31.01.2009

Ja då va de siste Januari, faan va tiden går fort. De är helt otroligt. Inte långt kvar till flytt heller, bara en månad kvar. Raggar flyttkartonger nu så ja kan börja packa. Sen blir de att åka till IKEA mot slutet av Februari och köpte lite, men ingen idé att köpa de nu för vill packa upp de och göra iordning i nya lägenheten istället. Känns onödigt att fixa i gamla lägenheten. Ska bli så skoj, så skönt.


Va i stan idag på maxi. Köpte en tröja åt mig själv och sen en jacka till Milton :) Sen köpte ja lite annat smått. Milton va hemma hos Ida, Kevin och Tobbe så länge. De gick jätte bra.

Hela dagen igår så hjälpte ja Ida i hennes lägenhet :) Har blivit jätte fint. Hon får snart iordning på de :) Nu är de hon som får hjälpa mig sen haha ;) Älskar er, Ida och Kevin <3

Jaha inte långt kvar nu tills ja fyller år :) Den 8 Februari blir ja 22 år. Den 7 Februari är de födelsefest för mig, hör av er om ni är sugna på att komma :)

De va allt för denna gång ler Kraam på er

Älskar dig Milton <3 Du är mitt allt


( jackan ja köpte på HM )

29.01.2009

Jaha då har ja tittat på lägenhet idag :) Den va helt underbart fin, så den blir de. Får nycklarna redan 28 Februari och får flytta in när ja vill. Gud ska bli så skönt, en trea me uteplats. Så härligt på sommaren, Milton kan vara ute och leka, och Xtar kan vara ute. Ska bli härligt. Så nu måste ja ragga flyttkartonger. Någon som har så hör av er :)

Sitter hemma hos mamma just nu, gick hit efter att ja kolla på lägenhet. Ida är oxå me här, Kevin va oxå här men han är me sin pappa just nu. Vi ska gå hem till mig sen och bara ta de lugnt.. Helgen blir lugn, får se om Milton ska sova hos sin moster söndag till måndag, inget som är bestämt än. Men vore kul för Milton att få umgås me sina kusiner och moster o morbror :) men vi får se.

Milton sitter just nu hos morbror Chrille :) Ska sno tillbaka honom nu och mysa lite :D

hej svejs



28.01.2009




Jaha då va nästan den här dagen slut. När man har barn så går dagarna så fort, man har liksom något att göra hela tiden. Och de är helt underbart :) Älskar min son över allt annat, han är helt underbar <3

Jaha dagen börja me att ja vart väckt av mamma som ringde tio över nio och då hade ja försovit mig :/ Hade stallt klockan på 8 men kom inte ihåg att ja har stängt av klockan haha så försov mig lite. Sen tio över tio gick ja ner till centrum och träffa Linda, Alicia, Melina, Emma och Hampus. Vi gick till grillen och käka och sen till åbergs och fika.
Sen åkte ja me ett bussen hem till mamma. Ska göra slingor :)

Jaha imorrn kl 14 ska ja titta på lägenhet :) Hoppas de blir bra. Men men..

Nu är Ida och Kevin här hos mamma me :) Ska hem till mig sen och umgås.

Ne nu har ja inte tid mer. Hej svejs

27.01.2009

Jaha dagen börja me att vi vakna kl 10, mata först Milton sen fick han bada. Sen kl 11 så kom systeryster hit och drack kaffe och så hade hon me sig fika :) De va gött. Sen vid kl 13 så gick ja, Milton, Effa och Milo till BVC. Idag vägde Milton 5470 g och va 58,5 cm lång, hade 39,5 cm i huvudomfång, så han växer på bra lillfisen ler. Satt på BVC ett bra tag och prata me Birgitta. Va trevligt.. Vi gick därifrån kl 16.30 haha. Sen gick vi ner till centrum och tog bussen till ICA hårstorp för ja va tvungen att handla lite. Sen gick vi till angela och käka och sen gick vi hem. Har bara tagit de lungt, och de behövdes för fy va trött ja är. Nehe nu har ja lagt in Milton precis, så ska me passa på att lägga mig. Ska upp kl 8 imorrn bitti, för halv nio kommer min kusin Elin hit och hälsar på, sen kl 10 ska ja gå ner till centrum och fika me systeryster och Alicia va ja vet. Får se om de är någon mer me från familjen. Nehe blev inte så mye skrivet ikväll men hoppas de inte gör något för er som läser..


Godnatt



26.01.2009

jaha då va bloggen lite omgjord. ja förstår mig inte på så mye men kul o pröva sig fram, fått lite hjälp av min lillasyster me (imdoublenature.blogg.se).

Jaha vakna upp halv åtta första gången imorse av att Milton ville ha mat. Somna halv två inatt me så fick sova ett tag ler. Sen somna vi om och sov till halv elva. Då vakna Milton igen och va hungrig, sen somna vi om igen och sov en stund. Sen gick vi uoo halv ett ler och då bestämde Effa och ja att vi skulle gå till viberga och handla lite. Skönt att komma ut och röra på sig, Xtra var oxå me. Möte Effas syster på viberga me, så Xtra fick åka me henne hem sen från viberga och ja och Effa tog bussen me barnen. Sen kom vi hem och tog de lungt. Sen kom Effa och Milo hit och så kom lillsyrran. Så gjorde vi hemmagjord pizza och åt. De va svin gott :) Sen har Frida varit här ett bra tag och umgåtts me Milton, Effa gick hem vid kl 21. Nu sitter ja här, Milton sover. Blir att han ska äta en gång till sen är de sovdags. Imorrn är de dags för BVC igen :) Nyfiken på va han väger nu ler. Usch dom växer så fort. Känns som att de inte var så länge sen han va nyfödd ju haha.
På onsdag ska ja ner till centrum och ta en fika me syster yster :) Ska bli kul. Får se när Milton får komma dit o sova över. Dom åker till Thailand den 6 Februari och ska vara borta i 3 veckor :( Usch kommer vara jobbigt att vara utan dom så länge. Men förhoppningsvis så kommer de gå fort de me :)

Ja ja, nu ska ja diska upp lite och plocka undan lite..
Hej svejs



25.01.2009 - Uppdatering

Den här dagen har verkligen gått fort.
Åkte till farmor och farfar kl 13, Xtra fick oxå följa me så hon va glad :) När vi kom dit så fick vi mat, och de va dyng gott :P, farmors mat är ALLTID god. Sen fick vi efterrätt :P Efter de så ville Milton och Milo ha mat så satt och mata dom och prata me farmor och farfar. Va jätte kul att träffa dom och få umgås me dom. Va så otroligt länge sen. Sen fick vi fika oxå innan vi åkte hem. Fick me mig kameran så tog kort :) Kul att ha. Åkte hem kl 18.30 och när Milton och ja kom hem så tog vi de bara lugnt.. Ja de va allt ler.. Kraam


(farmor och farfar håller Milton)


25.01.2009

Godmorgon allesammans :)
Har precis tagit en dusch, passa på medans Milton sover ler. Är så stolt över min lillfis :) Inatt har han sovit kanon bra. Vi somna båda två kl 01:30 inatt och han vakna första gången kl 09:45. Vart jätte chockad när ja titta på klockan och såg va den var ler. Och när han vakna va han JÄTTE hungrig, och de kan ja förstå de. Så han fick äta och sen somna han om igen. Idag ska Milton, ja, Effa och Milo åka till min farmor och farfar och hälsa på, så ska vi få mat där me :) Ska bli jätte kul verkligen, va jätte länge sen ja träffa dom. Saknar dom för varje dag som går. Önska dom kunde bo närmre så man kunde hälsa på när man ville. Men förhoppningsvis ska dom väl flytta ifrån barketorp någongång :) Bara farmor kan få me sig farfar, de är en envis gubbe haha. Ska bli kul och se hur farmor och farfar blir när dom får träffa Milton. Dom har inte sett han mer än på kort, och Milton är ju snart 5 veckor. Så de är på tiden att dom får träffa han. Ska ha me mig min kamera me så ja kan ta kort när dom håller honom :)

På tisdag är de dags för BVC igen. Ska bli kul och se hur mye han väger nu. Börjar bli tungt att bära han hehe speciellt i bilbarnstolen. Fast själva stolen väger väl en hel del, så ska inte gnälla om att de är Milton som är tung.

Nehe ska ta fram lite kläder till Milton nu och sen till mig själv. Maten skulle vara klar kl. 14, men vi skulle åka lite tidigare.

Hej svejs


Älska dig Milton, Du är mitt allt <3

(bilden är från BB)

22.01.2009



Idag va vi på återbesök på hörsel i stan och som tur va så vart Milton godkänd på höger örat oxå :) Så de va skönt. Så fick me mig en lapp som ja ska ge till BVC. Effa och Milo va me, så efter vi vart klara på sjukhuset så åkte vi till Mc Donalds. Va trevligt :) Sen åkte vi hem, fast Effa va tvungen att åka te stallet så åkte förbi där me. Kom hem och plocka lite. Skulle fixa klart me gardinerna i vardagsrummet, men när ja väl skulle börja så vakna min lillfis ler. Så får ta de imorrn istället. Nu ikväll så messa ja Effa och fråga om hon och Milo ville följa me ut och gå. Kände att ja va tvungen att komma ut och röra på mig, plus att Xtra ville komma ut :) Så vi gick en sväng till ICA och sen hem igen. De är väl hur dagen har sett ut. Nu ligger Milton och sover, ska me lägga mig snart.

Imorrn ska ja och Milton gå till viberga. Ska handla lite och sen träffa farmor och farfar. Dom ska upp och handla där imorrn. Sen ska ja hem och plocka lite. Ska börja städa lite, mamma ska komma till mig på lördag och ha Milton så ja får storstäda. Behövs om man säger så ler.

Nehe nu lockar sängen :) Godnatt

Älskar dig Milton <3

21.01.2009



Du är så otroligt underbar Milton, mamma älskar dig över allt annat <3


Jaha idag har vi inte gjort allt för mye. Vakna upp me huvudvärk, va svin trött me. Men efter att Milton fick mat vid kl 10:30 så tänkte ja att nu ska vi sova en stund till, för Milton brukar sova jätte länge just vid den tiden. Men han sov 1 timme sen tyckte han att de va dags för att gå upp ler. Ja de va bara att gå upp och fy va de dunka i huvudet. Milton fick sitta i babysittern och ja börja stryka gardiner. Va ju tvungen att byta nu, hade fortfarande julgardinerna kvar haha. Så nu är de bytt och färdigt ler. Har bestämt mig gör att sälja mina möbler i vardagsrummet och köpa nytt. Tröttnar väldigt fort på saker och ting. Så får se va ja hittar på istället. Ska iallfall köpa en ny tv-bänk, vardagsrumsbord och ett vitrinskåp. Men måste ju bli av me mitt först innan ja kan köpa nytt. För har ingenstans att ställa de gamla. Milton har fått bada ikväll, och som vanligt så tyckte han de va kanon skönt. Han sprattlar som tusan och får världens smile på mun titt som tätt :) Han är så söt min lillfis <3

Imorrn är de dags för hörseltest igen på höger öra. Hoppas verkligen att de blir godkänt nu :) Men ska de ju bli. Läkaren sa ju sist att hon inte trodde att de va något fel utan att de antingen va fosterfett, vax eller att han inte va tillräckligt tyst. Men vi får se. På tisdag är de dags för BVC igen. Ska bli kul att se va han väger då ler. Dom växer ju så otroligt fort. Usch de går för fort hehe. Nae nu ska ja mysa me Milton, han vakna nu.

Puss o kram


20.01.2009

Jaha idag har ja och Milton varit på BVC, och sen på unga föräldrar guppen. Börja me att ja försov mig imorse ler. Effa och ja skulle åka me tolv bussen så ja hade stallt klockan på 09:30. Milton och ja vakna kl 11. Han vakna första gången kl 8, men då va ja så trött så efter han fick mat så somna både han och ja om. Men ja ringde iallfall Effa och sa att ja försovit mig och att ja skulle skynda mig på. Så ja satte Milton i babysittern på toan, och ja hoppa in i duschen, sen klä på sig och sen ge Milton mat, sen klä på han. Ja stressa som en tok, Sen gick ja ner me Milton till vagnen och mötte Effa och Milo utanför. Sen sprang ja upp och gick ut me Xtra en snabbis. Sen gick vi till bussen. Att ja kunde vara så snabb visste ja inte haha.. Sen gick vi av på centrum och gjorde lite ärenden, sen vidare till BVC. Milton vägde idag 5230 g och va 57 cm lång. Huvudomfång vart de inget idag, de glömde Birgitta, och ja glömde säga till om de haha. Ja ska ju dit nästa tisdag igen så får mäta de då :) Ja ja, nu sitter man här hemma och Milton ligger och sover. Ska diska lite, sen kommer förmodligen Effa och Milo hit. Får se va vi hittar på. Hej hej


19.01.2009 - 1 Månad idag



Idag blir min älskade Milton 1 månad. Gud, tiden går så otroligt fort. Vet inte vart dagarna tar vägen någonstans.


Milton är för övrigt mye bättre i magen nu. Har ju börjat me lemolac och har haft den ett tag nu, och den har gett positiva spår :) Är skönt de, för fy tusan va ja tyckte synd om han när han hade ont i magen.

Måste verkligen ge Milton beröm :) Han åt sista gången kl 1 inatt, och somna kanske vid kl 01.30. Sen vakna han kl 9 imorse :) vart helt chockad när ja vakna av Milton och att de va ljust ute ler. Och fullt me snö :/ Inte lika populärt, usch nej.

Jaha imorrn är de gruppen kl 14, men innan har ja tid på  BVC kl 13.30. Ska bli kul och se hur mye Milton väger och hur lång han är nu ler. Sen på torsdag ska vi in på hörselkontrollen igen, och ja hoppas de blir godkänt den här gången på höger öra. De va ju precis att hon kunde godkänna förra gången, men hon tyckte att de va bättre att vi kom tillbaks och gjorde en gång till. Så hon trodde inte att de va något fel.

Idag får vi besök av systeryster och Emil. De ska bli trevligt, barnen är på dagis så dom kommer inte.

Ja ja, nu har ja uppdaterat lite. Kram på er

14.01.2009

Milton hade troligtvis ont i magen igår kväll me :/ stackarn, så tog en lång stund innan han somna ordentligt. Ringde Birgitta på BVC och prata me henne om ja ska pröva lemolac istället för baby semp. För han va hård i magen igår och har varit de idag me. Och hon tyckte att ja skulle göra de. Så ja hoppas att de blir bättre. Dammsög hela lägenheten på förmiddagen medans Milton låg och sov. Behövdes kan ja säga. Hade smågrus i hela lägenheten efter Xtra. När de har varit så blött ute så fastnar de så mye i hennes päls under magen. Så skönt att få bort de ler. Har varit ute och gått me Effa och Milo idag. Vi gick ner till centrum och tog en fika på kristallen, sen gick vi hem igen. Va skönt att få komma ut och röra på sig och få frisk luft. När vi kom hem va de dags för lillfisen att äta, så gav honom mat. Sen somna han så la in han i sin säng, och gjorde mat åt mig själv. Så har ja vikt lite tvätt me. Ska sätta på en ny maskin me tvätt nu. Blir mye tvätta nu när man har barn ler. Men de får man ju räkna me :) Imorrn ska ja och Milton vara på soc kl 11. Ska fixa me faderskapsutredningen som de heter. Äntligen är de på gång och så tar de bara 2-3 veckor så är de färdigt. Ja hoppas verkligen att Miltons pappa tar sitt förnuft till fånga och tar sitt ansvar, för Miltons skull. Men vi får se va som händer.
Nu ska ja fixa me tvätten, snart dags för Milton att äta igen. Kram på er


13.01.2009

Hallå
Idag har vi varit på unga föräldrar gruppen på BVC. Va första gången sen vi tog uppehåll pga jul och nyår. Åkte dit me Effa och Milo. Vi va inte många som kom på gruppen idag tyvärr. De va Milton, ja, Effa, Milo, Sara, Viktor, Leo och Maud. Men va trevligt ändå. Fast hoppas vi blir fler nästa tisdag :) Sen kl 15.30 va de dags att väga och mäta Milton. Han vägde 4900 g idag och va 56 cm lång. Hade 38.6 cm i huvudomfång. Så han går upp bra. Fick recept på miniform droppar me. För inatt hade Milton troligtvis ont i magen. Han somna o sov en kort stund, sen vakna han o va ledsen och tog i, o de kom lite pruttar. Sen somna han om och så vart de damma procedur igen. Tyckte så synd om honom :( Birgitta på BVC sa att de lät som han hade magknip. Så ska avvakta några dagar nu och se om de fortsätter eller om de bara va inatt. Fast han hade likadant för några nätter sen oxå. Men vi får se. Skönt att ja har fått recept iallafall. Åkte hem sen och gav Milton mt, sen gjorde ja egen mat och åt. Sen sov både Milton och ja i 2 timmar. De va skönt och behövdes efter natten. Nu ligger Milton och sover i min famn. Ska lägga in honom i sängen och sen springa ut me min andra älskling, Xtra :) Sen blir de tv och sen sova. Godnatt


Världens underbaraste Milton <3




Ja har verkligen världens underbaraste son :) Älskar honom över allt annat på denna jord.



12.01.2009



En väldigt mätt o belåten Milton :)

På förmiddagen idag va mamma, lillebror, kusin Elin och hennes dotter Wendela här. Mamma va snäll o tog ut min julgran som barra något fruktansvärt. Va nästan så att hela granen rasa hehe. Så när den va ute så va de bara att ge sig på att dammsuga, har ny dammsugare så de gick skit bra :) Dom va på besök en kortis bara. Varit trött och seg idag :( Har ont i halsen oxå. Hoppas de är bättre imorrn. På eftermiddagen så va ja, Milton, Effa, Milo och Xtra ute på en promenad. De va skönt att komma ut och få frisk luft, fast de blåste väldigt mycket. Innan vi gick hem så gick vi och handla på netto, och så köpte vi me oss en varsin kebabrulle hem :P De va mumsigt ler. Effa och Milo har varit hos mig hela kvällen :) Har varit jätte trevligt. Kul att ha sällskap istället för att sitta själv här hemma om kvällarna. Effa och ja fixa me Miltons nya byrå som ja köpte på Ikea i fredags. La i alla hans kläder, så nu är de ordning på de. Är bara lite till som ska fixas i hans rum. Bl a ska Linda komma me en hylla till hans rum. Kommer bli så fint :) Ja ja, nu sitter ja här och väntar på att Milton ska vakna o äta sitt sista kvällsmål för natten, så vi ska sova sen. Ska försöka ha han sova i sin egen säng inatt. Kommer nog gå bra, bara han är på bra humör ;) hehe. Nehe godnatt me er gott folk.


11.01.2009




Faan va stolt ja är :) Gick upp sammanlagt 18 kg under graviditeten och så vägde ja mig för 1 vecka sen, och ja har gått ner 14 kg :) Wohoo. Har bara 4 kg nu till min startvikt. Sen ska ja ju gå ner ytterligare ett antal kg men skönt att ha gått ner de värsta :) Va bara tvungen att skriva de ler..

Kram på er

Älskar min Milton <3

Tiden går fort. . . .







Ja tiden går verkligen så himla fort. Milton blir 3 veckor imorrn. Vart tar tiden vägen egentligen? Ska den gå såhär fort så vet ja inte va ja gör haha.

Ja har varit väldigt dålig på att uppdatera här :/ Men tiden har inte räckt till tyvärr, men ja ska skärpa mig :) Ja lovar.


Idag har Milton varit på hörselkontroll. Han blev godkänd på vänster öra och nästan godkänd på höger. Kunde bero på att Milton inte va tyst, foster fett eller vax i örat. Hon trodde inte att de va något fel utan ja fick en ny tid o han blir nog garanterat godkänd på de örat då :)

Har börjat skriva på en förlossningsberättelse men tar tid att skriva hehe så tar lite i taget, så de kommer här så småningom så ni får läsa hur allt gick till :)

Imorrn ska ja och Linda till Ikea, ska köpa en byrå till Miltons rum. Har ingen plats för hans kläder haha han fick ju hur mye som helst i julklapp me.. Ja ja, sovdags nu.. Godnatt

RSS 2.0