Väldigt länge sen nu

Nu va de ett bra tag sen man skrev nåt här, men har inte haft nån lust alls. Men nu börjat suget komma tillbaka då man vill skriva igen :) De har väl hänt lite sen sist. Milton har ju börjat dagis och de går kanon bra :) Och ja har börjat skolan och de går oxå bra. Fast inatt så vart Milton sjuk :/ Fick feber så va de kräk på kudden. Så fick vara hemma idag. Och imorrn ska Milton oxå vara hemma, fast me mormor så ja kan gå till skolan. Man kommer efter så mye om man är hemma. Och på torsdag måste ja vara ledig för då ska Milton till ögonkliniken igen i stan, för återbesök. De va ju inget fel på hans ögon men för säkerhetsskull så skulle vi komma tillbaka efter ett halvår. Så på torsdag är de dags. Men nu skelar han ju inget alls så de kommer nog inte vara något nu heller.


Jaha idag har ja då inte gjort allt för mye. Städat lite och fixat, lagat mat och tvättat. Va iväg en sväng till viberga me lillsyrran förut och handla, då va lillebror här hemma me Milton så länge. När vi kom tillbaka så ringde vi mamma o sa åt henne att komma o fika, så de gjorde hon. Va trevligt me lite besök :)

Ja just de, ja pierca ju tungan i onsdags igen efter 1 års lååång tid av saknad haha Skönt att ha den tillbaka, men längtar tills de är läkt ordentligt. Fick ju problem me tungan efter att ja använde cordomyl (stavning) som är ett munsköjl som är bakteriedödande. En mindre vanlig biverkning av den är Stomatit, hm ja ni, visste inte ens om att de fanns nån som hette så. Fick en massa vita blåsor på hela tungspetsen, som sved som faan. Kändes precis som när man bränner sig på jätte varm mat eller varm dricka. De gjorde verkligen as ont. Så vart livrädd att de va nåt mer piercingen så ringde först sjukvårdsupplysningen som tyckte att ja skulle ringa sjukan. Så ja prata me dom och förklara allt. Då slog hon upp de på datorn och sa att ja fått Stomatit, alltså blåsor på tungan pga munsköljet, och självklart skulle ja få skiten :S Men hon sa att ja skulle slute omedelbart me munsköljet så skulle blåsorna försvinna av sig själv efter några dagar, och de här va i söndags em ja ringde. Idag har ja inte en blås jävel på tungan :) Så otroligt skönt, för de gjorde så jävla ont. Kunde inte äta nåt varmt eller dricka nåt varmt, kunde inte ens dricka jätte kallt :( Men nu är de okej igen, och svullnaden pga piercingen har nästan lagt sig helt och hållet :D sköööööönt.

Så ringde dom i söndags me och fråga om ja kunde jobba i helgen som kommer och självklart kan ja de, så ja ska jobba lör 16-21 och sön 16-21, sen fråga dom även om tisdag nästa vecka om ja kunde jobba 16-21 och självklart kan ja de :D Så ska bli skoj att jobba lite..

Nehe vart några rader iallfall :D Alltid kul haha

Återkommer snart igen.. Funderar på att göra om bloggen lite... Får se om ja gör de ikväll eller nån annan dag..

Hej hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0