En härlig dag

Jajamen, denna dag har varit otroligt bra :) Milton börja dagis kl 7 och ja hämta han kl 14.15. Då gjorde vi sällskap me kusin Elin och Wendela. Satte oss vid lilla lekparken här på dunder och fika och barnen lekte och greja :) Sen kom mamma ut, sen kom Frida och Marcus me. Och till sist kom Chrille :) Vi hade de jätte trevligt.. Gick sen hem till mamma för att få lite mat hos dom :) Hjälpte Frida lite me papper me som ska lämnas in i skolan. Sen har vi varit ute igen, Milton har lekt för fullt :) Han tycker de är så roligt att vara ute. Blir jätte ledsen varje gång man ska gå in :/ Lilla prinsen hihi Sen så bestämde vi alla att vi skulle gå en promenad. Så ja, Milton, Frida, Marcus, Chrille och hundarna gick en timmes promenad :) Va jätte skönt. Är lite frusen nu. De är tredje kvällen nu ja går en timmes promenad :) Känns bra nu när snön är borta så man kan gå ordentligt, och att de inte är så blött.

Kom hem vid halv åtta, gjorde iordning Milton för sängen och gav han välling. Han somna jätte fort. Chrille va hos mig en stund så vi åt lite kvällsmat och kolla sen på vampire daires :) Nu sitter ja här och halvglor lite på tv. Ska lägga mig i sängen och fixa me mitt nya album ja köpte i ullared. Sätta in en massa kort ja har.

Imorrn är de dags för dagis och skola igen, sen åker Milton bort över helgen och ja ska jobba kvällsjour imorrn, kl 15-12 på lördag fm. Sen på lördag kväll ska vi grilla om vädret tillåter de :P Gött gött.

Ja annars mår ja väl sådär, mye att tänka på nu. Men sökt två jobb idag så håller tummarna för att de ska ge något bra utav de. Annars får vi se va ja ska göra, pappa sa till mig att de löser sig alltid. Men vi får se.

Va på möte o onsdags :) Va kanon bra, jätte trevlig person ja prata me. Nu ska vi få iordning på den här skiten, nu ska ja ha de skriftligt, antingen eller!!!!!

Nehe nu har ja skrivit lite grann, hoppas de är intressant att läsa..

Godnatt




Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej ! Jo ja såg de , ja säljer min för lite mer beror på att ja fick köpa minnes kortet för sig fick inte med de , sen har ja både garanti och så köpte ja 1 års försäkring med.



Emelie

2010-04-15 @ 22:43:20
URL: http://misslejonqvist.blogg.se/
Postat av: Sarah

Kom in på din blogg av någon anledning. och tänkte då bara passa på att säga att man blev väldigt glad av att se bilderna på din son :)

2010-04-17 @ 11:07:53
URL: http://stjaaarnan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0