Hänt mye sen sist...

Ja de kan man väl säga att de gjort. Både roliga o tråkiga saker. Kan ju börja me den tråkiga så vi avslutar me de roliga :)

Ja de tråkiga är att ja blivit arbetslös. Egentligen gör de mig inte ett skit, att nån vantrivs så mye på ett jobb, ja de får man nog leta efter. Vart uppringd kl 21 en ons kväll o vart uppsagd. Ser de mest som att dom gjorde mig en tjänst. Har mest variy kvar för att man är ekonomiskt beroende, precis som alla andra. Men vi klarar oss :)

Nu till de helt fantastiska :) Vi ska få tillökning, en liten bebis :) är så fruktansvärt glad. Är i v 14+1 idag och den lilla räkan är beräknad den 9/7-12. Har varit på första ultrat o de va helt underbart att se den lille/a sprattla i magen. Ska på ett ultra till den 10/2 och de är ett vanligt rutin ultra för v 18-19. Sen har vi även bokat tid för ett könsultra på crocus i linköping den 27/2 :) är så spänd och nyfiken hihi undra va de kan va. Skulle vara jätte kul att få en flicka denna gång, men de som betyder mest är att bebisen är frisk :)

Just nu har vi sjukstuga hemma. Petta blev sjuk i måndags, så fick hämta han från jobbet igår. Idag har han 39 i feber. Mille va me varm när vi vakna så tog febern på han o han hade 38,2, så feber där me o så har han hosta och ont i ena benet :/ Så hemma från dagis idag o imorrn. Ja har faktiskt klarat mig, än så länge. Är bara täppt i näsan men de får ja väl stå ut me ett bra tag :/

Just de, en rolig sak till. Vi har sålt passaten och köpt en volvo v70 2.5T :) älskar våran bil :)

Då har ja uppdaterar :) ska fortsätta göra de o hoppas på att nån läser min blogg.

Puss o kram


Kommentarer
Postat av: maria

Grattis :D

2012-01-12 @ 09:41:53
URL: http://eliasmammma.blogg.se/
Postat av: Ester

Oj, grattis till bebben! :D

2012-01-13 @ 16:30:16
URL: http://makeup-notwar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0