Soliga dag

Vilken underbar dag :) Kanon fint väder ju, men tyvärr så blåste de lite kallt imellan åt. Men idag har vi varit ute HELA dagen, skönt skönt. Fast Milton va på dagis imorse, börja kl 9 och så hade ja ett möte här hemma kl 10.20 till 11.20, sen hämta ja prinsen på dagis kl 12. Sen gick vi hem och ja fixa käk och Milton fick sova middag. Fråga honom om han ville lägga sig i sin nya säng och sova en stund, så han sprang in på sitt rum och hoppa upp i sängen och la sig me tutten och snutten :) Så ja sa åt han att han fick sova så gott en stund, sen stängde ja igen dörren. Hörde att han gnällde till lite, men sen vart de tyst och han somna galant :) Lena kom på en kaffe och vi prata lite skit , som vanligt hehe Sen precis när Lena skulle gå så vakna Milton, så fixa lite mellis åt han sen gick vi ut.

Skulle gå bort till mamma och lillebror, men dom va inte hemma, så gick till kusin Elin, Andreas, Wendela och Filip. Så vi satte oss på deras uteplats och snacka lite. Milton lekte och sprang omkring :) Han älskar verkligen att vara ute. Efter ett tag så kom mamma och lillebror hem. Så gick över dit en sväng. Milton käka lite mat där, sen gick vi ut igen och satte oss vid Elin. Fortsatte att prata och greja :) Efter ett tag så kom Lena förbi och så kom mamma ut. Vi drack kaffe och snacka skit :) Sen vid halv åtta så gick ja och Milton hemåt.

Gjorde iordning Milton för sängen, satte på pyjamas och fixa välling. Sen gick vi in på hans rum och han kröp upp i sängen och la sig. Gav vällingflaskan, pussa honom godnatt och gick ut från rummet. Hörde att han ropa på mig så gick in och hämta flaskan, fixa iordning me täcket o de, pussa om han igen och sa godnatt. När ja gick ut så vart han lite gnällig, men putta igen dörren och satte mig i soffan. Hörde att han stod vid dörren och ropa på mig. Gick till hans rum, och sa åt han att de va dags att sova, så ja la han i sängen igen och sa godnatt och gick ut. De tog väl en halv minut så va de tyst på rummet och han sov hihi :) min duktiga prins <3
Får se hur natten går, men tror de går bra :)

Nehe nu ska ja se på tv och fixa mig nån kvällsmat.
Natt natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0