Mammas prins är sjuk

Milton har blivit sjuk :( Börja me att han hade bajsat ner hela sängen plus sig i förrgårsmorse :( Va bara att ställa honom i duschen. Och ja märkte att han va lite snorig oxå och hängig. Men sen va han pigg hela dagen igår och lekte o grejer :) Men sen inatt så har han varit jätte ledsen , knappt sovit något. Han bajsa ner sig en gång inatt, plus att han bajsa ner sig imorse igen :/ Han är jätte dålig i magen, men han äter som han ska och så. Idag har ja märkt att han är mer snorig plus att han har börjat hosta lite :( Stackars prinsen.
Tror att han blivit sjuk för att han har fått alla tre tänderna där uppe, fjärde på gång nu. Han sket ju fram sina två tänder i underkäken när han va mindre. Så ja hoppas innerligt att de är tänderna. Och ja hoppas natten blir fri från bajs i hela sängen :)

Idag har vi inte gjort allt för mye, mamma, lillebror, kusin och kusinbarn kom förut på en fika :) Efter dom varit här så följde ja och Milton me mamma och lillebror hem. Gjorde kladdkaka och grädde, va svin sugen på de. Men när ja väl åt sen så vart ja mest äcklad. Har inte ätit så mye idag så kan ha varit därför.

Nehe nu blir de att titta på ullared på tv :)

hej hej

Min fina underbara prins <3


Foto: Frida Andersson http://imdoublenature.webblogg.se


Kommentarer
Postat av: Frida

Skicka bilderna på mail :)

2009-11-16 @ 21:32:34
URL: http://imdoublenature.webblogg.se/
Postat av: Effa

Ja hon är jätte söt :) jo det går bra dom fick komma hem i dag :)

2009-11-16 @ 23:16:36
URL: http://mammatillmilo.blogg.se/
Postat av: MalinJ

Stackars Milton...o dej me L... hoppas det inte blir långvarigt. Kramar till er

2009-11-17 @ 19:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0