Fredagskväll

Spenderades hos mammsen :) Ville inte sitta ensam hemma och uggla. Så Milton va vaken extra länge idag men de gör inget, de är ju fredag hehe. Åt varma mackor och kolla på idol, och ja måste tillägga att fel person vann i år. Calle är en värdig vinnare. De är han som utvecklats mest, Erik har låtit exakt likadant hela tiden. Så irriterande *suck* Men ja ja, sånt är livet. Ska iallfall köpa Calles skiva om de kommer nån :)

Imorrn vet ja inte alls va vi ska göra. Blir väl att vara hemma och ta de lugnt. Finns inte så mye mer att göra i denna håla *suck* Får se va dagen har att erbjuda :) Måste iallfall städa men blääää va tråkigt. Får ingen respons av min inneboende heller, fast vi gjort upp scheema. Tycker de är ja som gör mest här hemma, men ja ja.

Nästa vecka på onsdag så börjar inskolningen på dagis för Milton :) Ser fram emot de, få se Miltons reaktion :) Sen fortsätter inskolningen tors och fre :) Sen är de den 21:e me som de är inskolning. Sen är de jullov o så. Sen har vi fått den 7:e och 8:e januari, sen ska han börja den 11:e januari är de sagt. Hoppas på att de ska gå bra, tror ja ju att de gör :) Milton älskar andra barn och leka me dom :)

Längtar till måndag me, då ja ska på möte om de jobb ja sökt som timvik personlig ass :) Vill verkligen ha ett jobb, komma ut och göra något, träffa andra människor :) Börjar ju komvux nu den 11 januari me. Ska fixa upp betyget lite. Har ju en dröm som ja så gärna vill få att gå i uppfyllelse :)


Ja just de, har en hemlis på gång. Får se hur de blir. Återkommer om de hihihi ;)

Natt natt



God Jul & Gott Nytt År


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0