28.02.2009

Jag har blivigt utmanad av lillatusselago.blogg.se

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Sofie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Saga
3. Flicknamn: Sabina
4. Pojknamn: Simon
5. Yrke: Stuteri chef
6. Färg: Silver
7. Klädesplagg: Solhatt
8. Mat: Sushi
9. Sak i badrummet: Schampo
10. Plats/stad: Stadsmuseumet
11. En orsak att vara sen: Sliten
12. Något man skriker: Skiiiit
13. Film: Scream
14. Något man dricker: Samboca
15. Band: Social Distortion
16. Djur: Sjöhäst
17. Gatunamn: Sveavägen
18. Bil: Saab
19. Sång: Score (Takida)

Jag utmanar: Sandra E, Frida P och Emma L



25.02.2009

Jippi :) Fått nycklarna till min lägenhet idag. Så blir flytt på lördag. Faan va skönt. Har varit i lägenheten och kollat ikväll oh gud va fin den är. Kommer bli så fint hemma.

Jaha idag har ja varit inne på sjukan och röntgat mig. Gjort en bäckenmätning. Så ska bli skönt och få reda på om de är att mitt bäcken är för trångt, att de va därför Milton satte sig fast, eller att de va min livmoder som va för trött efter 19 timmars värkarbete. Sen va vi på rusta, europris och citygross. Köpte mattor till min hall och en matta till köket. Har dessutom hämtat ut mina paket från posten. Så har fått mina nya gardiner, min vardagsrums matta, sofföverdraget plus mina soffkuddar :) Milton har varit jätte duktig. Han sov hela tiden ler.

Va ju på BVC i tisdags, Milton växer så de knakar. Nu väger han 6660 g och är 61 cm lång :) Sen efter vi va inne hos Birgitta så satt vi och fika me dom andra " mammorna" och bebisarna :) va lika trevligt som vanligt fast inte Maud va där, så vi fick klara oss själva men de gick kanon bra.

Ja just de, Ida ska flytta granne me mig. Hon flytta ju nyligen till en tvåa upp på dunderbacken men hon behöver en trea för Kevins skull, så hon har fått en trea jämter mig me uteplats :) Ska bli skoj.

Nehe ut me Xtra nu, sen gå o sova.


(den bjuder ja på)


ÄNTLIGEN, på söndag kommer ni hem :D

23.02.2009



Jaha va ute me denna pudding i fredags :) Vi hade kanon kul. Först satt vi hemma hos mig och drack lite vin och snacka skit :D Sen kom Frida och Micke och va me oxå, trevligt som vanligt :) Vid kl 23 så åkte vi ner till kristallen. Va inte så mye folk ute när vi kom, men senare på kvällen vart de massor folk :) Va riktigt kul faktiskt. Massa folk man känner igen som man festa me förr me :D Vi hade verkligen kanon kul, men se va Sandra gumman tvungen att åka hem, så ja , Frida och Micke va kvar iallfall till de stängde. Hade en kanon kul kväll, tack Sandra för att du tänkte på mig och fråga om vi skulle ut :) Nu ser ja fram emot den 13 Mars då vi ska ut och äta gott. Ska bli kanon kul.

Jaha nu är ja hos mamma åter igen haha, men klarar inte av röran hemma hos mig. Fullt me kartonger och grejer :( Vill flytta NUUUUU. Men förhoppningsvis blir de till helgen :D Eller nästa helg. 

Nae nu ska ja mysa me Milton.

Puss o kram 

19.02.2009 - 2 Månader idag



Grattis älsklingen på din 2 månadersdag :)


Gud va tiden går fort. Milton blir redan 2 månader idag. Och han växer som bara den.
Älskar dig Milton, du är mitt allt <3


Jaha sitter hos mamma igen. Ska äta mat här. Va på statiol och hämta ut mitt paket från h&m som kommit sen va ja på viberga. Sen gick ja till mamma. Milton ska sova hos mamma inatt. Lillebror och ja ska hem till mig senare och packa en massa i min lägenhet :) Får nycklarna till nya lägenheten nästa vecka :) JIPPI Så nu gäller de att packa gärnet. 
 ja ja, nu ska ja hjälpa till me maten. 

Kraam 

. . . . .


(foto: Sofie Lagerbäck)

18.02.2009



Godagens :)
Sitter fortfarande hemma hos mamma. Har inte kommit hem än haha. Ska äta mat här först sen ska ja knalla hem. Hem till röran och allt packande haha. Ja fy fasen, de är verkligen hur rörigt som helst hemma. Spyr på de snart. Men vet får skylla mig själv eftersom ja själv valt att flytta. Ska bli så skönt och så kul att få inreda på nytt :D Blir att flytta förhoppningsvis första helgen i mars. Så mellan 6-8 Mars. Fast hoppas på att få nycklarna tidigare så ja kan börja sätta upp gardiner och sånt :) Fixa lite småsaker.  

Milton såg ut att ha blivit snorig igår kväll :( Men idag är de bättre :) Har inte sett något än iallfall. Både Ida och Kevin är ju snoriga och hostiga och vi har ju umgått mye me dom så inte underligt om vi blir sjuka. Ja va krasslig i halsen när ja vakna och lite snorig. Lillsyrran och mamma är me krassliga så får se om Milton klarar sig eller inte.

Jaha nu har ja uppdaterat lite. Hoppas ni nöjer er att läsa ni som gör de haha

17.02.2009 - Uppdaterat

Jaha nu har ja fixat bloggen åter igen haha men är inte färdig. Ska ta nya kort på Milton så ja kan fixa en ny header me nya bilder, så bloggen får se ut såhär så länge. 

Är fortfarande hos mamma, Har varit här ett tag nu men får panik på ensamheten hemma. Visst ja har Milton och ja älskar honom över allt annat. Men som när han ligger och sover så är de så tyst och så ensamt. Behöver folk omkring mig, hatar att vara ensam. Längtar tills ja flyttar. 
Nae nu ska ja ge Milton mat. 

Puss o kram

 

17.02.2009



Jaha sitter här hos mamma, druckit kaffe precis. Gjort om lite på bloggen igen, får se hur länge den får vara så haha. Kul att ändra när man kan själv. Ska fixa en ny header me, men måste ta några nya kort på Milton först.
Milton vakna kl 08.20 idag. Sen satt han i babysittern och kolla på barnprogram och satt och somna lill fisen ler. Men nu är han vaken. Sitter hos mormor :)
Idag blir de ingen grupp för min del, har varken ork eller lust. Får se va ja hittar på. Är väl kvar hos mamma ett tag iallfall.
Xtra är hos pappa nu me Chrille, där trivs hon bra. Får vara ute mye och springa lös :)

Jaha flyttar troligtvis första helgen i mars, faan va ja längtar. Måste se bara när ja får nycklarna. Får se om ja går bort till hyresvärden imorrn. Dom är inte där idag :/ ja ja.

Nu ska ja klä på Milton, sen ska han få mat igen.

Puss o kram












16.02.2009




Har gjort om bloggen lite.. Får vara så ett tag tills ja kommer på hur den ska se ut haha.. Nu ska ja och mamma gå o dricka kaffe hos min kusin.. Och självklart ska Milton följe me oxå.. Nae nu ska vi klä på oss.. Uppdaterar kanske senare...  Puss o kram













15.02.2009





Nu är de såhär att den 25 Juli ska min kusin Elin och hennes kille Andreas gifta sig, och så har ja fått äran att få vara brudtärna :) Vart jätte rörd när dom fråga mig. Klart ja vill de :) Ska bli jätte kul. Och klänningen ja ska ha är jätte fin. Bara ja inte blir för nervös nu och gör bort mig i kyrkan haha. Men de ska nog gå bra.




Är fortfarande hos mamma, ska snart laga mat åt oss. Blir wok me strimlat kött och ris till. Ska bli mumma :P Sen ska ja umgås me Ida när hon kommer hem. Sen innan de blir försent så ska ja traska hem. Ska hem och fortsätta packa. Tiden går så otroligt fort så måste göra klart allt så de är färdigt. Februari är ju snart slut och i början av Mars flyttar ja ju :) Ska bli så kul. Kommer få de så fint, har ju köpt nya gardiner och de. Men men.. Nu har ja inte tid att skriva mer för som sagt ska börja me maten. Men hade bra..
Kraam


14.02.2009 - Alla Hjärtans Dag



Kram till er alla på alla hjärtans dag, inget ja firar egentligen men får väl börja me de nu när ja har min älskade Milton <3 Har sovit hos mamma inatt igen :/ Ja vet, ja borde vara hemma men mår inget bra just nu och känner att ja vill ha människor runt omkring mig. Är mye som snurar i mitt liv just nu kan man säga. Men idag känns de iallfall bättre. Satt hos älsklignsgumman Ida igår kväll, hon kom och möte mig när ja gick till mamma. Sen satt vi och prata skit ett bra tag :) Och sen gick ja in till mamma igen. Milton vakna kl 8.30 imorse :) Han är så duktig, så då fick han mat och sen somna vi om och sov till kl 10. Nu sitter han och myser me mormor. Jaha idag ska ja och mamma gå en promenad, Ida och Kevin ska följa me. Sen ska ja väl gå hemåt. Får se när de blir. Nu ska ja "sno" Milton från mamma och mysa me han :) kram på er

(Ni kom kommenterar mina inlägg får gärna vara snälla och skriva efternamn me så ja vet vilka ni är, är lite förvirrad över vem "Emma" är som kommenterat och "Michaela", känner många me samma namn)


Saknar mosters underbara änglar <3



Längtar tills ni kommer hem den 1 mars, då har ni varit borta i 23 dagar.   


13.02.2009



Faan va upprörd ja är, har fått reda på en massa skit idag :( Varför ska du gå och hitta på att ja har mailat dig en massa och att ja har lurat dig? Va faan är de frågan om? Du är ju bara ute efter att svartlista mig, när du är lika ansvarig som ja i det här. Trodde man va två när ett barn blir till (oftast). Men visst, fortsätt hitta på en massa saker du, ja bryr mig inte. Ja vet precis va som har hänt mellan oss och hur de ligger till. Men sluta skyll över allt på mig. Är skapligt trött på de här nu, att bli anklagad för de ena och de andra. Stå för vad du har gjort istället, svårare är de inte. Ska du prata om mig så berätta då sanningen för faan, att du och ja har träffats i över 4 års tid fram och tillbaka, att de är du som har varit otrogen, INTE ja. Visst ja har varit så jävla kär i dig, därför stod ja ut me att vara din jävla dörrmatta så pass länge. Men när ja vart gravid så hade ja inte några känslor för dig, inte mer än som kompis. Därför sa ja till dig att ja inte skulle tvinga dig till något när de gällde barnet, och att du fick bestämma själv. Och ja har stått vid de me, ja har inte hört av mig till dig alls. Och så får ja reda på idag att du har sagt att ja har mailat dig :S Faan väx upp nu och mogna till för faan. Har du inget bättre för dig än att snacka skit om mig och hitta på saker så lämna då mig och MIN son ifred. Vi klarar oss utan dig ska du se, så får Milton själv ta kontakt me dig när han blir så pass gammal, och ja kommer aldrig ljuga för Milton om vem hans pappa är eller om något. Och de ska du veta. De är du som går miste om något helt underbart och fantastiskt, INTE ja.


 

Va tvungen att skriva av mig lite känslor som ja har invändigt. Inte bra att hålla de inom sig. Är så trött på allt skitsnack, vill bara att sanningen ska fram, men skit samma nu.

Har sovit hos mamma inatt, är så tråkigt att sitta ensam om kvällarna. Har ju Ida här uppe på dunderbacken nu me så därför ja är här så mye. Flyttar snart me, äntligen :) Håller på att packa för fullt hemma. Ska gå hem om ett tag så då blir de full rulle me att packa igen :/ Inget kul att packa men måste ju, roligare att packa upp sen :) Har köpt nya gardiner till vardagsrummet oxå :) och beställt ny matta och så ska ja köpa nytt vardagsrumsbord. Bara ja kommer till IKEA. Hoppas de blir nu i slutet av februari. Får se om nån ska åka :) Milton ligger just nu i moster Fridas famn och sover. Han vart trött efter att ja mata han :) Min lilla gullunge <3 Älskar honom så otroligt mye. De bästa som finns i mitt liv, och de bästa som har hänt i mitt liv. Vi har de så otroligt bra, Milton och ja :D

Jaha nu har ja uppdaterat lite blandat :) Hoppas ni får ett nöje att läsa :D

Puss och hej

11.02.2009




Jaha va på BVC igår me Milton. Va på gruppen + att Milton skulle till BIrgitta. Han har växt mye på 2 veckor :) Nu väger han 6130 g och är 60,5 cm lång. Gud va fort han växer ler. Har ju fått rensa igenom hans byrå. De va jätte kul på gruppen igår. Va jätte många som kom. Ju fler ju roligare blir de ju. Och igår kom de två gravida oxå :) Spännande att få se va dom har för små filurer i magen :D Sen efter gruppen så åkte vi bussen hem till mamma. Så ja åt mat där, sen vart klockan så mye och de va så fruktansvärt kallt så vi sov kvar hos mamma, och Xtra va inne hos Ida. Men nu är vi hemma igen.. GIck hem efter kl 12 på förmiddagen. Har ätit lite lunch + att ja har flyttat in Miltons spjälsäng in till mitt sovrum. Förut va de ju vaggan han sov i jämter mig. Men han har växt så mye så han får knappt plats i den haha. Så nu är de dags för spjälsängen. Skulle ha börjat me den när ja flyttat egentligen men ja gjorde de redan nu. Så får vi  se hur första natten blir i den för honom :) Nu ska ja fortsätta packa och greja. Har dammsugit och sånt. Medans Milton sover så får ja passa på, sen är de dags för att busa o mysa me min älskade son <3

Längtar efter min älskade familj som är i Thailand. Dom har bara varit borta sen i fredags men de känns som en evighet. Vill att dom ska komma hem nu. Men de dröjer ett tag till :( 

Nehe, måste sätta fart om ja ska få något gjort. Puss o kram 

10.02.2009

Ja måste bara bara fråga va de är för en människa som vågat yttra sig i min blogg men inte vågat STÅ för vem DU är. Så jävla barnsligt alltså. Vill du mig något så stå för de oxå människa lilla. Va ja gör och inte gör de tycker ja du ska ge faan i. Ja ja, de va allt från mig.

Anonym om 07.02.2009:
varför låter man sitt barn sova hos personer den inte träffar 24 tim om dygnet,han är ju faktiskt inte så gammal..har man valt o skaffa barn kan nog en fest vänta.Eller??
O moster kan ju faktiskt komma o sova hos dig om hon vill avlasta dig eller umgås med ditt barn.
Tycker bara synd om den lilla pojken om han är jätte orolig o du inte finns där.
Bara min åsikt.


Detta är då kommentaren människan skrev.......

Ja tar väl hand om min son, och de vet alla som umgås me mig och umgås me mig. Ska inte ens behöva förklara mig. Ja vet va ja gör och de vet inte du. Jävla fegis....

Älskar min son över allt annat <3


07.02.2009



Ikväll är de fest hemma hos mig då :) Ska bli skoj. Fyller ju år imorrn så därför har ja festen ikväll.






Milton ska sova hos mormor inatt :) Ska sova inne i Idas lägenhet inatt me Ida så blir nära imorrn när ja ska hämta han. Sen ska ja hem till mig och plocka iordning lite för sen får ja ju främmande. Jaha, nu sitter Linda, Emil, Alicia och Melina på flyget till Thailand. Dom kommer vara framme kl 19 ikväll. Dom åkte igår vid kl 22 från arlanda. Hoppas resan går bra me barnen. Usch de kommer kännas tomt utan dom, att inte kunna få hälsa dom när man vill :/ Men ja hoppas dom är 3 veckorna kommer gå fort. Nehe ska snart äta mat här hos mamma, sen ska ja traska hemåt.

kraam på er

05.02.2009



Jaha de vart ingen stan idag :/ Men Frida och ja ska åka me Ida och Micka till stan imorrn istället. De ska bli trevligt :) Vakna för ungerfär två timmar sen, har hunnit me att hälsa på Ida en stund oxå :) Nu är ja inne hos mamma. Kl 12 ska vi åka upp till systeryster och umgås me dom. Tar bussen därifrån hem sen. För ja vill inte gå i de här jäkla snö ovädret :(
Ja vet ju en som är glad för snön iallfall haha och de är Xtra. Hon verkligen ÄLSKAR snön. Så hon ska få gå ut och leka av sig lite. Nehe nu ska ja dricka kaffe och äta frukost innan min lillfis vaknar.

Kraam på er alla läsare


Darkness in the Night
I'll Find that Light for You
As Long as I got Eyes
I'll have a Sight for You
Long as I am Alive Baby I'd Die for You
I Wanna Be With You

(`v´)
V
Älskar dig Milton <3

04.02.2009



Idag har Linda, Emil, Alicia och Melina varit hemma hos mig och firat min födelsedag :) va jätte trevligt och fick en jätte fin present. De är ett halsband me en silverbricka som de står Milton på ;) Vart super glad, ville verkligen ha ett sånt halsband. Har varit så avis på min syster som har brickor me sina barns namn, de är så fint :)

Sov hos mamma natten som var och när ja gick hem på förmiddagen idag så hade de kommit ett brunt kuvert från Finspångs Kommun. Vart dyng nervös. Tog ett tag innan ja öppna brevet, men till slut gjorde ja de. Och i de brevet fick ja äntligen svart på vitt att André är Miltons pappa. De är ju de ja sagt hela tiden. Så nu era jävlar kan ni säga va ni vill, ja har haft rätt hela tiden, och så har ni anklagat mig för att hitta på. Fy faan säger ja bara. Varför skulle ja anklaga en människa för en sån stor sak utan att vara säker först :S Ja de kan man ju undra. Men äntligen är de klart. 

Skickat in kort på mig och Milton idag till NT. Så får hoppas vi kommer me snart :) Ska skicka in till FB me så får se när vi kommer me där. Så tog lite nya kort idag :)

Är hos mamma ikväll me, så ensamt hemma. Längtar tills ja flyttar så ja har min familj i närheten. Så tråkigt att sitta ensam hemma. Och så får ja ju min älsklings gumma Ida nära me <3

Nehe nu ska ja och Milton gå och sova, ska upp tidigt imorrn. Ska åka till stan och Milton ska me mamma hem till Linda och dom.

Godnatt


(inte så bra bild men lite synligt iallfall ler)

03.02.2009



Du lyser upp mina dagar, jag älskar dig <3

02.02.2009



Snart så fyller man år då, den 8 feb blir ja 22 år. Åren bara springer förbi haha, usch börjar bli gammal nu ju ;) Nevars skämt och sido. Blir en födelsefest hemma hos mig den 7/2. Så om ni är sugna så är de bara att höra av er :) Kommer bli skoj.



Sitter hemma hos mamma nu, blir att sova här inatt för imorrn ska vi ner till finspång och hjälpa Ida på försäkringskassan och sen ska vi handla så vi kan baka till min födelsedag. Linda, Emil och barnen kommer redan på onsdag och firar mig. Så då blir de kalas :) Sen kommer resten på söndag när ja fyller år. 
Milton sitter just nu hos morbror Chrille :) Han har ätit så nu är han mätt och belåten.
Ja har världens finaste son, han är helt underbar. Älskar dig lilllfisen <3
 
Jaha i veckan blir faderskapstestet färdigt me, så ska bli skönt. Får se va Miltons pappa bestämmer sig för. Ja hoppas för Miltons skull att han tar sitt ansvar och har kontakt me sin son. De är ju inte ja som går miste om något, de är han. Något helt underbart, så han får skylla sig själv. 
Nae nu ska ja mysa me min son <3 

Kram på er 

01.02.2009



Jaha då har Milton åkt till Linda, Emil och barnen :) Han ska sova där inatt. Linda och dom åker ju till Thailand på fredag och ska vara borta lite över 3 veckor :/ Så dom ville umgås lite me Milton. Dom har jobbat så mye nu me så har inte hunnit träffas så mye :( Saknar redan min lillfis :/ Men ja vet ju att han har de bra. Älskar dig Milton, du är verkligen de bästa som hänt mig, ja vet att ja skriver de ofta men de är verkligen de bästa som kan hända en :) Vet inte när han kommer hem imorrn men de blir väl under dagen.




jaha då ska ja börja packa då :) Linda och Emil lämna kartonger åt mig så ja kunde börja. Så ska sätta igång me de nu, sen kommer Ida hit och vi ska äta pizza. Sen ska hon gå och hämta Kevin hos sin farmor och farfar. Sen ska dom hem till sig. Och ja ska fortsätta packa. Ska hålla på tills kartongerna tar slut. Bättre att sätta igång och få de värsta överstökat haha så ja kan börja flytta direkt när ja fått mina nycklar.

Imorrn ska ja och Frida gå ner till vallonbygden så vi skriver på uppsägningen. Frida och Micke ska ta över min lägenhet så dom ska skriva kontrakt på den imorrn me :)

Ja ja, ne nu ska ja sätta fart. Hej svejs

RSS 2.0