12.03.2009

Nu har ja ytterligare fått 3 st kort av Emma :)
Här kommer dom

Fotade av Emma Larsson http://emmasvirriga.blogg.se





Är verkligen så tacksam för att Emma tog sig tid att komma och fota min fina Milton :) Hon har fått äran att få göra våra dopkort me, något/några av korten ska användas där :) Kommer bli kanon fina, de kan ja lova. Emma är verkligen kanon duktig.
Milton är just nu hos mamma, ja har städat och grejat. Ska hem till mamma och äta mat snart. Milton har blivit förkyld stackarn :/ Han ska ju sova hos Linda och Emil imorrn, får se hur han är nu ikväll. Han är iallfall jätte pigg idag så tror nog de ska gå bra. Sandra och ja har ju bestämt att vi ska göra lite god mat och dricka lite gott hemma hos mig imorrn kväll, så hoppas de blir så. Har verkligen sett fram emot de :) Ska ringa Linda sen och höra me henne, och sen ringa Sandra. Nehe, nu ska ja knalla till mamma.
Hej hej

Kommentarer
Postat av: Sofia

Jätte fina kort! Söötunge. :)

2009-03-12 @ 14:32:21
URL: http://sowfiijah.blogg.se/
Postat av: Emma Ö

måste bara säga de gud vilka fina kort :)

2009-03-12 @ 21:04:04
URL: http://emmaapemmaa.blogspot.com
Postat av: Josefine

Riktigt fina kort, duktig fotograf & en ursöt pojke.

2009-03-12 @ 21:20:13
URL: http://jsoodeerberg.blogg.se/
Postat av: Anna

Helt ärligt! Du måste faktiskt vara riktigt sjuk. Du använder den stackars pojken som nån docka för att du själv ska må bättre. Dessutom verkar du inte vara vuxen nog för att överhuvudtaget ha ett barn, eftersom du i nästan alla inlägg skriver att du ska till din mamma eller att du är där. Ett barn är inget man skaffar, den är en gåva som man får! Och du är faktiskt inte berättigad den gåvan!

2009-03-16 @ 13:29:19
Postat av: Ida

Snälla ''Anna'' har du inget annat för dig än att yttra dig om andras liv . Du är bara en patetisk nolla , som är så olycklig att du bara måste lägga dig i andras liv ! Vi kommer få reda på vem du är .. Hoppas för guds skull du ser det här .. Du ska förfan inte snacka om att Sofie inte är vuxen , du då som lägger dig i andras liv och inte vågar stå helt för vad du tycker iomed att du inte ''vågar'' skriva exakt vem du är ! Finns mycket jag skulle kunna skriva till dig men har fan inte tid att lägga energi på en sån som dig ! Sofie- du är världens bästa mamma helt underbar ingen skulle kunna blivit en bättre mamma än dig åt Milton ! Kom ihåg det !

2009-03-16 @ 15:49:38
URL: http://idaochkevin.blogg.se/
Postat av: Ida

Ett barn är inget man skaffar, den är en gåva som man får! Och du är faktiskt inte berättigad den gåvan!



Nähe, och hur fan får man ett barn då? Skönt att man slipper "skaffa" ett , får be en bön till gud när jag vill ha ett då och se om de går. Om man ska va ball o cool o kommentera kanske man ska läsa vad man skriver innan man skickar. Ser inte ut att va någon fara för honom på korten så han överlever nog att ha dig som mamma.

2009-03-17 @ 21:57:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0