Dagen som gått . . .

Den här dagen har gått väldigt fort tycker ja :/ Börja me att Milton vakna kl 7 och då fick han sin flaska. Sen somna vi om båda två och sov till halv 11 :) skönt, va så satans trött, han me tydligen hehe Så skönt att han sover hela nätterna. och i sin säng och i sitt rum :) Sen när vi gick upp fick Milton frukost. Han är så duktig på att äta. Han älskar verkligen banangröten :P De är bra. Och han är så duktig me maten oxå, hans favvo är biffstroganoff och mango som efterrätt :) 
Sen gick vi till mamma och hälsade på :) Lika trevligt som vanligt hehe vart bjuden på mat där, dom skulle grilla. Åkte upp till viberga oxå och handla lite. Hitta två bodysar till milton för 70 kr, de va billigt. Och så handla ja till grillspetten. När ja kom tillbaka till mamma så drack vi kaffe o snacka lite skit :) Sen börja ja me grillspetten och förberede de. Frida och Micke kom oxå och käka me oss, och sen när vi käkat färdigt kom Linda och käka me :) Har tittat på bonde säker fru ikväll me hos mamma, sen gick ja hem.

Milton sover och har gjort ett tag, la ju honom direkt när vi kom hem. Vart senare än vanligt ikväll, men nån gång gör inte så mye :) Får se hur dags han vaknar imorrn min lillfis <3 Tänderna har kommit upp mer nu, han är så söt :D
Jaha sitter här i sängen me datorn i knät, ska fixa headern till min systers blogg, ni måste gå in och kika där me :)

http://aliciaochmelinasmamma.blogg.se


Nehe nu har ja annat att göra :) Hej hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0