Känns jobbigt :(

Usch nu är Pär på väg till gbg me ett par killkompisar, och så kommer han hem på söndag igen. Kommer bli tomt utan honom. Fast fick ju umgås me honom igår kväll tills idag :) Vi hade jätte mysigt. Titta på tv, och bara mös :D Trivs så himla bra me honom, är så glad över att vi har hittat tillbaka till varandra, och ett plus är att han accepterar Milton oxå. Dom är så söta hihi

Jaha Milton sov ju hos moster Frida inatt. De hade gått bra fast Milton hade vaknat mitt i natten och varit jätte pigg. Sen idag har han varit gnällig och hängig :/ Så när ja och Milton kom hem så tog ja tempen på han, 38,6 hade han så va ju inte underligt att han va hängig o gnällig. Så gav han alvedon så han vart piggare. Nu ligger han och sover. Får hålla tummarna att han sover hela natten. Tror de är mer tänder på g, känns som att de håller på att spricka upp i över käken nu :)

Blir nog att lägga sig tidigt ikväll, är faktiskt jätte trött :/ Och ja behöver sova, går inte att vara uppe jätte sent på kvällarna o sen gå upp tidigt. De funkar inte i helgen. Så passa på att lägga sig tidigt när man är trött och kan sova :)

Såg att de va ett tag sen ja la ut nån bild här, men de kommer. Ska lägga in lite nya bilder på datorn imorrn :)

Nehe nu blir de att läsa lite bloggar och sen hoppa i säng.

Natti natti

Kommentarer
Postat av: Tillah

Hur många tänder har Milton nu? :)

2009-07-11 @ 18:45:52
URL: http://tillahfjant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0