Dagen i sig

GAAAH HATAR VERKLIGEN BÄRBARA DATORER

Hade skrivit ett långt inlägg om dagen, sen när ja ska skriva sista raden så POFF raderades ALLT. Pga att ja kom emot pekplattan lite grann. Åhh blir faan tokig. Så får börja om helt enkelt.

Milton vakna halv sex imorse första gången, och då vakna ja av att ja hade jätte ont i magen :/ Gick upp och gjorde välling som ja gav Milton, sen somna vi båda om. Va svin trött för fick inte mye sömn inatt pga magen. Hade ställt klockan på 8 eftersom vi skulle me Effa och Milo till stan. När klockan ringde så va ja så himla trött och hade så ont i magen. Milton sov fortfarande, så messa Effa och skrev att ja inte kunde följa me eftersom ja mådde som ja gjorde. Sov i en timme till ungeför sen vakna ja av att Milton hade vaknat. Tog en tablett för magen så värken försvann :) Messa Effa och fråga om dom redan hade åkt till stan, och de hade dom inte. Så skrev att vi gärna följde me. Så vid halv elva åkte vi mot stan. Va en trevlig dag, va skönt att få komma ut lite :) Men vart en lång dag, va hemma halv fyra hehe Jag och Milton gick hem till mamma direkt.

Va inte så länge hos mamma, för hon skulle iväg och handla och lillebror skulle på innebandy träning. När vi kom hem fick Milton bada. Efter han badat så dammsög ja hela lägenheten, plocka iordning och ställde upp stackarna i vardagsrummet :) Så nu lyser de så fint hihi
Nu ska ja snart lägga mig, ska ju upp tidigt för att gå till Tillis :) Ja och Milton ska först äta frukost me henne, sen vid kl 9 så ska ja få naglarna fixade :) Efter sen ska ja och Milton gå till Effa och Milo och umgås lite. Sen blir de hem och fortsätta att plocka.

Natt natt


Kommentarer
Postat av: *****Fotograf Emma Larsson*****

Du måste ju kunna låsa pekplattan, det kan jag på min.

2009-11-26 @ 08:15:27
URL: http://emmamariia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0