Plockar, plockar och åter plockar

Känns inte som att ja gör något annat hemma :/ Men ändå så ligger de en massa saker överallt, som inte ska ligga där dom ligger :( Skyller inte på Milton, utan de är ja själv som går runt och lägger en massa skitsaker överallt :S Fattar inte suck.

Va till ikea idag då me pappa :) Va jätte trevligt. Han köpte en födelsepresent till Milton, sen fick ja en tak lampa till vardagsrummet, en sån där ris lampa (en stor boll). Vart jätte fint :) Fick oxå såna där skydd som man har på hörn som på tex bordskanter och så :) Jätte bra. Pappa och ja åt på ikea me, blev köttbullar så klart :P Mummmms hihi

Sen när vi kom hem från ikea så gick ja hem till mamma direkt efter att ja lämnat in alla saker hos mig. Milton va hos mormor under tiden vi va iväg. Pappas bil är ju inte den allra bästa direkt :S Linda och barnen va hos mamma me :) Va jätte kul att träffa dom <3 mosters prinsessor :)

Ja sen har vi inte gjort så mye mer. Ska fortsätta att PLOCKA undan här hemma nu, åker ju till ullared imorrn natt så de är skönt om de är iordning när man kommer hem me alla nya saker :)

Nehe plikten kallar haha :) Hej hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0