge me sig verkar de som.. Och slemlösande kan ja ju inte ge han för de kommer upp lika fort igen :/ Ja får se va hon säger..

Ja ska sätta mig här i soffan nu och glo på tv, får se om ja ser nån film..

Hej hej

En kanon kväll

Hade en kanon trevlig kväll igår :) Va trevligt folk, ja allt man kan önska sig ... Sen va vi ute på kastrullen me, och de va trevligt där me.. Dansa och hade jätte kul :) Så idag mår man som man förtjänar haha Fast har gottat mig me pizza och cola, sen vart de lite chips me hehe

Va hos mamma förut och kolla melodifestivalen me dom.. Va trevligt.. Sen kom lillsyrran dit me, så vi snacka lite.. Så bestämde att vi skulle gå ett varv me hundarna i snöstormen.. Va skönt att få lite luft.. Och nu sitter ja här och glor, små glor lite på tv me.. Ett rätt så intressant program.. Ska väl snart gå och lägga mig.. Längtar efter lillfisen, han kommer hem imorrn :) Älskar Milton så otroligt mye, han är verkligen mitt allt <3

Vill ha ny blogg design :( Är så trött på denna, o så blir de nog roliga att skriva oftare i bloggen om man får en ny design som man trivs me :) Hoppas Malin har tid snart..

Nehe, nu ska ja fortsätta glo på tv.. Natt natt på er


Milton Lagerbäck, mitt liv, mitt allt <3


FEST HOS MIG

På fredag är de fest hemma hos mig, tänkte fira min födelsedag i efterskott tillsammans me mina vänner :) Vill ni komma så bara att höra av sig till mig... Kommer bli såååå kul :D

Underbart bra



Älskar denna låt :)


Funderat

Satt och funderade igenom min födelsedag och då kom ja att tänka på en sak. Inte nån av mina närmsta vänner kom hit och va me mig på min dag. Ni kanske tycker de är larvigt, men nu när ja väl kom och tänka på de så vart ja faktiskt ledsen :( Ja menar inte att ja vill ja presenter, men iallfall komma hit och fika och umgås. Men ja ja, så är de iallfall. Va tvungen att skriva ner de nånstans, och här vart de.

________________________________________________________________________


Skulle fått min nya blogg design igår, men självklart så kunde man inte logga in på bloggen då :( Faan va surt asså. Hatar när skiten inte funkar som de ska. Samma sak me facebook, de är me skit konstigt :(

Ja ja, nu ska ja glo vidare... Bye

...


Tagen av Jossans blogg http://jsoodeerberg.blogg.se/


När fick du reda på att du var gravid?
10 april 2008
Blev det en chock? Jo de gjorde de, hade en liten aning men trodde faktisk inte att ja va gravid
Hur gammal var du?  21 år.
Hade du mycket halsbränna? Nej
Spydde du mycket? 1 gång
Var det någon favoriträtt som ändrades? Nae
Hade du mycket foglossning? Ja fy faan
Hade du sammandragningar? Jo de hade ja, och de börja redan tidigt i grav.
Ditt sf mått som störst? 3
Har du fått bristningar? Ja tyvärr
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Va svårt i början, men sen kom ja fram till att de va en pojke
Vad hoppades du på? Att få ett barn som va friskt
Hade du mycket vätska i kroppen?  HAHA ja herregud
Hur mycket gick du upp i vikt? 19 kg
Hur ser du på graviditeten idag? Långdragen, men underbar
Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Att de skulle gå bra och snabbt
Gick du över tiden? Ja, 4 dagar
Födde du för tidigt? Nej
När började din förlossning? 18 December 2008
Hur lång tid tog det? 19 timmar från att värkarna började
Hur mycket var du öppen när ni kom in? 4 cm
Vad tyckte du var jobbigast? Att ligga ner när värkarna gjorde som ondast
Var du rädd för något? Ja vet inte, tänkte nog inte på de
Grät du? Ja när dom sa att ja va tvungen att göra akut snitt
Skrek du? Ja precis innan de vart akut snitt så fick ja krystvärkarna, så då skrek ja haha
Tog du nått smärtstillande? Lustgas och EDA
Blev du sydd? Nej
Dragen med sugklocka? Nej
Hur många var inne i förlossningsrummet? Mamma och syster Linda + 1 barnmorska
Hade du någon nära med dig? Mamma och syster Linda
Hur stor var bebisen? 56 cm 3940 g.
Blev det en pojke eller flicka? Pojke
Vad fick den heta? Milton
Hur ser du på förlossningen idag? Ja fattar inte riktigt vad som hände, men ut kom han och frisk va han
Var det värt det? Ja verkligen, ja fick något så underbart ♥


Sjuka

Förkylda och feber :( Eller Milton har inte feber, men ja har.. Usch de är så fruktansvärt jobbigt, när man svettas ena stunden och sen fryser man andra stunden... Natten har varit jätte jobbig, så äckligt när man svettas så mye som ja gjorde.. Så blir att bädda rent idag..

Skulle vilja göra så mye, som att möblera om i vardagsrummet, tvätta, städa ja allt.. Men vet inte om ja orkar.. Får se om ja kanske ber min lillebror om hjälp sen så ja kan möblera om i vardagsrummet :) Har tröttnat något enormt mye nu på hur de ser ut här hemma.. Vill tapetsera om i vardagsrummet me, och sen måla vitt i köket där de är grått.. Ja vi får väl se va som händer :)

Äntligen köpa ny soffa :) Blir i slutet av månaden... Kommer bli så fint här hemma :) Tack Robin och tack Carro..


Xtra fäller så mye just nu :( Tar de aldrig slut ? Får dammsuga hela jävla tiden, minst två gånger om dagen.. Har lust att raka hunden nu när de är så här haha men skulle aldrig falla mig in att göra de.. Har sett en schäfer som har blivit rakad än gång, och ja säger bara de, STACKARS HUND.. Skaffar man djur så får man ju självklart räkna me att dom fäller.. Men man rakar ju inte en scäfer för att den fäller och att de är jobbigt att dammsuga? haha ja säger då de.. Xtra är mitt allt, så även fast ja tycker att fällperioderna är jobbiga så dammsuger ja mer än gärna :D haha

Nehe, nu ska ja sätta igång en maskin tvätt.. Hej hej


Soffan :)


Alla <3 -ns dag

Vart att fira ihop me Sandra och Ludde haha, sen på kvällen va vi på fika hos mamma me mina syskon :) Har varit en bra dag..


Imorrn är de en ny vecka me skola och dagis...


Ska sova nu, natt natt


_______________________________________________________________



Milton Lagerbäck existerar, och han kommer alltid vara "din" son och "ert" barnbarn, oavsett va ni säger.....
Förstår inte hur ni kan gå miste om något så underbart och vackert?
Ni kommer ångra er den dagen då de är försent...... Ja kommer berätta sanningen för Milton, att ni inte ville veta av han, att han inte ens existerar för er... Usch, såna som ni borde skämmas.. Tror att ni kan göra som ni vill, skicka pengar, eller skicka brev.. Har ni någonsin tänkt på om ja vill de ? Nae då tycker ja ni ska ta reda på de!!!


Melodifestival, chips och cider

Alkoholfri cider vill ja tillägga haha Skulle ha lördagsmys me lillfisen, men han va trötter min lilla prins.. Så blev att sitta här själv och kolla melodifestivalen.. Han va så grinig vid sju, så vid kvart över sju så fråga ja honom om han ville ha välling och sova, då gick han till sängen och ställde sig på kanten på sängen och höll sig i kanten haha så söt han är då :) Så de va bara att göra välling och lägga han.. Får mysa mer me han imorrn :) Nästa helg är ja barnledig, då åker han till min moster me familj.. Är borta från fredag till söndag.. Är bra för oss att vara ifrån varandra lite.. Få lite egen tid.. Ja ja, tyck va ni vill ni som läser, ja bryr mig inte.. Tycker ja är en bra mamma som inser att ja och Milton behöver ha en tid ifrån varandra.. De är inte så lätt att hålla sig sams me varandra när vi är me varandra 24/7, och ja har ju ingen här hemma som hjälper mig heller..

Jaha idag har Effa och Milo varit här och hälsat på en stund, sen åkte vi fyra till stan ett varv.. Åt först på donken, sen åkte vi till rusta och maxi :) Va jätte trevligt.. Kom hem vid fem ungefär.. Sen har vi bara varit hemma och tagit de lugnt... Imorrn ska ja och Milton hälsa på Sandra och Ludde :) Ska bli jätte kul, har inte sätts på jätte länge nu juh..

Nehe ska återgå till melodifestivalen, och sen ska ja plugga lite innan ja lägger mig...

Ja just de, på fredag kommer Ida och Fia hit från dalarna :D Ser fram emot de :D På fredag kväll så är de fest hemma hos mig, tänkte ha en fest för ja fyllt år :)

De va allt från mig...

Längtar efter min nya blogg design :)

??

Hittar inte min förlossningsberättelse på bloggen ?? Vart har den tagit vägen ??

Städdag

Har varit jätte flitig idag :)

Börja me att klockan ringde halv sex imorse, så gick och lämna Milton på dagis och ja gick vidare till bussen. Hade samhäll idag bara, skönt de. Så kom hem efter tio ungefär, så då börja ja ta ner gardiner och damma av fönstrena, sen strök ja andra gardiner som ja sen satte upp :) Har dammsugit me och torkat golv. Storstädat badrummet me och tvättat en massa. Så nu är de städat igen hehe Men blir väl att städa i helgen igen, för har köket kvar att damma och så. Va och hämta Milton kl 14 på dagis, han vart jätte glad när ja kom :) Min lilla prins. Nu sover han en stund, ja ska försöka komma på något att äta, sen måste ja diska me. Får se vart ja börjar haha

Hej hej

Grattis till mig

Jaha idag blev man alltså ett år äldre, snarare 23 år haha

Morgonen börja me att de knacka på dörren tjugo över sju imorse.. Där stod min storasyster Linda och sjöng för mig hehe så sött av henne. Dom åkte till Thailand idag, därför hon kom så tidigt.. Sen har ja haft mamma, lillebror, lillasyster, pappa, elin, andreas, filip och wendela på besök :) Sen knacka min kusin pernilla på dörren och sa grattis och gav mig en kram :) Tack alla...


Kan inte låta bli!!!

Ja hoppas verkligen att DU läser detta, eller ska ja skriva NI två...

Först får ja ett brev där de står att varken pappa, farmor eller farfar vill ha något me Milton och mig o göra, att vi inte ens existerar för er.. Ni har till och me skrivit under me era namnteckningar, precis som ett jävla kontrakt ??? Att Miltons pappa har gjort en pyskisk abort i huvudet ? Herregud hur är människan funtad ?

Men inte nog me de..... När man liksom har smält de där brevet och ja äntligen har kommit över er, så ligger de ett kuvert innanför dörren måndagen efter Milton fyllt år.. Han fyllde på lördagen.. Öppnar kuvertet, där i ligger de ett födelsekort till Milton där de står: Grattis på födelsedagen Milton önskar Farmors namn och farfars namn :S Och inte nog me de, i kortet ligger de 2000 kr :S Ja säger bara WHAT THE FUCK ? Hur faan ska man tolka de ? Ja fattar inget.. Ja bröt ihop när ja fick se vad de va... Faan ja orkar inte mer..

Självklart gjorde ja rätt för oss, ja skicka ett tack för uppvaktnings kort till farmor o farfar.. Sen har ja inte hört något mer från dom.. Vad faan är detta ?


Hur skulle ni tolka detta ? och vad faan skulle ni göra ? ja vet inte va ja ska göra överhuvudtaget....

Antingen finns vi, eller så finns vi inte alls...


Va tvungen att skriva av mig, har suttit me detta så länge..

Ja ja, heeeej



Hur kan man låtsas om att sitt egna barn inte existerar ?


Prinsen i mitt liv

Milton Lagerbäck, prinsen i mitt liv


Long time ago

Nu va de ett tag sen ja skrev :/ Fy skämms på  mig hehe men har inte haft nån ork eller tid för de. Och så är ja så trött på min bloggdesign så fy fasen. Inget kul o skriva då :( Så ja hoppas Malin har tid att fixa min blogg snart :) Är så nyfiken hihi

Helgen som varit va underbar :) Ida och Kevin kom äntligen till mig och Milton i torsdags och stanna till igår :) Har mått så bra dom dagar som dom varit här, och Milton har varit supernöjd me att ha haft en kompis här hela tiden, dom har lekt så bra :) Inget bråk eller något.. Va så kul att se..

I lördags så åkte Milton till min syster me familj och sov där, och Kevin sov hos sin farmor o farfar :) Så Ida och ja bestämde oss för att gå ut på hotellet :) De va kanon kul, vi förfeste hos Lindzey gumman, me en massa trevligt folk :) Sen på söndag så åkte Ida och Kevin hem igen :( Vart så tomt så usch. Ja hoppas verkligen att dom kommer snart igen :D Längtar.....

Idag har ja varit till skolan och Milton till dagis. Så är skapligt trött nu, Milton va me trött så ja la han vid sju och han somna direkt. Så sitter här och småglor på tv och glor in i datorn.. Ska snart sova tänkte ja, upp tidigt imorrn :( Ja börjar åtta och Milton börjar sju :/ Usch hatar att gå upp så tidigt, Milton me kan ja lova. Han är skit grinig... Känns så tråkigt att tvinga upp han, men är ju tvungen...

Nehe då har ja uppdaterat lite :) Hoppas de är nån som läser nu, och så skulle de va kul me nån kommentar me ;) 

Hej hej




RSS 2.0